- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #33.381
Çok teşekkür ederim canım. Eşim iyi şükür hala raporlu çarşamba kontrolu var işte ona göre işe başlıcak.İşte geldimmm
Kolay gelsin mervecim
Hoşgeldin cnmhayır tabiki izinli yazdım seni eşin nasıl oldu :44:
Sağol mervem şimdi durumu iyi şükürhoşgeldin selcim bizde seni özledik.eşin sanırım hastaydı.kaza kı geçirmişti hatırladıgım kadarıyla.şimdi durum nasıl
selam özge bugün kimse pek bişey yazmadı sel gelmiş hoş gelmiş...ben geldim kızlarrr
çin yemeğini seviyorum meliscim.. bu japon mutfağıymış.. ama restoranın mutfağı çok sıradandı bence.. daha lezzetli olabilirdi o yemekler o fiyataçin yemegimi yemeye gitinn olişim ne yedin pekii,,afiyet olsunn begenmeidn galiba ama
en azından merakıngitiiiyarın ugraraım bende topiğee merakla beklicegimm cnmm
naber nihan bence gayet iyi gidiyosun cnm maşallah..güle güle kullanın naf tenkerbell merve melis çok güzeller canlarım gönderenlerin kesesine bereket
günaydın
cuma akşamı
1 tane küçük kıymalı pide
1 kase aşüre (kase küçüktü)
akşam günüm var demiştim kızlar bi küçük kurabiye yedim ne pastadan aldım ne börekten
cumartesi sabah
1 kase çorba
öğlen hınkal yapmıştım 4yk ondan yedim
akşamada meyve yedim ve yürüyüşe çıktık
1 saat yürüdük..
pazar sabah et kavurma yedim 4 yk 1 dilim ekmek
sabah kahvaltısını 12 de yaptığım için öğlen bişey yemedim
akşamada
1 kase çorba
4 yk sulu köfte
1 ince dilim ekmek
pazar akşamı çikolata kaçamağı yaptım:78:
1 saat yürüyüş
bu sabah
1 kase çorba
1 dilim ekmek
naber nafcımGülegüle kullan canım benimmbeğenmene çok sevindim
Sağol canım :78: aklımda birkaç şey dolaşıyordu zaten göndermeye karar vermem ile birlikte çok aceleye geldi :78: beğenilmesi çok mutlu etti beni :93:
Gülegüle kullan şimdiden canımmçok sevindim istediğin çizmeyi bulmana
Yemek kötüydü he :97: olişim inşallah bugün hediyelerini alırsın yaaa
Günaydın balım
Günaydın nihancım
Günaydın bebikk :89:
ben çakozlamamıştım nihan :78:bugün milli marşımızın yazarı m.akif ersoyun d. günüymüş google amcam didi
naber cnmKızlar ben geldim sizi özledim.
Listeden çıkarıldım mı :2:
eşinin iyi olmasına sevindim cnm.. olsun tekrar başlarsın..Çok teşekkür ederim canım. Eşim iyi şükür hala raporlu çarşamba kontrolu var işte ona göre işe başlıcak.
Bu arada ben kiloları geri aldım. 62 yim
Sağol mervem şimdi durumu iyi şükür
slm kızlar nerelerdesinizz
naber nihan bence gayet iyi gidiyosun cnm maşallah..
ben çakozlamamıştım nihan :78:
bende geldiiiimmm. biraz geçmiş okudum öyle geldim. bu hafta vücudumun biraz harekete ihtiyacı olduğunu düşündüm veee beş gün beş kilo diyetini yapmaya karar verdim. bol su ve şekersiz çay içerek destekliyorum çünkü sütüm azalır diye korkuyorum. amacım beş kilo vermek falan değil ama bünyemi biraz uyandırmak. yemeğe alıştı çünkü maşallah. bakalım cuma günü rapor ederim gelişmeleri..
iyiyim çok şükür canım sağol işteyim hem çalışıyorum hem kkdayım işteAllah korusuuun... dikkat ediyorum tabiki ama birşeylerde yapmam gerekiyor sıkıldım bu kiloda olmaktan. ben iyiyim bu arada sen nasılsın??
olsun canım ya sen gir araya ne olcakki ortadan devam edersin sendeaynen bende.. kimseler kalmamış ama bazen giriyorum konuşulanlardan araya girip bi yazamıyorum.. şimdide bize kalmış burası.
aa canım mr sonuçlarından dolayı bi tedavimi nasıl çıktı ne dediki doktor sormayı unuttuk kusura bakma canımkızlar ben her an kk dan çıkabilirim haberiniz olsun artık 2 saat fln fizik tedaviye gitçem
merhaba canlarım ..
kafam karışık biraz ..
çok durmıycam ..
zaten istifa etmeyi düşünüyordum biliyorsunuz , bugün işten çıkarıldığımı öğrendim
bakalım yeni iş arayışımı hızlandırmam gerekiyor artık ..
sizler nasılsınız ?
geçmişi okuyamadım inanın takatım yok ..
ve hala hiçbişi yemedim ..
sabah bi ısırık ekmeği saymazsak
aa canım mr sonuçlarından dolayı bi tedavimi nasıl çıktı ne dediki doktor sormayı unuttuk kusura bakma canım
merhaba canlarım ..
kafam karışık biraz ..
çok durmıycam ..
zaten istifa etmeyi düşünüyordum biliyorsunuz , bugün işten çıkarıldığımı öğrendim
bakalım yeni iş arayışımı hızlandırmam gerekiyor artık ..
sizler nasılsınız ?
geçmişi okuyamadım inanın takatım yok ..
ve hala hiçbişi yemedim ..
sabah bi ısırık ekmeği saymazsak
iyi ya ameliyata gerek olmamasına sevindim egzersizlede hemencecik iyileşirsin inşboynumda ve belimde düzleşme varmış ameliyat derecesinde değilmiş ama ilerlemiş oyüzden fizik tedaviyle düzelme ihtimali varmış evdede 3 ay egzersiz yapacakmışım
sorduğun için sağol canım
hadi görüşürüz kib :80:kaçtım ben acillll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?