Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

içinden çıknlar:)

Uploaded with ImageShack.us
kazağın rengi eminim sana çok yakışmıştır meliscim :103:
giyip resmini eklesene cnm sadece kazaklı kısmı çekersinn
mervecim çok zevkli şeyler almışsın cnm kesene bereket
meliscim güzel günlerde kullanırsın inş cnm hediyelerinii

kızlarrrrr bi simiti indirdim mideye yaa yanında domates salatalık reçelde yidim ohhh kocaman bi kupada çay içtim.grip olmuşum burnum akmaya başladı boğazlarım acıyo ya
geçmiş olsun mervecim

Şu anda kimse yok
yeni yıl hediyelerim albüme eklendi bu arada sonra bakarsınız
ben baktım cnm çok beğendim :103: güle güle süsle yılbaşı ağacını :103:
takılarını güle güle kullan
jelibonları eşin götürmüş zaten
mumlarını, mumluklarını da güle güle kullan cnm
nafcım kesene bereket tatlım
hediyelerin çok güzel
benim arayıp da bulamadığım dore kurdelaları da bulmuşsunnn

Hadi NaF kaçar kızlarr
belki yetişirim sana diye geldim cnm ama geç kalmışım cnm :89:

bugün beşiktaşa falan indim

iç çamaşırı mağazaları sonunda şenlenmiş etrafı allar basmışş

naf keşke daha önce canlansalardı

insana baya bi motivasyon oluyo bu hareket

naffffffffffffffffffffffffffff seni seviyorum yaaa canım benimmmm çok büyük bi sürpriz oldu inan aklımın ucundan bile geçmiyodu.hediyelerini aldım bayıldım bayıldım çok teşekkür ederim yaaaaaaa küpelerim çok tatlıııı yazın ben şal bağlıyorum şejrazat modeli.küpe kullanıyorum.o zaman hepsini takcam.kolyem çok tatlııı ayyy baka baka doyamadım.hatta şimdi dışarı çıkıyorum bilekliğimle kolyemi taktım...

mavi elarbım muhtreşem ççok zevklisin maviyi çok severim ve herkeste çok yakıştırır zaten.

miiissss kokulu kkremime annemde bayıldı bende.elimde buram buram böğürtlen kokuyo şu anda.kedili nonum çok tatlııııı ayyyyy hemencik giydim kırmızı nüdyenimle

incili toka ve kolye ayrı bi havalı zaten bayıldım.o kolyemi sadece özel günlerde takcam süper bişey yaaa.

sonraaa yüzüğümmm.kız sen nerden biliyon benim zevklerimi yaaaa kurban olurum sana.üşenmemiş minnacık minnacık hepsini paketlemişsin kıyamammm hepsini seve seve kullanıcam hayatım hepsi çok güzel kesene bereket.

albüme ekledim resimleri.dijitalimde sorun vardı telefondan çektim net deil ama idare edin fıstıklı lokumlarım sütlü çikoltalarım

ayyyyyy merveeeeeeee çok çok güzellerr.güle güle kullan canım.nafında kesesine bereket..

evet canım hpsi çok güzel yaaa.dijitalimde sorun var.niye öyle oldu bilmiyorum ama sorun çözülürse incili kelebek şeklindeki tokamı takıp resim çekip atcam buraya.hepsini takıp takıştırıp koycam buraya non hariç :92:

mervecim hediyelerine albümden baktım cnm hepsi çok çok güzeller
hepsini de güzel günlerde kullan cnm..
nafcım kesene bereket tatlım..
yalnız hangi arada derede seçebildin bu hediyeleri gerçekten şaşırdım.. hem tam mervelikler, hem de çok zevkliler.. pratik hamarat hatunum benim

selam kızlar

hatırlayabildiğim kadarıyla dünkü menüm:
sabah
sütlü, ballı, kuru meyvalı ve tahıllı yulaf ezmesi
sütlü az şekerli neskafe

öğle
az patetesli taze fasulye bi kepçe
işkembe çorbası tabak aşırı büyüktü kıyamadım bitirdim
yarım kepçe arpa şehriye

ara
2 günkurusu kayısı
5 çiğ badem

akşam
2 orta parça tavuk göğsü
2 dilim ekmek
2-3 kaşık fasülye pilaki
azıcıkk ç.k kadar bal ve kaymak

yatmadan önce
bi portakal
sütlü az şekerli neskafe

sonunda aradığım dolgu ve platform topuklu çizmeleri buldum
bugün onları almayı planlıyorum..
güleceksiniz ama hayatımda aldığım ilk uzun ve yüksek topuklu çizmeler olacaklar

sonra da şık dizüstü, sıcak tutacak, kolları ve kapüşonu kürklü, mümkünse krem rengi veya beyaz, kaban tarzı bi mont bakıcam.. yani hem klasik hem kotla kullanabileceğim ve beni soğuktan koruyabilecek bişi..

bi de capon yemekleri nası oluyomuş onu öğrenicem bugün..

yaşasın alışveriş azmi :103: inş şansım açık olur da bulurum aradıımı...:89:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…