- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #33.681
aynen erkekler planlı mantıklı hareket ediyolar.. kandırılabiliyolar o ayrı.. gezip tozup herşeyi paylaşıp sonra buldukları ve sıfır km olduklarını düşündükleri hatunlarla evleniyolar.. o çocuk eski sevgilisini aldatıyodu.. karısını da aldatır.. aman neyse.. gıcık kaptım iştee
özgecim iş baksamda görüşmeye gitme imkanım yok.çıkamıyorum.açıköğretim işim bile son güne kaldı düşünün artık.anlayışsızlar.artık burdan çıkınca hem biraz ders çalışırım hemde iş bakarım napim artık nasip kısmet.merve bence ordayken başka iş bak canım direk geçiş yaparsın boşta kalmadan
paranı aldın mı mervecim veya ne kadarını aldın? bu adamın dediklerini üstüne alınma sakınn
kızlar ben bisiklete binicem biraz
ağrı kesici içtin di mi mervecim
kızlar altınbaş ın reklamındaki yüzüğü gördünüz mü
canım paraları var olmaz mı.ama ihmalkarlık umursamamazlık.yok ya param kalmaz.söke söke alırım.baktım yamuk yapcak gibiler.para alırken fazladan isterim borcum var derim.tüyerim.içerde param kalmamış olur falan bişiler yaparım ya.ama kalmaz yani.ben önceden çıkış vercem çünkü zor durumda kalmicaklar.anladım cnm
telefonlarının kapalı olması çok acaip
paraları olmayabilir diye düşündüm
dikkat et sen yine de içerde paran kalmasın
kızlar ben bisiklete binicem biraz
ağrı kesici içtin di mi mervecim
özgecim ben kiloluyken 3-4 ayda bir adet olurdum.o yüzden şimdi şikayet etmiyorum.olsun yeterki.10 gün sürse yine ses etmem.çünkü çok korkuyodum o zamanlar.doktor bişi yok demişti.yumurtalıklarını yağ kaplamış zayıflarsan hepsi düzene girr demişti.gerçektende öyle oldu.o yüzden ilaç kullanmıyorum doğal haline bırakıyorum
Canlarım benim kilo vermem değil kilo almam lazım kilom 40 tan aşağı boyuımu boşverin zaten sölemim hiç bu kilonun üstüneburda menülerinize bakıyorum düzenli sağlıklı ne tüketebilirim diye meşgul etmiyim diye yazmıyorum ama muhabbetleriniz çok tatlı Allah bozmasın
Olsun kız sen arada sohbetede gelCanlarım benim kilo vermem değil kilo almam lazım kilom 40 tan aşağı boyuımu boşverin zaten sölemim hiç bu kilonun üstüneburda menülerinize bakıyorum düzenli sağlıklı ne tüketebilirim diye meşgul etmiyim diye yazmıyorum ama muhabbetleriniz çok tatlı Allah bozmasın
anladım canım.valla kendimizi kilo vermeye adadık.kilo vermek için ne yapman gerektiğini yine bize takılarakta anlayabilirsin istersen.bizim yaptıklarımzıın tam tersini yaparak alabilirsin mesela.ayrıca sohbetlere katıl hayatım aşk olsun.biz katı kuralları olan bi topic değiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?