Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

nihan kurabiye çook muu minicikti kısss
evettt
Bende gördüm özellikle ufak yazmış

Ayy cnm çok sevindim teşekkürler balım :81:
iviiiitt bilerek ufak yazdım belki belli olmaz görmezsiniz diye:78:
amin canım

he bu arada soba aldılar yanıma.bi patronumuz var hukuk fakültesi mazunu ama bu işi yapıyolar.acayip anlayışlı ve tatlı bi insan.ona söledim.hemen 2 tane aldı bi mutfağa bi bana sağolsun

Nafff güle güle kullan tatlım hediyelerini. valla resimlere tek tek bakarken ben bile heyecanlandım. olişte süper süslemiş hepsini onuda tebrik etmek lazım.

Akşama atarlar anca olsun bebişimm çok beğendim ben düşünmen yeter
nafişim güle güle kullan hediyelerin harika valla özene bezene paketlenmiş süper
Sağol mervecim
bende çağırdım kargoyu.sanırım göndereceğim arkadaşların eline çarşamba ulaşır.

soğuklarda daha çok kalori yakıyoruzdur umarımm
Umarım :97:

he bu arada soba aldılar yanıma.bi patronumuz var hukuk fakültesi mazunu ama bu işi yapıyolar.acayip anlayışlı ve tatlı bi insan.ona söledim.hemen 2 tane aldı bi mutfağa bi bana sağolsun
Hadi gözünaydın canım :81:

bende çağırdım kargoyu.sanırım göndereceğim arkadaşların eline çarşamba ulaşır.

arkadaşların mııııııııı

ohhh sevindim kuzu yaaa

çok sevindim cnm işte dünyada kıl tipler kadar anlayışlı iyi niyetli insanlar da var :103:

Nafff güle güle kullan tatlım hediyelerini. valla resimlere tek tek bakarken ben bile heyecanlandım. olişte süper süslemiş hepsini onuda tebrik etmek lazım.
sağol neşecim

valla mı öylemi oluyormuş kızz
öyle duymuştum googledan bi bakayımm bari

Sağol neşecimm :81: özellikle her ayrıntıyı paylaşmaya çalıştım heyecanımı sizde yaşayın diye

evet bu patronum müthiş bi adam çok iyi kalpli ve kültürlü.cahil değil.mesela adam bildiğin zengin.ama çok mütevazi.müdür ondan daha çok havalı

öyleymiş nihancım.. ama soğuklarda benim canım hep çok kalorili şeyler çekiyo.. bal.. kaymak.. fındık.. fıstık.. haliyle etkisini gördüğümü sanmıyorum tersine alıyorumdur heraldee

bu havada yürüyüş yapmanın imkanı var mı acaba :26: şansımı denemeyi planlıyorum

2 tabak (tam 4 kepçe) köy tarhanası
bi tabak patatesi çok azz sebzesi boll kara lahana yemeği
ufak dilim bitter çiko
az şekerli türk kahvesi...
hiç de diyet gibi olmuyo artık ya neyse.. en azından kızartma börek çörek yok şimdilik :103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…