Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

yemek filan yiyemedim kızlar ben şu hayatta neyi çok istiyorsam o olmuyo yada oluyo ellerimden kayıp gidiyo bişey istemeyede korkar oldum

iyimm bitanem sennn nasıl gidiyorrr
iyiyim hayatımm çok sağol çalışıyoruz işte nolsun
haklısın valla oliş aynen öyle.bencede yaşlılar çocujklaşıyo ama çocuk masumlugu olmuyo çirkefleşiyolar
ne zaman kız
yemek filan yiyemedim kızlar ben şu hayatta neyi çok istiyorsam o olmuyo yada oluyo ellerimden kayıp gidiyo bişey istemeyede korkar oldum

noldu canıımmmmmm yaaaaa

eşim öğlen arabayla almaya geldi yolda araba bozuldu ya daha 3 ay oldu alalı bide 2011 model çokta kullanmıyoruz nasıl bozuluyor anlamıyorum.
evlendim annem hastalandı evliliğimi bilemedim ilk yıllar üzüntüden
bebeğim oldu heveslendim sevindim içim içime sığmadı oda gitti kollarımdan
bişey sahibi olayım dedim borç harç araba aldım oda bozuldu
yok ya bu dünyada bana mutluluk yasak artık bunu anladım ben
artık bişeyi istemeye sevmeye bağlanmaya korkar oldum
herşeye kendim sahip oldum kimse yardım etmedi hiç kimse
ama hep gözü kaldı insanların sahip olduklarımda

mervoşş dün gece girmişler üst kataa,,,şimdi ögrendimm asayiş berkameln bi dedikoducu komşu var o diddii

Parçaları kaybolmuş puzzle gibi artık insanlar. Kiminin ruhu, kiminin beyni ve birçoğunun bir kalbi yokbu kelimeye bayılıyorumm

nihanım ne oldu yaaa takma ...hemen nasıl çöküyorr ruh halimiz demi

evet ya gerçekten hemen çöküyor insan aslında önemli olan sağlık ama insan üzülüyor ben mala üzülmüyorum ama şanssızlığıma üzülüyorum bişeye heves ediyorum ama olmuyo işte bişey çıkıyo illaki

mervoşş dün gece girmişler üst kataa,,,şimdi ögrendimm asayiş berkameln bi dedikoducu komşu var o diddii
canım ya kıyamamm ee sen ne zaman taşınıyosun peki hayatımm

nihaann öyle deme kıızz herşeyde bi hayır vardır.allahtan herşeyin hayırlısı.allah kullarına onlar için hayırsız hiçbişeyi nasip etmezmiş.eğer çok istediğin bişey olmuyosa,o senin için hayırsız oldugu için olmuyodur böyle düşün üzme kendini herşey düzelir olur biter geride üzüntün kalır.

çogu zamna yaşadıgım şeyler hep mutlu olcakken önüme bi engel çıkıyorr anca onu aşıp mücelede
verdikten sonraa o istedigime kavuşabiliyorum hep mücedele neden kendi elde ettiklrimide engel çıkıyorr diye içerliyorum çogu zamn

Son düzenleme:
haklısın bende bi öyle diyorum bi yandanda üzülüyorum işte
ama size anlatınca rahatlıyorum kızlar
kafanızı şişirmiş olabilirim kusura bakmayın
nihan kızzz bozma moralini araba bu altından hava geçiyor bozulurda yapılırda ne olcak allah beterinden korusun
amin canım öyle haklısın
evet bende herşeye kendim sahip oldum ve artık çok yoruldum
demek ki kaderim böyle kısmetsiz bi insanım

özgecim yedinmi yemegini afiyet olsun cnm,,

ya kızlar şimdi son durum ne söylüyoruz galiba anlagım kadarı ilee

aldıklarımızı:90:

kız ne kusur manyak aşk olsun burda sadece kilo vermek içinmi varız.ben sizdeki arkadaşlıgı hiçbiiyerde yaşamadım valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…