- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #33.661
hiç acımıyo cnm
önce bi sprey fıslatıyo hafif uyuşturuyo
sonra ağrı kesici iğne yapıyo iğne yaptığını hissetmiyosun
sonra bızzt bızzt yapıyo sonra bitiyo
ne kadar erken gidersen o kadar iyi..
sevindim cnm ben de öyle hissetmiştim.. ama pastel 75 daha iyiFlormar 413 sürüyorum sonunda buldumhemde hiç beklemediğim anda çıktı karşıma
Tühhh seni yeşilçaycı yapamıcem demekki :86: :86: kim o 4 sene çıkıp evlenen bacumm :44:naf itiraf ediyorum bu poşet bitki çayları hatta bitki çayları bana göre değill
sadece bildiğimiz karadeniz çayı bitkisiyle anlaşıyosonun da kırmızı haliyle
ya insan niye biriyle 4 sene çıkar
sonra gider başkasıyla kısa sürede evlenir?
insanlık hali tabi ama bana garip geliyo
Ton farkı kesinlikle var diye düşünüyorum akşam evime gidim bakıcem :97:sevindim cnm ben de öyle hissetmiştim.. ama pastel 75 daha iyi
Günaydın yavruşkalarımmmmmmm
Nihan nerelerde yahu :44:
benim gibi tek seferde 2 tane doldurtursanız ağrı kesiciler biraz ağırlık uyku hissi yapıyo sadece
evt ben de merak ettim hep erken gelirdi
özge boyun ve belinde sadece düzleşme mi varmış??
günaydın kızlar.regl oldum.sancıdan ölüyorum çok kötüyüm çok.kahvaltı falan yapmadım.çay içiyorum işte şu anda.canım sıkkın.bunaldım.zaman geçmiyo.sıkılıyorum.herşey üstüste geldi.çekip gitmek istiyorum.sabır merveeee sabır diyorum.alllahım güç kuvvet ver bana yarabbim.
mervecim geçmiş olsun
çok rahatsızım de eve git dinlen cnm
ağrı kesici de al mutlaka
bi arkadaşımın eski erkek arkadaşı cnm
kızlar günaydın, dayanamadım akşam test yaptım ama iyi dinleyin nova die bi test aldım yukardan aşağı tam koyu çizgi çıktı sonra ortadan silik bi çizgi boydan yani yan yana diildi ne demek bu
sağol canım.ne bilim sıkıyo beni burası artık.herşey üstüste geliyo.burası benim hayatımdaki en büyük talihsizlik oldu.ayaklarım geri geri gidiyo her sabah.dün müdür şakayla karışık kovuyorum seni dedi.tmm hemen gidiyorum bende dedim.dediki git kızım sanki sen çıkmak istedinde zorla mı tuttuk zaten bi işe yaramıyosun dedi.şirketin telefonu kapalı düşün.fatura ödenecek.3 fatura ödenmemiş.e telefon kapalı olunca işlerim hep yarım yamalak kalıyo ister istemez.ama anlamıyo kıt kafalılarGeçmiş olsun mervemmnoldu kuzum kim sıktı seni böyle :2:
mervecim geçmiş olsun
çok rahatsızım de eve git dinlen cnm
ağrı kesici de al mutlaka
bi arkadaşımın eski erkek arkadaşı cnm
sağol canım.ne bilim sıkıyo beni burası artık.herşey üstüste geliyo.burası benim hayatımdaki en büyük talihsizlik oldu.ayaklarım geri geri gidiyo her sabah.dün müdür şakayla karışık kovuyorum seni dedi.tmm hemen gidiyorum bende dedim.dediki git kızım sanki sen çıkmak istedinde zorla mı tuttuk zaten bi işe yaramıyosun dedi.şirketin telefonu kapalı düşün.fatura ödenecek.3 fatura ödenmemiş.e telefon kapalı olunca işlerim hep yarım yamalak kalıyo ister istemez.ama anlamıyo kıt kafalılar
o kadar iş var ki.adım atamam burdan dışarı
aynen erkekler planlı mantıklı hareket ediyolar.. kandırılabiliyolar o ayrı.. gezip tozup herşeyi paylaşıp sonra buldukları ve sıfır km olduklarını düşündükleri hatunlarla evleniyolar.. o çocuk eski sevgilisini aldatıyodu.. karısını da aldatır.. aman neyse.. gıcık kaptım işteeKadın deseydin bir anlık boşlukta yapmıştır dicektim ama erkek ise o iş daha önceden planlanmıştır :97: yada inat uğruna olabilir :97: ne saçma dimi :97: belkide gerçekten aşık olmuşturyıldırım aşkı
kızlar günaydın, dayanamadım akşam test yaptım ama iyi dinleyin nova die bi test aldım yukardan aşağı tam koyu çizgi çıktı sonra ortadan silik bi çizgi boydan yani yan yana diildi ne demek bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?