- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #32.641
nihan kurabiye çook muu minicikti kısss
iviiiitt bilerek ufak yazdım belki belli olmaz görmezsiniz diye:78:Bende gördüm özellikle ufak yazmış
Ayy cnm çok sevindimteşekkürler balım :81:
amin canımsağol nihanımm hepimizin kesesine bereket
yalnız gıcığım yurtiçine göya teslimat smsi atacaklardı bakalım ne zaman gelecek smsleri
nafcım sana yüzük de yollucaktım avondan beğenmiştim sipariş ettim ama düşündüğüm gibi çıkmadı tatlım.. kalıcı bişi olur diye düşünmüştüm artık kokuları hatırlarsınn miss misss napimm :78:
valla mı öylemi oluyormuş kızzsoğuklarda daha çok kalori yakıyoruzdur umarımm
sağol mervecimmnafişim güle güle kullan hediyelerin harika valla özene bezene paketlenmiş süper
iyi insanlarda var demek şirkettehe bu arada soba aldılar yanıma.bi patronumuz var hukuk fakültesi mazunu ama bu işi yapıyolar.acayip anlayışlı ve tatlı bi insan.ona söledim.hemen 2 tane aldı bi mutfağa bi bana sağolsun
Akşama atarlar ancasağol nihanımm hepimizin kesesine bereket
yalnız gıcığım yurtiçine göya teslimat smsi atacaklardı bakalım ne zaman gelecek smsleri
nafcım sana yüzük de yollucaktım avondan beğenmiştim sipariş ettim ama düşündüğüm gibi çıkmadı tatlım.. kalıcı bişi olur diye düşünmüştüm artık kokuları hatırlarsınn miss misss napimm :78:
Sağol mervecimnafişim güle güle kullan hediyelerin harika valla özene bezene paketlenmiş süper
bende çağırdım kargoyu.sanırım göndereceğim arkadaşların eline çarşamba ulaşır.
Umarım :97:soğuklarda daha çok kalori yakıyoruzdur umarımm
Hadi gözünaydın canım :81:he bu arada soba aldılar yanıma.bi patronumuz var hukuk fakültesi mazunu ama bu işi yapıyolar.acayip anlayışlı ve tatlı bi insan.ona söledim.hemen 2 tane aldı bi mutfağa bi bana sağolsun
bende çağırdım kargoyu.sanırım göndereceğim arkadaşların eline çarşamba ulaşır.
he bu arada soba aldılar yanıma.bi patronumuz var hukuk fakültesi mazunu ama bu işi yapıyolar.acayip anlayışlı ve tatlı bi insan.ona söledim.hemen 2 tane aldı bi mutfağa bi bana sağolsun
çok sevindim cnm işte dünyada kıl tipler kadar anlayışlı iyi niyetli insanlar da var :103:he bu arada soba aldılar yanıma.bi patronumuz var hukuk fakültesi mazunu ama bu işi yapıyolar.acayip anlayışlı ve tatlı bi insan.ona söledim.hemen 2 tane aldı bi mutfağa bi bana sağolsun
sağol neşecimNafff güle güle kullan tatlım hediyelerini. valla resimlere tek tek bakarken ben bile heyecanlandım. olişte süper süslemiş hepsini onuda tebrik etmek lazım.
öyle duymuştum googledan bi bakayımm barivalla mı öylemi oluyormuş kızz
ocakta bu ayın maaşını alınca sölicem.bu ayıda doldurmam lazım yani canımiyi insanlarda var demek şirkette
canım ne zaman çıkıcan söledinmi
arkadaşların mııııııııı
ohhh sevindim kuzu yaaa
Nafff güle güle kullan tatlım hediyelerini. valla resimlere tek tek bakarken ben bile heyecanlandım. olişte süper süslemiş hepsini onuda tebrik etmek lazım.
selam kızlar
naff hediyelerin çok güzelde,kız sana melis yollamamışmıydı geçen yoksa banamı öyle geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?