Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar benim hediye gönderdiğim arkadaşa sesleniyorum.ben kendi adıma değilde şirket adına yolladım .... iç ve dış ticaret diye.daha ucuza ayarlicaklar şirket adına yolladım diye

Hasta olmayasın cnm dikkat et :78:

selam kızlar
naff hediyelerin çok güzelde,kız sana melis yollamamışmıydı geçen yoksa banamı öyle geldi..
Sağol cnmm ivittt olişimde yolladı çok kârlıyım bu yılbaşında

ben oyunbozanlık yapmıştım cnm ondan:78:.. olsun maksat paylaşmak zaten..

oh be siteye amma bakım yaptılar nihayet bitti

Evet şükür :82:

yaaa bu ne bakımı böyle yaaaaaaaaaaa

ben kendime yapmıyorum bu kadar bakımm
ajda pekkan gibi olmaz inş KK

pastel 99 sürdüm tam kışlık bi kırmızı sıcak bi ton beğendim

ha bu arada waffle makinası denedim naf.. memnun kaldım.. yalnız dışardaki wafflardan daha ince oluyo.. başta hayal kırıklığına uğradım ama sonra baya beğendim yalnız hala nutella almadım

ne beceriklisin kızzz waffle lar falan

Ancak girebildim foruma :95: ayyy nutellasız olmaz kız al mutlaka becerikli hatun :82:

naf kız sende mi yılbaşı avatarı yapsana kendine
Kız siteyi bi sağlam yakalasam önce sana kilo çizelgesi yapıcem :97:
ağzından bal damlıyo özgecim.. ama çok kolay valla.. un, süt, az şeker, yağ, kabartma tozu, yumurta, vanilya karıştırıyosun.. sonra waffle makinasına azar azar koyuyosun 2 dkda pişiyo

Yok naf yokkk bu makinaya ihtiyacın yokk :86: :86:

Kızlar site yüzünden bugün pek görüşemedik :95: yarın görüşürüz inşallah iyi akşamlar diliyorum :82:

Ancak girebildim foruma :95: ayyy nutellasız olmaz kız al mutlaka becerikli hatun :82:

Kız siteyi bi sağlam yakalasam önce sana kilo çizelgesi yapıcem :97:

Yok naf yokkk bu makinaya ihtiyacın yokk :86: :86:
bence de olmazzz bi patlama olacak heralde yakınlarda
makina 50 tl 80den inmişş :86:

sağol canım artık bugün geç oldu ama
tmm cnm görüşürüzz

Kızlar site yüzünden bugün pek görüşemedik :95: yarın görüşürüz inşallah iyi akşamlar diliyorum :82:
iyi akşamlar nafcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…