- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #33.401
bana pek doğru gelmedi cnm :80:bende geldiiiimmm. biraz geçmiş okudum öyle geldim. bu hafta vücudumun biraz harekete ihtiyacı olduğunu düşündüm veee beş gün beş kilo diyetini yapmaya karar verdim. bol su ve şekersiz çay içerek destekliyorum çünkü sütüm azalır diye korkuyorum. amacım beş kilo vermek falan değil ama bünyemi biraz uyandırmak. yemeğe alıştı çünkü maşallah. bakalım cuma günü rapor ederim gelişmeleri..
slm nihancımselam olişim kimse yok bugün:97:
napıyon iyimisin
sağol canım
olsun dikkat etmedin demek :97:
nası geçtiğini nereye gittiğini anlat sonra özgecimkızlar ben her an kk dan çıkabilirim haberiniz olsun artık 2 saat fln fizik tedaviye gitçem
abatuş sağlık olsunmerhaba canlarım ..
kafam karışık biraz ..
çok durmıycam ..
zaten istifa etmeyi düşünüyordum biliyorsunuz , bugün işten çıkarıldığımı öğrendim
bakalım yeni iş arayışımı hızlandırmam gerekiyor artık ..
sizler nasılsınız ?
geçmişi okuyamadım inanın takatım yok ..
ve hala hiçbişi yemedim ..
sabah bi ısırık ekmeği saymazsak
iyi olmuş dogularını halletmişin bitmiş valla benimde ihmal etmemem lazım ama bi türlü gidemiyorumbana pek doğru gelmedi cnm :80:
slm nihancım
sabah dişçideydim 2 dolgu birden hallettim.. biraz etkiledi ağrı kesiciler.. bi de malum regl kırıklığı var..
birazdan pttye gidicem naf aşkitomm bakalım orda mıı
nası geçtiğini nereye gittiğini anlat sonra özgecim
abatuş sağlık olsun
tazminatını verecekler mi
bir de mutlaka yemek ye canım istemese de
moralini bozmamaya çalış şekerim
burdada bi açıyo bi kapanıyorhava güseldi bugünn
Gelmiş geçmiş olsun canımÇok teşekkür ederim canım. Eşim iyi şükür hala raporlu çarşamba kontrolu var işte ona göre işe başlıcak.
Bu arada ben kiloları geri aldım. 62 yim
Sağol mervem şimdi durumu iyi şükür
İyiyim cnm sağolslm kızlar nerelerdesinizz
çin yemeğini seviyorum meliscim.. bu japon mutfağıymış.. ama restoranın mutfağı çok sıradandı bence.. daha lezzetli olabilirdi o yemekler o fiyatasade gösteriş yapmışlar
naber nihan bence gayet iyi gidiyosun cnm maşallah..
naber nafcım
öğleden sonra çıkıcam bi daha kafam sünger gibi oldu ağrı kesicilerden..
bu japonların bi buharda pişirilip sonra kızartılan ufak börekleri var.. ben ördeklisini yedim beğenmedim ördekler saman gibiydi.. gurme bi şahsiyet olarak dandiklerdi diyebilirim :82:
sonracıma noodleları var.. sulusuna ramen diyolar çorba gibi içine ıvır zıvır ekliyolar.. demir ızgarada sebzeyle,etle vs çevrilene tappen diyolar.. tavada soya sosu sebze vs ile çevrilene de teriyaki diyolar.. çok bi espirisi yok başarılı pişirilmedikçe :82:
bi de pilavla yaptıkları yemekler vardı.. haşlanmış pilavı tabağın ortasına ters kapatıyolar.. yanına sos döküyolar.. ben sosları hazır kullandıklarını düşündüm alalade tadları vardı çünkü.. sonra da pilavın üstüne sotelenmiş ıvır zıvır (biber, taze fasulye, karides vb) kapatıyolar.. iyi malzemeyle egzotik olabilecek tadlar ama o gösterişe o fiyata çok dandik yemeklerdi..
ben çakozlamamıştım nihan :78:
naber cnm
eşinin iyi olmasına sevindim cnm.. olsun tekrar başlarsın..
