- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #32.001
iyiyim hayatımm çok sağol çalışıyoruz işte nolsuniyimm bitanem sennn nasıl gidiyorrr
haklısın valla oliş aynen öyle.bencede yaşlılar çocujklaşıyo ama çocuk masumlugu olmuyo çirkefleşiyolarbu beton olayını kafaya takan yaşlı bi adam
umarım yaşlandıkça ben de yaşlıların çoğu gibi çirkefleşmem.. olgunlaşırım, daha sabırlı sevgi dolu olurum inşallah..
yaşlıların çoğu çok çok inatçı.. ve de huysuzlar.. genelde saçma sapan şeylere inat ediyorlar.. çocuk gibiler ama çocuk şirinliğine sahip değilller.. kin ve öfke dolular hayata karşı.. üstelik çocuğa eninde sonunda yasak getirebilirsin.. bunlara yasak da işlemiyor..
bimiyorum ya.. umarım ben de böyle olmam.. açıkcası çekemiyorum böyle insanları..
ne zaman kızay az önce 1 saatliğine çıktımm kızlarr kk dan o arda komşum geldii apartaman hırzız girmişş
polisler geeldiiii şaırdım bide apartmanımızz hepp yerli kesim yaniii,,sinir oldumm korktumda.....bide 1ci kat benim ama taşınıyorum inş
yemek filan yiyemedimkızlar ben şu hayatta neyi çok istiyorsam o olmuyo yada oluyo ellerimden kayıp gidiyo bişey istemeyede korkar oldum
şimdi geçmişe bakıyorum
öğle saati yemek yiyenlere afiyet olsun
meliscim sen taşınıyosun ziynet eşyası para tutma evede yeter
senin sonuçlar noldu cnm
iyiyim hayatımm çok sağol çalışıyoruz işte nolsun
haklısın valla oliş aynen öyle.bencede yaşlılar çocujklaşıyo ama çocuk masumlugu olmuyo çirkefleşiyolar
ne zaman kız
noldu canıımmmmmm yaaaaa
yemek filan yiyemedimkızlar ben şu hayatta neyi çok istiyorsam o olmuyo yada oluyo ellerimden kayıp gidiyo bişey istemeyede korkar oldum
Parçaları kaybolmuş puzzle gibi artık insanlar. Kiminin ruhu, kiminin beyni ve birçoğunun bir kalbi yokeşim öğlen arabayla almaya geldi yolda araba bozulduya daha 3 ay oldu alalı bide 2011 model çokta kullanmıyoruz nasıl bozuluyor anlamıyorum.
evlendim annem hastalandı evliliğimi bilemedim ilk yıllar üzüntüden
bebeğim oldu heveslendim sevindim içim içime sığmadı oda gitti kollarımdan
bişey sahibi olayım dedim borç harç araba aldım oda bozuldu
yok ya bu dünyada bana mutluluk yasak artık bunu anladım ben
artık bişeyi istemeye sevmeye bağlanmaya korkar oldum
herşeye kendim sahip oldum kimse yardım etmedi hiç kimse
ama hep gözü kaldı insanların sahip olduklarımda
nihanım ne oldu yaaa takma ...hemen nasıl çöküyorr ruh halimiz demi
canım ya kıyamammmervoşş dün gece girmişler üst kataa,,,şimdi ögrendimm asayiş berkameln bi dedikoducu komşu var o diddii
eşim öğlen arabayla almaya geldi yolda araba bozulduya daha 3 ay oldu alalı bide 2011 model çokta kullanmıyoruz nasıl bozuluyor anlamıyorum.
evlendim annem hastalandı evliliğimi bilemedim ilk yıllar üzüntüden
bebeğim oldu heveslendim sevindim içim içime sığmadı oda gitti kollarımdan
bişey sahibi olayım dedim borç harç araba aldım oda bozuldu
yok ya bu dünyada bana mutluluk yasak artık bunu anladım ben
artık bişeyi istemeye sevmeye bağlanmaya korkar oldum
herşeye kendim sahip oldum kimse yardım etmedi hiç kimse
ama hep gözü kaldı insanların sahip olduklarımda
evet ya gerçekten hemen çöküyor insan aslında önemli olan sağlık ama insan üzülüyor ben mala üzülmüyorum ama şanssızlığıma üzülüyorum bişeye heves ediyorum ama olmuyo işte bişey çıkıyo illaki
canım ya kıyamammee sen ne zaman taşınıyosun peki hayatımm
[benim eşyalrım gitii çogu mervoşum......ay sonunu bulurr ama zaten ablamgil ordlarr benim evi düzmüşler sayılırr benim çok az kaldı burda eşyam,,eşim ilşigi kesince bu kalan eşyalrımla ank göçç
haklısın bende bi öyle diyorum bi yandanda üzülüyorum iştecanım ya kıyamammee sen ne zaman taşınıyosun peki hayatımm
nihaann öyle deme kıızz herşeyde bi hayır vardır.allahtan herşeyin hayırlısı.allah kullarına onlar için hayırsız hiçbişeyi nasip etmezmiş.eğer çok istediğin bişey olmuyosa,o senin için hayırsız oldugu için olmuyodur böyle düşün üzme kendini herşey düzelir olur biter geride üzüntün kalır.
amin canım öyle haklısınnihan kızzz bozma moralini araba bu altından hava geçiyor bozulurda yapılırda ne olcak allah beterinden korusun
evet bende herşeye kendim sahip oldum ve artık çok yoruldum
çogu zamna yaşadıgım şeyler hep mutlu olcakken önüme bi engel çıkıyorr anca onu aşıp mücelede
verdikten sonraa o istedigime kavuşabiliyorum hep mücedele neden kendi elde ettiklrimide engel çıkıyorr diye içerliyorum çogu zamn
demek ki kaderim böyle kısmetsiz bi insanım
kız ne kusur manyak aşk olsun burda sadece kilo vermek içinmi varız.ben sizdeki arkadaşlıgı hiçbiiyerde yaşamadım valla.haklısın bende bi öyle diyorum bi yandanda üzülüyorum işte
ama size anlatınca rahatlıyorum kızlar
kafanızı şişirmiş olabilirim kusura bakmayın
amin canım öyle haklısın
demek ki kaderim böyle kısmetsiz bi insanım
canım ya kıyamammee sen ne zaman taşınıyosun peki hayatımm
sana hediye gönderecek şimdiki oturdugun yere mi göndercek kız.bide hediyen kayboluyomuş arada
[benim eşyalrım gitii çogu mervoşum......ay sonunu bulurr ama zaten ablamgil ordlarr benim evi düzmüşler sayılırr benim çok az kaldı burda eşyam,,eşim ilşigi kesince bu kalan eşyalrımla ank göçç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?