- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #32.621
hadi ya çok üzüldüm mervecim.. yanında kimse yok mu başka??odam çok soğukk kalorifer yok soba yok donuyorummm.bi soba alamadılar ya.aşşada kendileri klima bi yandan ufo bi yandan fırın gibi yerde oturuyolar ya
hadi ya çok üzüldüm mervecim.. yanında kimse yok mu başka??odam çok soğukk kalorifer yok soba yok donuyorummm.bi soba alamadılar ya.aşşada kendileri klima bi yandan ufo bi yandan fırın gibi yerde oturuyolar ya
Bundan sonra ayda bir yapıcaz böyle kaçamaklar neşecimgünaydııın. naaafff kahvaltı yapmak için süper bir yer seçmişsiniz canım. bizde gideriz oraya arada ama tartıya çıkınca kesin iki kilo fazlan olur. herkes iyidir umarım bu arada. manisa çoook soğuuk donmak üzereyim valla. kendimi geçtimde inşallah bebişim hasta olmaz. sabahın köründe çıkıyor yavrum evden. sıcacık yatağından..
Gece boyozu off offboyozu en son gece 02,30da yeni çıkmış ıscak ıscak yemiştim.
balçovada.
of of
miriba şekerlerrrrrrrrrrrrrrr
sabah sandiviç yedim
güzel bi süprizim var üstümdeki kot totomu sıkıyodu zor griyodum bugün rahat:79::80::81::82::83::84::85::86: karışık duygular içindeyim
Tabikii yardımcı oluruz kendini biraz tanıtır mısın ?Merhaba Arkadaşlar...
ben yeni üyeyim ve ben de zayıflamam lazım artık diyenlerdenim..
Beni de yanınıza alıp bu yolculuk da yardımcı olur musunuz ?
Bu karda kışta ne geceliği kızz noliyiio çok sevindim adına yivrumm:119::119::118:
bu arada bende özenerek bi gecelikalmıştım yazın
eve bi geldim denedim yok olmuyo :95:
kaldırdım bende
ama dün gece bi deniyim dedim oldu valla:92::92::103:
nası sevindim nası sevindim :122::118:
Seninkine söylesene mervecim o ayarlar bişeyler :97:odam çok soğukk kalorifer yok soba yok donuyorummm.bi soba alamadılar ya.aşşada kendileri klima bi yandan ufo bi yandan fırın gibi yerde oturuyolar ya
kızlar benim kk aşırı yavaş sizinde öyle mi
ben şu 27 beden kotlara bi girim göbecik atıcamo çok sevindim adına yivrumm:119::119::118:
bu arada bende özenerek bi gecelikalmıştım yazın
eve bi geldim denedim yok olmuyo :95:
kaldırdım bende
ama dün gece bi deniyim dedim oldu valla:92::92::103:
nası sevindim nası sevindim :122::118:
bende sevindim çok pisoyyy kıyamamm
çoook sevindimm tatlımm
cingar cıkar kuzumodam çok soğukk kalorifer yok soba yok donuyorummm.bi soba alamadılar ya.aşşada kendileri klima bi yandan ufo bi yandan fırın gibi yerde oturuyolar ya
Bundan sonra ayda bir yapıcaz böyle kaçamaklar neşecim
Gece boyozu off offçok sevindim tatlım
Tabikii yardımcı oluruz kendini biraz tanıtır mısın ?
