- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #32.661
Hasta olmayasın cnm dikkat et :78:bu havada yürüyüş yapmanın imkanı var mı acaba :26: şansımı denemeyi planlıyorum
2 tabak (tam 4 kepçe) köy tarhanası
bi tabak patatesi çok azz sebzesi boll kara lahana yemeği
ufak dilim bitter çiko
az şekerli türk kahvesi...
hiç de diyet gibi olmuyo artık ya neyse.. en azından kızartma börek çörek yok şimdilik :103:
Sağol cnmmselam kızlar
naff hediyelerin çok güzelde,kız sana melis yollamamışmıydı geçen yoksa banamı öyle geldi..
ben oyunbozanlık yapmıştım cnm ondan:78:.. olsun maksat paylaşmak zaten..
oh be siteye amma bakım yaptılar nihayet bitti
yaaa bu ne bakımı böyle yaaaaaaaaaaa
ben kendime yapmıyorum bu kadar bakımm
ajda pekkan gibi olmaz inş KK
pastel 99 sürdüm tam kışlık bi kırmızı sıcak bi ton beğendim
ha bu arada waffle makinası denedim naf.. memnun kaldım.. yalnız dışardaki wafflardan daha ince oluyo.. başta hayal kırıklığına uğradım ama sonra baya beğendimyalnız hala nutella almadım
ne beceriklisin kızzz waffle lar falan
naf kız sende mi yılbaşı avatarı yapsana kendine
sen de yapsana özge :92:
Ancak girebildim foruma :95: ayyy nutellasız olmaz kız al mutlakaben kendime yapmıyorum bu kadar bakımm
ajda pekkan gibi olmaz inş KK
pastel 99 sürdüm tam kışlık bi kırmızı sıcak bi ton beğendim
ha bu arada waffle makinası denedim naf.. memnun kaldım.. yalnız dışardaki wafflardan daha ince oluyo.. başta hayal kırıklığına uğradım ama sonra baya beğendimyalnız hala nutella almadım
Kız siteyi bi sağlam yakalasam önce sana kilo çizelgesi yapıcem :97:naf kız sende mi yılbaşı avatarı yapsana kendine
ağzından bal damlıyo özgecim.. ama çok kolay valla.. un, süt, az şeker, yağ, kabartma tozu, yumurta, vanilya karıştırıyosun.. sonra waffle makinasına azar azar koyuyosun 2 dkda pişiyo
istersen ben yardım edeyim cnm çıkış saatin çok yaklaşmış ama yetişirebilirim heralde
bence de olmazzz bi patlama olacak heralde yakınlardaAncak girebildim foruma :95: ayyy nutellasız olmaz kız al mutlakabecerikli hatun :82:
Kız siteyi bi sağlam yakalasam önce sana kilo çizelgesi yapıcem :97:
Yok naf yokkk bu makinaya ihtiyacın yokk :86: :86:
tmm cnm görüşürüzzsağol canım artık bugün geç oldu ama
iyi akşamlar nafcımKızlar site yüzünden bugün pek görüşemedik :95: yarın görüşürüz inşallah iyi akşamlar diliyorum :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?