Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

İşte geldimmm

Kolay gelsin mervecim

Hoşgeldin cnm hayır tabiki izinli yazdım seni eşin nasıl oldu :44:
Çok teşekkür ederim canım. Eşim iyi şükür hala raporlu çarşamba kontrolu var işte ona göre işe başlıcak.
Bu arada ben kiloları geri aldım. 62 yim
hoşgeldin selcim bizde seni özledik.eşin sanırım hastaydı.kaza kı geçirmişti hatırladıgım kadarıyla.şimdi durum nasıl
Sağol mervem şimdi durumu iyi şükür

slm kızlar nerelerdesinizz

çin yemegimi yemeye gitinn olişim ne yedin pekii,,afiyet olsunn begenmeidn galiba ama
en azından merakıngitiii yarın ugraraım bende topiğee merakla beklicegimm cnmm
çin yemeğini seviyorum meliscim.. bu japon mutfağıymış.. ama restoranın mutfağı çok sıradandı bence.. daha lezzetli olabilirdi o yemekler o fiyata sade gösteriş yapmışlar

naber nihan bence gayet iyi gidiyosun cnm maşallah..

naber nafcım

öğleden sonra çıkıcam bi daha kafam sünger gibi oldu ağrı kesicilerden..

bu japonların bi buharda pişirilip sonra kızartılan ufak börekleri var.. ben ördeklisini yedim beğenmedim ördekler saman gibiydi.. gurme bi şahsiyet olarak dandiklerdi diyebilirim :82:
sonracıma noodleları var.. sulusuna ramen diyolar çorba gibi içine ıvır zıvır ekliyolar.. demir ızgarada sebzeyle,etle vs çevrilene tappen diyolar.. tavada soya sosu sebze vs ile çevrilene de teriyaki diyolar.. çok bi espirisi yok başarılı pişirilmedikçe :82:
bi de pilavla yaptıkları yemekler vardı.. haşlanmış pilavı tabağın ortasına ters kapatıyolar.. yanına sos döküyolar.. ben sosları hazır kullandıklarını düşündüm alalade tadları vardı çünkü.. sonra da pilavın üstüne sotelenmiş ıvır zıvır (biber, taze fasulye, karides vb) kapatıyolar.. iyi malzemeyle egzotik olabilecek tadlar ama o gösterişe o fiyata çok dandik yemeklerdi..

bugün milli marşımızın yazarı m.akif ersoyun d. günüymüş google amcam didi
ben çakozlamamıştım nihan :78:

Kızlar ben geldim sizi özledim.
Listeden çıkarıldım mı :2:
naber cnm

eşinin iyi olmasına sevindim cnm.. olsun tekrar başlarsın..

bende geldiiiimmm. biraz geçmiş okudum öyle geldim. bu hafta vücudumun biraz harekete ihtiyacı olduğunu düşündüm veee beş gün beş kilo diyetini yapmaya karar verdim. bol su ve şekersiz çay içerek destekliyorum çünkü sütüm azalır diye korkuyorum. amacım beş kilo vermek falan değil ama bünyemi biraz uyandırmak. yemeğe alıştı çünkü maşallah. bakalım cuma günü rapor ederim gelişmeleri..

hoşgeldin canım nasılsın
aman kilo vereyim derken sağlığına dikkat et de bu havalarda vücut direncini kaybedince hemen hasta oluyor insan

Allah korusuuun... dikkat ediyorum tabiki ama birşeylerde yapmam gerekiyor sıkıldım bu kiloda olmaktan. ben iyiyim bu arada sen nasılsın??

merhaba canlarım ..
kafam karışık biraz ..
çok durmıycam ..
zaten istifa etmeyi düşünüyordum biliyorsunuz , bugün işten çıkarıldığımı öğrendim
bakalım yeni iş arayışımı hızlandırmam gerekiyor artık ..
sizler nasılsınız ?
geçmişi okuyamadım inanın takatım yok ..

ve hala hiçbişi yemedim ..
sabah bi ısırık ekmeği saymazsak

merhaba abatu
hayırlısı olsun canım demek yicek ekmeğin okadarmış o işyerinden
inş en kısa zamanda bulursun yeni bi iş.
kendi adıma iyiyim sağol

aa canım mr sonuçlarından dolayı bi tedavimi nasıl çıktı ne dediki doktor sormayı unuttuk kusura bakma canım

boynumda ve belimde düzleşme varmış ameliyat derecesinde değilmiş ama ilerlemiş oyüzden fizik tedaviyle düzelme ihtimali varmış evdede 3 ay egzersiz yapacakmışım
sorduğun için sağol canım

aaa neden çıkarmışlarrrrrr

boynumda ve belimde düzleşme varmış ameliyat derecesinde değilmiş ama ilerlemiş oyüzden fizik tedaviyle düzelme ihtimali varmış evdede 3 ay egzersiz yapacakmışım
sorduğun için sağol canım
iyi ya ameliyata gerek olmamasına sevindim egzersizlede hemencecik iyileşirsin inş
nedemek canım benim

kaçtım ben acillll
hadi görüşürüz kib :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…