- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #33.341
slm kızlar napıyorsunuz birazdan çıkıcam evden kahvemi içiyimanneme yemeğe gidicez bir bakiiyim dedim napıyorsunuz :97:
Selam cnm afiyet olsunbugün kimsecikler yok bende çalışıyorum 20 dk'ya kadar çıkıcam :97:
Evet kimsecikler yok ....
Naber cnm ctleri erken mi çıkıyorsun bu gün mü böyle
İyiyim cnm senden nbrCumartesileri 5 ' de paydos canım :97:1 saat erken çıkıyoruz
Ahh ahh nerdee :97:iyiyim bende sadece yol gözümde büyüor trafikte vardır şimdi ....
Anladım cnm Bari 3 e kadar falan olsaydı da öğleden sonra işlerini halledebilirdin
Ben kaçtım anca çıkarım evden görüşürüz nafcım iyi hafta sonları sana
kazağın rengi eminim sana çok yakışmıştır meliscim :103:
geçmiş olsun mervecimkızlarrrrrbi simiti indirdim mideye yaa yanında domates salatalık reçelde yidim ohhh kocaman bi kupada çay içtim.grip olmuşum burnum akmaya başladı boğazlarım acıyo ya
ben baktım cnm çok beğendim :103: güle güle süsle yılbaşı ağacını :103:Şu anda kimse yok
yeni yıl hediyelerim albüme eklendi bu arada sonra bakarsınız
belki yetişirim sana diye geldim cnm ama geç kalmışım cnm :89:Hadi NaF kaçar kızlarr
ayyyyyy merveeeeeeee çok çok güzellerr.güle güle kullan canım.nafında kesesine bereket..naffffffffffffffffffffffffffffseni seviyorum yaaa canım benimmmm çok büyük bi sürpriz oldu inan aklımın ucundan bile geçmiyodu.hediyelerini aldım bayıldım bayıldım çok teşekkür ederim yaaaaaaa küpelerim çok tatlıııı yazın ben şal bağlıyorum şejrazat modeli.küpe kullanıyorum.o zaman hepsini takcam.kolyem çok tatlııı ayyy baka baka doyamadım.hatta şimdi dışarı çıkıyorum bilekliğimle kolyemi taktım...
mavi elarbım muhtreşem ççok zevklisin maviyi çok severim ve herkeste çok yakıştırır zaten.
miiissss kokulu kkremime annemde bayıldı bende.elimde buram buram böğürtlen kokuyo şu anda.kedili nonum çok tatlıııııayyyyy hemencik giydim kırmızı nüdyenimle
incili toka ve kolye ayrı bi havalı zaten bayıldım.o kolyemi sadece özel günlerde takcam süper bişey yaaa.
sonraaa yüzüğümmm.kız sen nerden biliyon benim zevklerimi yaaaakurban olurum sana.üşenmemiş minnacık minnacık hepsini paketlemişsin kıyamammm hepsini seve seve kullanıcam hayatım hepsi çok güzel kesene bereket.
albüme ekledim resimleri.dijitalimde sorun vardı telefondan çektim net deil ama idare edin fıstıklı lokumlarım sütlü çikoltalarım
mervecim hediyelerine albümden baktım cnm hepsi çok çok güzellernaffffffffffffffffffffffffffffseni seviyorum yaaa canım benimmmm çok büyük bi sürpriz oldu inan aklımın ucundan bile geçmiyodu.hediyelerini aldım bayıldım bayıldım çok teşekkür ederim yaaaaaaa küpelerim çok tatlıııı yazın ben şal bağlıyorum şejrazat modeli.küpe kullanıyorum.o zaman hepsini takcam.kolyem çok tatlııı ayyy baka baka doyamadım.hatta şimdi dışarı çıkıyorum bilekliğimle kolyemi taktım...
mavi elarbım muhtreşem ççok zevklisin maviyi çok severim ve herkeste çok yakıştırır zaten.
miiissss kokulu kkremime annemde bayıldı bende.elimde buram buram böğürtlen kokuyo şu anda.kedili nonum çok tatlıııııayyyyy hemencik giydim kırmızı nüdyenimle
incili toka ve kolye ayrı bi havalı zaten bayıldım.o kolyemi sadece özel günlerde takcam süper bişey yaaa.
sonraaa yüzüğümmm.kız sen nerden biliyon benim zevklerimi yaaaakurban olurum sana.üşenmemiş minnacık minnacık hepsini paketlemişsin kıyamammm hepsini seve seve kullanıcam hayatım hepsi çok güzel kesene bereket.
albüme ekledim resimleri.dijitalimde sorun vardı telefondan çektim net deil ama idare edin fıstıklı lokumlarım sütlü çikoltalarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?