- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #33.441
valla çantayı kafasına geçirmek aklıma gelmedi balımGünaydın balım
Günaydın olişimm hediyelerini beğenmene çok sevindim gülegüle kullan canım benimmdeodorantı da baharat kokulu istedim tek o varmış sanırım beğenmene çok sevindim canım
Sanırım o dönemde sen girmiyodun foruma tatlım :97:
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Günaydın nihancımsabah sabah koptum yaa iyi adamın kafaya çantayı geçirmemişsin
Gülegüle şekerim akşama görüşürüs inşallah
Salon kadını tavrını yirim senin :89:
günaydın çikolatalı pudingimGünaydın kızlarrrrr
aç mı kaldın canım yaGünaydın kızlar
özgecim çok geçmiş olsun tatlım ..
ben bugün biraz daha iyiyim en azından daha bas ağrım başlamadı
ama güne gene aç başladım
uyumusum arabada uyandıgımda işyerindeydik ..
çevrede poaca alabilcem yerde yok
öğlen telafi ederim artık
evet canım aynen ya deli ediyorlar bide üste çıkıyorlarnihancım eyi yapmışın sabak sabak
bende deli oluyom özel otobüslere ..
Günaydın kızlar
Aslında biber gazı taşımak lazım gözüne bi pısss tememvalla çantayı kafasına geçirmek aklıma gelmedi balım
omanyak dövmeye kalkar izbandut gibi herif ayuu
yi beni yii :78:de neşem yerime gelsin
günaydın çikolatalı pudingim
Günaydın kuzuGünaydın kızlar
Özel otobüs nasıl bişey yaa bizim burda yok öyle özel otobüs filan :97:nihancım eyi yapmışın sabak sabak
bende deli oluyom özel otobüslere ..
Aslında biber gazı taşımak lazım gözüne bi pısss tememtabi arabayı durdurduğunda yapıceksin ki hep beraber güme gitmeyin
Ayyy portakallı çikolatam benimönce kabığını soyar sonra yirim seni anamm +18 oldu bu
Günaydın kuzukızz bana bak sen çok aç kalıyon büyüksün demicem dövcem hee :83:
Özel otobüs nasıl bişey yaa bizim burda yok öyle özel otobüs filan :97:
biber gazı taşaıyorum ki yanımda zatençantamda duruyii
aman başıma bela olur bide
:78::78: utandım kız
belediyeye bağlı ama özel bir firma işletir taşörön firmaya ait ihaleyle belirlenir bu firma
ondan özel halk otobüsü deniyor eskiden tamamen belediyeye bağlıydı şimdi firmaya bağlı ama belediyenin sorumluluğunda
anlatabildim umarım:97:
özgecim iş aramaya başladım
mevcut işede devam ediyorum
yakında çıkış tarihimi söylerler.
naf'ım bilerek aç kalmıyom ki :2: dövme beni litfennnnnnnnnnnnn
günaydııın. bugün diyette ikinci günüm çok şükür açlık hissetmiyorum diyetin kuralı kusana kadar yemek olduğu için sanırım. dün akşam üzeri regl oldum. bakalım cumaya sonuç ne olacak. biraz işim var öğleden sonra uğrarım ancak. öpüyorum herkesi. özgecim bu arada dün yazamadım geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın canım. ameliyat olmak çok daha zor olurdu eminim. tedavini aksatmada bir an önce toparlan.
Kıyamam ki zaten kuzuözgecim iş aramaya başladım
mevcut işede devam ediyorum
yakında çıkış tarihimi söylerler.
naf'ım bilerek aç kalmıyom ki :2: dövme beni litfennnnnnnnnnnnn
Günaydın neşecim dene bakalım diyetin faydası olacak mı :97: meraklardayım :97:günaydııın. bugün diyette ikinci günüm çok şükür açlık hissetmiyorum diyetin kuralı kusana kadar yemek olduğu için sanırım. dün akşam üzeri regl oldum. bakalım cumaya sonuç ne olacak. biraz işim var öğleden sonra uğrarım ancak. öpüyorum herkesi. özgecim bu arada dün yazamadım geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın canım. ameliyat olmak çok daha zor olurdu eminim. tedavini aksatmada bir an önce toparlan.
kelebekmi:26:Benimde almam lazım :97: bende kelebek vardı alışveriş merkezine girerken güvenlik yakalayıp tutanak tutmuştu :78: o günden beri taşımıyorumhatta 2 erkek 2 kız gitmiştik çocukların yüzleri değişmişti görünce
Hımmm anladım canım Allahtan benim pek işim olmuyo dolmuşla , otobüsleben zaten tahammül edemiyorum asabi oluyorum öyle yerlerde :97:
güle güle canım kolaygelsinKızlar ben öğlene kadar kayboluyorum işleri toparlayayım bugün kdvnin bitmesi lazım :97: çok çalışmam lazım çok :82: öptüm sizi
Kızlar ben öğlene kadar kayboluyorum işleri toparlayayım bugün kdvnin bitmesi lazım :97: çok çalışmam lazım çok :82: öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?