Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

afiyet olsun canım

sağol bebik

özgee sizin oraya eleman alınmıyo kızz.iş başvuruları nası yapılıyo

üniversite mezunu alıyorlar ama cnm bi tek bu arada kapalı tercihleri istersen sen yine cv yolla

neee kilo almak mıııııı :84:

kimse kalmamış ben gelice kimse olmuyo burda:83::83:
özge canm geceleri vakit bulabiliyorum buaralar oyüzden 3te burdaydım..benm uyku düzeni birbirine girdi..geçen gün ananem rahatsızlandı gece sabaha kadar başındaydık 1saat uykuyla gündüz çocuk bakmaya gittim ordan gece 12ye kadar 12ndn sonra vurdum kafayı gündüz bütün gün uyudum dün..gece ayaktaydımgecede atkı örüyorum işte yollanck öyle kızlar

selam kızlar ben geldim ama inanın kafamı kaldırcak halim yok işyerinden izin de alamıyorum vermezler verselerde binbirsuratla verirler diye. gripmiyim nezlemiyim tam olarak ne olduğunu bilmiyorum hapşurmaktan gözlerimi açamaz oldum ve çok halsizim şifayı kaptım malesef bol bol sıvı tüketiyorum inş hemen geçer umarım sizlerde iyisinizdir öpüldünüz kızlar

sağol bebik

üniversite mezunu alıyorlar ama cnm bi tek bu arada kapalı tercihleri istersen sen yine cv yolla

neee kilo almak mıııııı :84:
hımm ben henüz mezun değilim öğrenciyim ama yinede şansımı deniyim bi cv atıverim
canım yaa geçmiş olsun

geçmiş olsun nihancım dikkat et kendine.bende aynıyım.kafamı kaldıramıyorum gripim.bide regl oldum düşün halimi ayakta duramıyorum :26:

Bir dönem kilolu olmama rağmen takıntı olmuştu zayıflamıştım ama 50 nin üstündeydim yine iyiydi,,sonra stresten birden 20 kilonun üzerinde kaybettim alamıyorum,,o yüzden sağlık elden gtmesn diye çabalıyoruz anlıycanız

ay düşünemiyorum canım çok kötü ikiside üst üste gelmiş sanda geçmiş olsun balım

slm kızlar bi bçk saat bisiklete bindim çok güzeldi hava

hep böyle miydi ilk genç kızlığından beri yoksa kiloyla mı oldu cnm

evt yağ hücreleri çok büyüdüğünde hormonlar dengesizleşiyomuş.. sen sağlıklı kilona dönerek çok iyi bişi yapıyosun cnm

slm cnm

slm kevser

geçmiş olsun nihann

cnm baktım da avatarında siyah-i hayatı siyah falan yazıyo.. onun yerine pembeli olsa belki sağlığını koruman da daha kolay olur cnm

bilgisayarı açık bırakıyorum ama bazen buralarda olmuyorumm yemek yiyenlere afiyet olsunn

bu arada doğal saç maskesi denememden sonra mafolan saçlarım eski haline halaaa dönemediii

ay düşünemiyorum canım çok kötü ikiside üst üste gelmiş sanda geçmiş olsun balım
sağol hayatım teşekkür ederim

canım evet ilaç hep kesiyo beni.düzensizlik kiloyla birlikte ortaya çıkmıştı ve kiloların gitmesiyle yok oldu şükürler olsun

anladım cnm geçmiş olsun sanada

oyyy hstamı oldun sennn kıyamam
kızım git izin al yaa bunlara izin alsanda almasan da yaranamıyon nasıl olsa
oyüzden git yat keyfine bak bence

anladım cnm aman bu kilo işininde ikiucu şey

görüşürüzz ben biraz kaçıyorum
ilaçsız zor mervecim allah kolaylık versinn
özgecim sen fiziktedaviyi cebinden mi ödüyosun

selam kızlar
bir kaç gündür giremiyorum,paylaşımda bulunamıyorum kusura bakmayın.
bugün oğlum hasta grip olmuş,okulada yollamadım evde ona bakıyorum.neyse
nafım belki yarın giremem kilo bildirimimi girmişken yapayım dedim.kilom 71,5 canım..

benim yediklerimi ye kilo alırsın dermişimmmmm
çikolata ye bol bol cips ye pasta yeee

Geçmiş olsun kevsercim
Oyy kuzu dikkat et kendine geçmiş olsun bol bol meyve yi

Ben stresten şişiyorum ne yazık ki :97: kilo alamamakta zordur yaa Allah yardımcın olsun cnm
bilgisayarı açık bırakıyorum ama bazen buralarda olmuyorumm yemek yiyenlere afiyet olsunn

bu arada doğal saç maskesi denememden sonra mafolan saçlarım eski haline halaaa dönemediii
Ben iyiki denememişim oliş

ilaçsız zor mervecim allah kolaylık versinn
Gülegüle cnm
Geçmiş olsun aygüncüm tmm cnm inşallah unutmam :97:

Ilaçsız zor mervecim allah kolaylık versinn

evet cebimden ödüyorum
bu saç maskesini okadar övmüştün ki ben bile yapacaktım iyiki yapmamışım

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…