Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hiç acımıyo cnm

önce bi sprey fıslatıyo hafif uyuşturuyo

sonra ağrı kesici iğne yapıyo iğne yaptığını hissetmiyosun
sonra bızzt bızzt yapıyo sonra bitiyo

ne kadar erken gidersen o kadar iyi..

Bende korkuyorum yaa

benim gibi tek seferde 2 tane doldurtursanız ağrı kesiciler biraz ağırlık uyku hissi yapıyo sadece
evt ben de merak ettim hep erken gelirdi

özge boyun ve belinde sadece düzleşme mi varmış??

Flormar 413 sürüyorum sonunda buldum hemde hiç beklemediğim anda çıktı karşıma

naf itiraf ediyorum bu poşet bitki çayları hatta bitki çayları bana göre değill

sadece bildiğimiz karadeniz çayı bitkisiyle anlaşıyos onun da kırmızı haliyle

ya insan niye biriyle 4 sene çıkar
sonra gider başkasıyla kısa sürede evlenir?
insanlık hali tabi ama bana garip geliyo

Tühhh seni yeşilçaycı yapamıcem demekki :86: :86: kim o 4 sene çıkıp evlenen bacumm :44:
sevindim cnm ben de öyle hissetmiştim.. ama pastel 75 daha iyi
Ton farkı kesinlikle var diye düşünüyorum akşam evime gidim bakıcem :97:

Son düzenleme:
günaydın kızlar.regl oldum.sancıdan ölüyorum çok kötüyüm çok.kahvaltı falan yapmadım.çay içiyorum işte şu anda.canım sıkkın.bunaldım.zaman geçmiyo.sıkılıyorum.herşey üstüste geldi.çekip gitmek istiyorum.sabır merveeee sabır diyorum.alllahım güç kuvvet ver bana yarabbim.

Günaydın yavruşkalarımmmmmmm

Nihan nerelerde yahu :44:

bende merak etttim nihanı

benim gibi tek seferde 2 tane doldurtursanız ağrı kesiciler biraz ağırlık uyku hissi yapıyo sadece
evt ben de merak ettim hep erken gelirdi

özge boyun ve belinde sadece düzleşme mi varmış??

evet düzleşme varmış

Geçmiş olsun mervemm noldu kuzum kim sıktı seni böyle :2:

mervecim geçmiş olsun
çok rahatsızım de eve git dinlen cnm
ağrı kesici de al mutlaka

bi arkadaşımın eski erkek arkadaşı cnm

kızlar günaydın, dayanamadım akşam test yaptım ama iyi dinleyin nova die bi test aldım yukardan aşağı tam koyu çizgi çıktı sonra ortadan silik bi çizgi boydan yani yan yana diildi ne demek bu

mervecim geçmiş olsun

Kadın deseydin bir anlık boşlukta yapmıştır dicektim ama erkek ise o iş daha önceden planlanmıştır :97: yada inat uğruna olabilir :97: ne saçma dimi :97: belkide gerçekten aşık olmuştur yıldırım aşkı

kızlar günaydın, dayanamadım akşam test yaptım ama iyi dinleyin nova die bi test aldım yukardan aşağı tam koyu çizgi çıktı sonra ortadan silik bi çizgi boydan yani yan yana diildi ne demek bu

Günaydın şekerim
Benim bildiğim ortada iki tane çizgi olunca bebik oluyo cnm :44:

Geçmiş olsun mervemm noldu kuzum kim sıktı seni böyle :2:
sağol canım.ne bilim sıkıyo beni burası artık.herşey üstüste geliyo.burası benim hayatımdaki en büyük talihsizlik oldu.ayaklarım geri geri gidiyo her sabah.dün müdür şakayla karışık kovuyorum seni dedi.tmm hemen gidiyorum bende dedim.dediki git kızım sanki sen çıkmak istedinde zorla mı tuttuk zaten bi işe yaramıyosun dedi.şirketin telefonu kapalı düşün.fatura ödenecek.3 fatura ödenmemiş.e telefon kapalı olunca işlerim hep yarım yamalak kalıyo ister istemez.ama anlamıyo kıt kafalılar
mervecim geçmiş olsun

o kadar iş var ki.adım atamam burdan dışarı

Ne demek zaten bi işe yaramıyosun yaa :95: :95: :95: paralarım ben o adamı paralarım

aynen erkekler planlı mantıklı hareket ediyolar.. kandırılabiliyolar o ayrı.. gezip tozup herşeyi paylaşıp sonra buldukları ve sıfır km olduklarını düşündükleri hatunlarla evleniyolar.. o çocuk eski sevgilisini aldatıyodu.. karısını da aldatır.. aman neyse.. gıcık kaptım iştee

canım test bozuk olabilir içindeki prospektüsü oku yada bence direk kan tahlili yaptır
kanın yanlış çıkma ihtimali hiç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…