- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #33.701
afiyet olsun canım
özgee sizin oraya eleman alınmıyo kızz.iş başvuruları nası yapılıyo
Canlarım benim kilo vermem değil kilo almam lazım kilom 40 tan aşağı boyuımu boşverin zaten sölemim hiç bu kilonun üstüneburda menülerinize bakıyorum düzenli sağlıklı ne tüketebilirim diye meşgul etmiyim diye yazmıyorum ama muhabbetleriniz çok tatlı Allah bozmasın
Sağol canım,eksik olma,,Allah razı olsun
hımm ben henüz mezun değilim öğrenciyim ama yinede şansımı deniyim bi cv atıverimsağol bebik
üniversite mezunu alıyorlar ama cnm bi tek bu arada kapalı tercihleri istersen sen yine cv yolla
neee kilo almak mıııııı :84:
canım yaa geçmiş olsunkimse kalmamış ben gelice kimse olmuyo burda:83::83:
özge canm geceleri vakit bulabiliyorum buaralar oyüzden 3te burdaydım..benm uyku düzeni birbirine girdi..geçen gün ananem rahatsızlandı gece sabaha kadar başındaydık 1saat uykuyla gündüz çocuk bakmaya gittim ordan gece 12ye kadar 12ndn sonra vurdum kafayı gündüz bütün gün uyudum dün..gece ayaktaydımgecede atkı örüyorum işte yollanck öyle kızlar
selam kızlar ben geldim ama inanın kafamı kaldırcak halim yok işyerinden izin de alamıyorum vermezler verselerde binbirsuratla verirler diye. gripmiyim nezlemiyim tam olarak ne olduğunu bilmiyorum hapşurmaktan gözlerimi açamaz oldum ve çok halsizim şifayı kaptım malesef bol bol sıvı tüketiyorum inş hemen geçer umarım sizlerde iyisinizdir öpüldünüz kızlar
ay düşünemiyorum canım çok kötü ikiside üst üste gelmiş sanda geçmiş olsun balımhımm ben henüz mezun değilim öğrenciyim ama yinede şansımı deniyim bi cv atıverim
canım yaa geçmiş olsun
geçmiş olsun nihancım dikkat et kendine.bende aynıyım.kafamı kaldıramıyorum gripim.bide regl oldum düşün halimi ayakta duramıyorum :26:
hep böyle miydi ilk genç kızlığından beri yoksa kiloyla mı oldu cnmcanım paraları var olmaz mı.ama ihmalkarlık umursamamazlık.yok ya param kalmaz.söke söke alırım.baktım yamuk yapcak gibiler.para alırken fazladan isterim borcum var derim.tüyerim.içerde param kalmamış olur falan bişiler yaparım ya.ama kalmaz yani.ben önceden çıkış vercem çünkü zor durumda kalmicaklar.
anladım cnm hakkını yemesinler de.. telefonu kapalı işyeri.. çok tuhaf..
canım hangi ağrı kesici olursa olsun kesiyo beni.ondan içmiyorum adetliyken ilaç falan.öksürük şurubu bile içmiyorum düşün yani.
evt yağ hücreleri çok büyüdüğünde hormonlar dengesizleşiyomuş.. sen sağlıklı kilona dönerek çok iyi bişi yapıyosun cnmözgecim ben kiloluyken 3-4 ayda bir adet olurdum.o yüzden şimdi şikayet etmiyorum.olsun yeterki.10 gün sürse yine ses etmem.çünkü çok korkuyodum o zamanlar.doktor bişi yok demişti.yumurtalıklarını yağ kaplamış zayıflarsan hepsi düzene girr demişti.gerçektende öyle oldu.o yüzden ilaç kullanmıyorum doğal haline bırakıyorum
slm cnmCanlarım benim kilo vermem değil kilo almam lazım kilom 40 tan aşağı boyuımu boşverin zaten sölemim hiç bu kilonun üstüneburda menülerinize bakıyorum düzenli sağlıklı ne tüketebilirim diye meşgul etmiyim diye yazmıyorum ama muhabbetleriniz çok tatlı Allah bozmasın
slm kevserkimse kalmamış ben gelice kimse olmuyo burda:83::83:
özge canm geceleri vakit bulabiliyorum buaralar oyüzden 3te burdaydım..benm uyku düzeni birbirine girdi..geçen gün ananem rahatsızlandı gece sabaha kadar başındaydık 1saat uykuyla gündüz çocuk bakmaya gittim ordan gece 12ye kadar 12ndn sonra vurdum kafayı gündüz bütün gün uyudum dün..gece ayaktaydımgecede atkı örüyorum işte yollanck öyle kızlar
