- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #32.541
numarası ne cnm :92:
heheheinş. 2 gün test yapmışlar gerçi parçalar değiştikten sonra hiç kapanmamış. Her şey yenilendi gibi toplama bilgisayar oldu Bakalım...
Kapalı yerde bu havada daha rahat yürüyüş yapılıyor saatin nasıl geçtiğini anlamıyorsun döne döne dolaşmaktan
tinkerbell içim üşümüş hasta olmam inş.. ev sıcak ama hala ısınamadım.. 2 gündür soğuklarda çıkmaktan oldu herhalde
ben hiç farkedemiyorum zamanın nası geçtiğini dolaşırken :103:
413 flormarın bulunmayan hit rengi cnm :82: pastel 75le aynı bende pastel 75 var.. çok beğendiğim severek kullandığım bi renk bu aralar :92:413 metro city flormar standında var olala Mat renkler Nefti yeşili de istiyordum ama o yoktu başka markalara bakmak lazım
doğru söylüyosun cnm bişiler içeyim :44:Çok soğuk çok hele dün feciydi hava. Kuru soğuk Ihlamur iç bol bol cnm Ben biraz önce adaçayı içtim
soğukların etkisi olabilir.. bi de çok şey aldıysan taşımaktan da olabilirBende öyle bir çıkıyorum hava kararmış :) Yanlız bu gün belim ağrıdı benim yürüdükten sonra hiç olmuyordu :44:
flormarın standı bayadır var cnm orda çok renk var.. ama yine de her renk her zaman bulunmayabiliyo da.. nefti yeşili nası bi renk hiç duymadım.. netten bakayım.. bi de sevilde satılan matlaştırıcı renksiz oje var markası sevilla.. kendi markası.. aklında olsun ben de naftan duyup aldım yeni..watsonda hiç yoktu bu matlar ben yanlış yere bakıyormuşum ne zamandır aslında ben nefti yeşil renk için bakmıştım .sarı, yeşil ,mor hepsi metro da flormarın makyaş standında satılıyordu daha önce varmıydı orda yoksa ben mi yeni farkettim orayı
başın sağolsun meliscim.Allah sabır versin geride kalanlara..
meliscim beddua etme canım..Allah a havale et..
meliscm başın sağolsun..Allah sabır versin..beddua etme sen eden illaki buluyo zaten..kimsenn yaptığı karşılıksız kalmıo..
melisdeniz başın sağolsun ..
hediyelerimi aldımmmmm gecikmeli oldu ama iş temposu izin vermedi.
yarın kargolucam inşallah beğenir aldığım kişi :26:
melisçim başınsağolsun canım Allah sabır versin canım
OOnegüzel sende halletmişsin
Canım benim Neler olmuş
Çok üzüldüm kuşum Başınız sağolsun ,Çok zor .... nur içinde yatsın anneanneciğin
söz dinleyip limonlu çay hazırliim
flormarın standı bayadır var cnm orda çok renk var.. ama yine de her renk her zaman bulunmayabiliyo da.. nefti yeşili nası bi renk hiç duymadım.. netten bakayım.. bi de sevilde satılan matlaştırıcı renksiz oje var markası sevilla.. kendi markası.. aklında olsun ben de naftan duyup aldım yeni..
kuşum hoşgeldinn,,,sende ben ank evetMeliscim gelmişsin cnm benim nasılsın ankaradamısın
ne demek cnmhepiniz solun kızlarrrr çok tşlker yanımda oldunuziçin,
bakıcam cnm sğlresim koymada değişmiş iyi mi ...
chanel google a nefti yeşil oje diye yaz olalacım ilk çıkan link ben orayı çoğu zaman takip ediyorum bayağı da güzel
çok sevindim cnm hayırlısıyla oturun.. ne tatlı annen kardeşin düzen kurmuşlar sana..iygecler kızlarr daha iyim,,olala ankardayım ben artık,,eşyalarım daha önce gitmişti zatenevim düzeltilmişti annem ablam saolsusneşim imr de oda bi 7ğün sonra kople gelirr burda karr varrrr lapa lapa çok soguk ayakalrım sızladıı resmen,,
kuşum hoşgeldinn,,,sende ben ank evet
nelr oldu tabii hem acı hem tatlı
mnsde anlatırım sonraa
ne demek cnm
çok sevindim cnm hayırlısıyla oturun.. ne tatlı annen kardeşin düzen kurmuşlar sana..
Hoşbulduk cnm sende yeni şehrine hoşgelmişsin Sende ankaralı oldun artık Yeni evin yeni şehrin uğur getirsin sana . Tmm cnm konuşuruz msn den merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?