Naber neşebende geldiiiimmm. biraz geçmiş okudum öyle geldim. bu hafta vücudumun biraz harekete ihtiyacı olduğunu düşündüm veee beş gün beş kilo diyetini yapmaya karar verdim. bol su ve şekersiz çay içerek destekliyorum çünkü sütüm azalır diye korkuyorum. amacım beş kilo vermek falan değil ama bünyemi biraz uyandırmak. yemeğe alıştı çünkü maşallah. bakalım cuma günü rapor ederim gelişmeleri..
İnşallah güzel geçer balımkızlar ben her an kk dan çıkabilirim haberiniz olsun artık 2 saat fln fizik tedaviye gitçem
Zaten düşünüyordun ani ve işveren tarafından olması sinir bozucu oldu :95: neyse kuzu takma kafanamerhaba canlarım ..
kafam karışık biraz ..
çok durmıycam ..
zaten istifa etmeyi düşünüyordum biliyorsunuz , bugün işten çıkarıldığımı öğrendim
bakalım yeni iş arayışımı hızlandırmam gerekiyor artık ..
sizler nasılsınız ?
geçmişi okuyamadım inanın takatım yok ..
ve hala hiçbişi yemedim ..
sabah bi ısırık ekmeği saymazsak
bana pek doğru gelmedi cnm :80:
slm nihancım
sabah dişçideydim 2 dolgu birden hallettim.. biraz etkiledi ağrı kesiciler.. bi de malum regl kırıklığı var..
birazdan pttye gidicem naf aşkitomm bakalım orda mıı
Ayhh inşallah ordadır cnm yaa bi sen kaldın
nası geçtiğini nereye gittiğini anlat sonra özgecim
abatuş sağlık olsun
tazminatını verecekler mi
bir de mutlaka yemek ye canım istemese de
moralini bozmamaya çalış şekerim
Selam canımherkese merhaba
abatu hayirlisi olsun
oyelken gecmis olsun
fazla gecmise bakamadim
hastalara gecmis olsun eger varsa
benim de hic keyfim yok
kiz iyice dustu bana. ise baslicam baslayamiorum. alismio bi turlu babaanneye. odadan ciksam aglayarak gelio pesimden. offfffff ne zormusssss
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınız kızlar bugün giremedim çünkü akşama kadar temizlik yaptım ve haşadım çıktı
offf offffffffffffff ne kadar yoruldum anlatamam
kesin 1 kilo garanti vermişimdir:81:
ama acayip acıktım 2 kilo yemezsem tabi:84:
nafffffımmmmm tatlımmmmm kargom ve ben kavuştukkkk birbirimizeeee
seni tanıdığım için çok mutluyum cnm
birbirinden güzel, hepsi ayrı ayrı paketlenip nazar boncuklarıyla kurdelalanmış hediyelerin için çook teşekkür ederimm :78: çok naziksinn
allah da hep gönlüne göre verir inş cnm
şimdik resimleri buraya eklemeye çalışıcam inş beceririmm :82:
iyi ya ameliyata gerek olmamasına sevindim egzersizlede hemencecik iyileşirsin inş
nedemek canım benim
sağol cnm benim
herkese merhaba
abatu hayirlisi olsun
oyelken gecmis olsun
fazla gecmise bakamadim
hastalara gecmis olsun eger varsa
benim de hic keyfim yok
kiz iyice dustu bana. ise baslicam baslayamiorum. alismio bi turlu babaanneye. odadan ciksam aglayarak gelio pesimden. offfffff ne zormusssss
sağol cnm allah yardımcın olsun
Bugünlerde menülerimi yazmıyorum kızlar pek düzenli değil çünkü bu hafta iyiyim gribi atlattım gibisesim filan düzeldi baya baya bir iki güne kadar başlarım yine düzenime
sen iyileşte gerisi kolay canım
...................................
hediyelerini güle güle kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?