Bu karda kışta ne geceliği kızz noliyii
Seninkine söylesene mervecim o ayarlar bişeyler :97:
Bende giremiyordum sonunda başardım gelmeyi :94:
Bendekargoooyu cagırdım
gunaydin kizlar
sabah sabah sinirlerim bozuldu. facebookta bi video paylasmislar. cocuk esirgeme kurumunda kucucuk cocugu guya banyo yaptiriyo kadin. cocuk yerde uzerine kaynar su dokuyo ayagiylada vuruyo. cocuk nasil aglio. daha kucucuk. bogazim dugum dugum oldu valla. kendi kizimi dusundum. izleyemedim bile. ilk bir kac saniyesinde bu goruntuler vardi. nasil vicdan var
gunaydin kizlar
sabah sabah sinirlerim bozuldu. facebookta bi video paylasmislar. cocuk esirgeme kurumunda kucucuk cocugu guya banyo yaptiriyo kadin. cocuk yerde uzerine kaynar su dokuyo ayagiylada vuruyo. cocuk nasil aglio. daha kucucuk. bogazim dugum dugum oldu valla. kendi kizimi dusundum. izleyemedim bile. ilk bir kac saniyesinde bu goruntuler vardi. nasil vicdan var
evet canımhımmmmm
çok sevindim tatlım biliyom o duyguyuu
bilmem :86::86:Bu karda kışta ne geceliği kızz noliyii
ah ahh bende vallaben şu 27 beden kotlara bi girim göbecik atıcam
Allah onları nasıl biliyosa öyle yapsın söylencek çok şey var ama banlanmıyım şimdigunaydin kizlar
onlara insan bile denmez nafımOffff yaaa lanet olsun öyle insancıklarane suçu var yavrucağın
güle güle kullan canım bakıcam şimdi resimlere de önce cevapları yazayım dedim:81::81:Kızlarrr kargom geldiiiiiiiiiişte resimler
Kargocu abiden teslim aldığım an(Kargoyu getiren abiyide pek severim zati )
Aaaa o da ne içinden yine kargo poşeti çıktı
Ayyyhh hediye kutuma bakın :81:
Amanınnnn hediyelerime bak kıymızı kıymızıııı nasılsa özenmiş kuzum
Ben daha yeni internetten bakmıştım bu seriye ama söyledim mi ki sen nerden bildinde aldın kuşum yaa miss kokulu duş jelim
Ihmmm aynı mis kokuluu sabunummm :78:
Ayhhh temiz temiz kokuluu parfümümhemen sıktım bileklerime
Nasıl melekli mum diye merak etmiştim meğer kuzum bana da almışşnasıl sevindim anlatamam :87:
Kokoşluğumu unutmamış bana çeşit çeşit ruj göndermiş canımm benimmm
Tatammm abur cuburumm jelibonummmmmmmyemekten sonra yicem
Bir de kart eklemiş içine kediciklii nasıl güzel nasıl sıcak
Bu da toplu halde hediyelerimyılbaşı topumun tek resmini çekmeyi unutmuşum :78: eve gider gitmez ağacıma ekliycem :81:
Veeee Hediyelerimi bana gönderen canım arkadaşım olişimmm bebişimmteşekkür ederim canım benimmmmm çok beğendimm inan çok güzeller kesene bereket canım benimmm :81: :81:
evet canım
bilmem :86::86:
ah ahh bende valla
Allah onları nasıl biliyosa öyle yapsın söylencek çok şey var ama banlanmıyım şimdi
onlara insan bile denmez nafım
güle güle kullan canım bakıcam şimdi resimlere de önce cevapları yazayım dedim:81::81:
öğle yemeğim
2 biber dolma
yoğurt
1 tane kurabiye
Geldi canımm gelmez miiaaaa geldi mi kuzuuuu :78:gol attı demek bana yurtiçi kargo 15 dkda bi teslim edildi mi diye bakıp duruyodum da
güle güle kullan tatlımmm
naf hediyelerin harika güle güle kullan
oliş kesene bereket canım ya zevkli arkadaşım benim
nihan kurabiye çook muu minicikti kısss
inanmayacaksınız ama ilk kez resimleri gördüm
nafım güle güle kullan arkadaşım
oliş seninde kesene bereket
evet canım
bilmem :86::86:
ah ahh bende valla
Allah onları nasıl biliyosa öyle yapsın söylencek çok şey var ama banlanmıyım şimdi
onlara insan bile denmez nafım
güle güle kullan canım bakıcam şimdi resimlere de önce cevapları yazayım dedim:81::81:
öğle yemeğim
2 biber dolma
yoğurt
1 tane kurabiye
naf hediyelerin harika güle güle kullan
oliş kesene bereket canım ya zevkli arkadaşım benim
inanmayacaksınız ama ilk kez resimleri gördüm
nafım güle güle kullan arkadaşım
oliş seninde kesene bereket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?