- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #32.501
etli nafcm tavuklu hiç yemedim..ortası kuş başı dilimlenmiş et etrafındada pilav
selam kızlar çok moralim bozukkk çokk ananem vefat etmiş..aradılarr ilk uçakla bu sbah ankarya geldim şuan ablmadayız,,,yarın cenazesi varrryok halananamıyoorumm biziz büyütüü çok üstümde hhakı varr deli gibi saatlerce agladımm ama geri dönüşşü yok..canım ananenm seni çoks eviyorumm çokkkkk.......
buarada bugünkü menm
sabah
klasik kahvaltı 1dilim kepek ekmekle
ara-1mandalin
öğle
1tane kıymalı pide yanında sıcacık çay
ara
4tane kaymaklı bisküvi
1avuç leblebi
akşamada
1kase çorba
kapama(güveçte oyüzden ölçüyü kaçırabilirm) yanında yoğurt
Kuşum ne zaman geldin de gittin
Anamm kapı açılmıyo mu
Kızzz kapama etli mi tavuklu mu
kızlar nedir bu kapama nası yapılıyooetli nafcm tavuklu hiç yemedim..ortası kuş başı dilimlenmiş et etrafındada pilav
görüşmek üzeree nafKızlar hepinize iyi tatiller pazartesi görüşmek üzere NaF kaçar
nebilim gözlerimşiş ve yorgun başımda zonkluyor..slm cnm başın sağolsunnnasısınn
çok üzüldüm canım başınsağolsun nur içinde yatsın annanen sizede sabır diliyorumselam kızlar çok moralim bozukkk çokk ananem vefat etmiş..aradılarr ilk uçakla bu sbah ankarya geldim şuan ablmadayız,,,yarın cenazesi varrryok halananamıyoorumm biziz büyütüü çok üstümde hhakı varr deli gibi saatlerce agladımm ama geri dönüşşü yok..canım ananenm seni çoks eviyorumm çokkkkk.......
çok üzüldüm canım başınsağolsun nur içinde yatsın annanen sizede sabır diliyorum
Yazık böyle şeyler duyunca o kadar üzülüyorum ki anlatamam ama allahın sevdiği kuluymuş bak hiç çektirmeden yanına almış. Ebedi dünyada rahat eder inş.selencem alah razı olsunn amin..nurla yatsın çok çekti garibim benimm(
kardeşleri çok vefasızlar dı yaa çoçuklarınnın bazıları öylee,,,,,
biğünde öldüü çekmeden..rabbim seviyomuşş canımı
Canım benim mutlaka bulacaklar etme bulma dünyası yanlarına mı kalacak boşver sen allah havale et onları hem sen çok şanslısın ananeni tanımışsın çocuklarına anlatabileceksin bak ben hiç tanımadım anannemi(maleseff öyle hayat çok acımasız ama eden bulur selencem
yapma bulama dünyası,,onalrda biğün çekerrr beterini...saol inş öteki dünyada rahat eder canımın içi...saoalsınn canım moral oldun
Canım benim mutlaka bulacaklar etme bulma dünyası yanlarına mı kalacak boşver sen allah havale et onları hem sen çok şanslısın ananeni tanımışsın çocuklarına anlatabileceksin bak ben hiç tanımadım anannemi
annem çok küçükken kaybetmiş annesini o bile az hatırlıyor
ananne sevgisi nasıl bişeydir bilmiyorumo yüzden biraz olsun için rahat etsin sen iyi olki o da yattığı yerde rahat etsin canım
Evet canım maalesef hiç tanımadım((çok üzüzldümm sahimii hiçmi görmedin ay yaa sende dertlisin benim gibii
hem annen çok üzüzlmüştür annesi yaa canı yanmıştırr59:havele ediyorum raabim onun çektiginden daha kötü yapsın onları inş...:85 canını teslim etii borcunu versi..ama onlar daha bu dünyadlarr iki yakalrı bir olmasın..öyle aalah rahmet eyelsin yarın gömülcek işte (
Evet canım maalesef hiç tanımadım(
allah rahmet eylesin nur içinde yatsın bitanem
rica ederim canım ne demek kafa şişirdim falan sakın bir daha duymayayımçok saol...kafanı şişirdim seninde kusura bakmaa olurmu
iyi geceler meliscim kendine iyi bak öpüyorum seniiygecler kızlar ben yatıyım yarın erkencyim(
başın sağolsun meliscim.Allah sabır versin geride kalanlara..selam kızlar çok moralim bozukkk çokk ananem vefat etmiş..aradılarr ilk uçakla bu sbah ankarya geldim şuan ablmadayız,,,yarın cenazesi varrryok halananamıyoorumm biziz büyütüü çok üstümde hhakı varr deli gibi saatlerce agladımm ama geri dönüşşü yok..canım ananenm seni çoks eviyorumm çokkkkk.......
((çok üzüzldümm sahimii hiçmi görmedin ay yaa sende dertlisin benim gibii
hem annen çok üzüzlmüştür annesi yaa canı yanmıştırr59:havele ediyorum raabim onun çektiginden daha kötü yapsın onları inş...:85 canını teslim etii borcunu versi..ama onlar daha bu dünyadlarr iki yakalrı bir olmasın..öyle aalah rahmet eyelsin yarın gömülcek işte (
kızlar nedir bu kapama nası yapılıyoo
olalacm resmini koyucam ama bilemiyorum nasıl ekleniyo buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?