geçmiş olsun nihannselam kızlar ben geldim ama inanın kafamı kaldırcak halim yok işyerinden izin de alamıyorum vermezler verselerde binbirsuratla verirler diye. gripmiyim nezlemiyim tam olarak ne olduğunu bilmiyorum hapşurmaktan gözlerimi açamaz oldum ve çok halsizim şifayı kaptım malesef bol bol sıvı tüketiyorum inş hemen geçer umarım sizlerde iyisinizdir öpüldünüz kızlar
cnm baktım da avatarında siyah-i hayatı siyah falan yazıyo.. onun yerine pembeli olsa belki sağlığını koruman da daha kolay olur cnmBir dönem kilolu olmama rağmen takıntı olmuştu zayıflamıştım ama 50 nin üstündeydim yine iyiydi,,sonra stresten birden 20 kilonun üzerinde kaybettim alamıyorum,,o yüzden sağlık elden gtmesn diye çabalıyoruz anlıycanız
sağol hayatım teşekkür ederimay düşünemiyorum canım çok kötü ikiside üst üste gelmiş sanda geçmiş olsun balım
slm kızlar bi bçk saat bisiklete bindim çok güzeldi hava
hep böyle miydi ilk genç kızlığından beri yoksa kiloyla mı oldu cnm
evt yağ hücreleri çok büyüdüğünde hormonlar dengesizleşiyomuş.. sen sağlıklı kilona dönerek çok iyi bişi yapıyosun cnm
slm cnm
slm kevser
geçmiş olsun nihann
cnm baktım da avatarında siyah-i hayatı siyah falan yazıyo.. onun yerine pembeli olsa belki sağlığını koruman da daha kolay olur cnm
kimse kalmamış ben gelice kimse olmuyo burda:83::83:
selam kızlar ben geldim ama inanın kafamı kaldırcak halim yok işyerinden izin de alamıyorum vermezler verselerde binbirsuratla verirler diye. gripmiyim nezlemiyim tam olarak ne olduğunu bilmiyorum hapşurmaktan gözlerimi açamaz oldum ve çok halsizim şifayı kaptım malesef bol bol sıvı tüketiyorum inş hemen geçer umarım sizlerde iyisinizdir öpüldünüz kızlar
Bir dönem kilolu olmama rağmen takıntı olmuştu zayıflamıştım ama 50 nin üstündeydim yine iyiydi,,sonra stresten birden 20 kilonun üzerinde kaybettim alamıyorum,,o yüzden sağlık elden gtmesn diye çabalıyoruz anlıycanız
benim yediklerimi ye kilo alırsın dermişimmmmm
çikolata ye bol bol cips ye pasta yeee
Geçmiş olsun kevsercimkimse kalmamış ben gelice kimse olmuyo burda:83::83:
Oyy kuzu dikkat et kendine geçmiş olsunselam kızlar ben geldim ama inanın kafamı kaldırcak halim yok işyerinden izin de alamıyorum vermezler verselerde binbirsuratla verirler diye. gripmiyim nezlemiyim tam olarak ne olduğunu bilmiyorum hapşurmaktan gözlerimi açamaz oldum ve çok halsizim şifayı kaptım malesef bol bol sıvı tüketiyorum inş hemen geçer umarım sizlerde iyisinizdir öpüldünüz kızlar
Ben stresten şişiyorum ne yazık ki :97: kilo alamamakta zordur yaa Allah yardımcın olsun cnmBir dönem kilolu olmama rağmen takıntı olmuştu zayıflamıştım ama 50 nin üstündeydim yine iyiydi,,sonra stresten birden 20 kilonun üzerinde kaybettim alamıyorum,,o yüzden sağlık elden gtmesn diye çabalıyoruz anlıycanız
Ben iyiki denememişim olişbilgisayarı açık bırakıyorum ama bazen buralarda olmuyorummyemek yiyenlere afiyet olsunn
bu arada doğal saç maskesi denememden sonra mafolan saçlarım eski haline halaaa dönemediii
Gülegüle cnmgörüşürüzz ben biraz kaçıyorum
ilaçsız zor mervecim allah kolaylık versinn
özgecim sen fiziktedaviyi cebinden mi ödüyosun
Geçmiş olsun aygüncümselam kızlar
bir kaç gündür giremiyorum,paylaşımda bulunamıyorum kusura bakmayın.
bugün oğlum hasta grip olmuş,okulada yollamadım evde ona bakıyorum.neyse
nafım belki yarın giremem kilo bildirimimi girmişken yapayım dedim.kilom 71,5 canım..
görüşürüzz ben biraz kaçıyorum
Ilaçsız zor mervecim allah kolaylık versinn
özgecim sen fiziktedaviyi cebinden mi ödüyosun
selam kızlar
bir kaç gündür giremiyorum,paylaşımda bulunamıyorum kusura bakmayın.
Bugün oğlum hasta grip olmuş,okulada yollamadım evde ona bakıyorum.neyse
nafım belki yarın giremem kilo bildirimimi girmişken yapayım dedim.kilom 71,5 canım..
kızlar bayadır çerez yemiyorum acaba kaçamak mı yapsam ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?