- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #32.521
selam kızlar çok moralim bozukkk çokk ananem vefat etmiş..aradılarr ilk uçakla bu sbah ankarya geldim şuan ablmadayız,,,yarın cenazesi varrryok halananamıyoorumm biziz büyütüü çok üstümde hhakı varr deli gibi saatlerce agladımm ama geri dönüşşü yok..canım ananenm seni çoks eviyorumm çokkkkk.......
melisdeniz başın sağolsun ..
hediyelerimi aldımmmmm gecikmeli oldu ama iş temposu izin vermedi.
yarın kargolucam inşallah beğenir aldığım kişi :26:
selam kızlar çok moralim bozukkk çokk ananem vefat etmiş..aradılarr ilk uçakla bu sbah ankarya geldim şuan ablmadayız,,,yarın cenazesi varrryok halananamıyoorumm biziz büyütüü çok üstümde hhakı varr deli gibi saatlerce agladımm ama geri dönüşşü yok..canım ananenm seni çoks eviyorumm çokkkkk.......
(maleseff öyle hayat çok acımasız ama eden bulur selencem
yapma bulama dünyası,,onalrda biğün çekerrr beterini...saol inş öteki dünyada rahat eder canımın içi...saoalsınn canım moral oldun
nebilim gözlerimşiş ve yorgun başımda zonkluyor..
saol olala cnm
ben de hiç tanımadım diyebilirim.. alzeihmer olduktan sonra bi gün gördüm sadece.. hayat nelere kadir..Canım benim mutlaka bulacaklar etme bulma dünyası yanlarına mı kalacak boşver sen allah havale et onları hem sen çok şanslısın ananeni tanımışsın çocuklarına anlatabileceksin bak ben hiç tanımadım anannemi
annem çok küçükken kaybetmiş annesini o bile az hatırlıyor
ananne sevgisi nasıl bişeydir bilmiyorumo yüzden biraz olsun için rahat etsin sen iyi olki o da yattığı yerde rahat etsin canım
albümüne koy kevsercim buraya hiç denemedim resim koymayı nası yapılıyo anlatacak msnkızlar nedir bu kapama nası yapılıyoo
olalacm resmini koyucam ama bilemiyorum nasıl ekleniyo buraya
aa çok sevindim cnm.. ini canavar gibi olmuşturr :81:slm kızlar ben geldimHepiniz iyisinizdir umarım
Bilgisayarım geldi sonunda Dedikleri gibiyse canavar gibi olmuş olması lazım :78: Değer inş. o kadar ayrı kaldım elim ayağım olmuş ne sıkıcı günler bilgisayarsız :82:
Kimseler yok gibi şuan .......Ufak ufak geçmişi okumaya gidiyorum çok birikti benimYarın görüşürüz
süperr :103:Bu arada benimde kargom yarın çıkıyor :79: Eşim vericek kargoya . Dün akşam sardım sarmaladım sımsıkısüsledim püsledim :82: Umarım alıcak arkadaşım beğenir Çam sakızı çoban armağanı ...
nasılsın tinkerbell
ben yeni yıl havasına bu yıl erken girdim galibaaİyiyim cnm geçmişi okuuyordum o sırada gelmişsin sendeYoruldum birazcık bir kaç gündür bu günde dahil avm dolaşıp duruyorum daha bu hafta doğru dürüst yeni yıl havasına girmiş mağazalar ben de öyle tabii :)) ee benim aile kalabalık hediye aldım onlarada bitirdim çok şükür
Sen nasılsın
zaten hava bir kaç gündür o kadar soğuk ki bahaneyle yürüyüşümü yapmış oldum
ben yeni yıl havasına bu yıl erken girdim galibaa
hediye olaylarını falan da geçen haftadan bitirdim..
avm dolaşmaktan çok yoruldummama zevkli de oluyoo
ben de bugün bi saat yürüdüm.. soğuklar yoruyo ama kulaklarım buz tuttu valla
Bende bir kısmını almışdım geçen hafta doğru düzgün bişey yoktu ama bu hafta gelmiş yeni yıl cicileri. Bu gün dolaşırken aklıma sen geldin :) kahve mat oje buldum flormarınPuding gibi rengi
adımsayar almak lazım valla kaç saat yürüyüşe denk olduğunu tahmin edebilmek için.. bende olsa kesin denerdimm
bu arada bilgisayarının yapılmasına çok sevindim cnm inş canavar gibi çalışırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?