Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın kızlar

Karagözlü börülce mi :44: kuru börülce mi canım bu :44:
Tamam cnm not ettim :82:

Tamam cnm not ettim :82:

Günaydın balım sen bide bana sor 1 kilo almışım

Günaydın kızlarrr

Kilo bildirimi yapıyorum 68.5
evt cnm kuru börülce

yani çok cips yemiştim cnm bayana dek

naf bence sende ödem var bu hafta cnm

ben dün 52.8dim

ama bu sabah 53.2 çıktım habire değişiyo kilom..

özgecim sen nası sürekli kilo alıyosun ben anlamıyorum yediklerine dikkat ediyo musun gerçekten

bence ciddi ciddi yürüyüşü düşün cnm..

gunaydin kizlar.ben bugun kilo bildirimi yapmiyorum cunku adetliyim.haftaya insallah yapacagim.opuyorum herkezi...
Günaydın cnm tmm not ettim :82: öpüyorum
Tamam canım not ettim :82:
sende bi kez daha olmuştu bu ne zamandı hatırlıyo msn
Olmuştu evet canım ama tarihi hatırlamıyorum :44:

Ayyy çok yakışmış tırnaklarında ne güzel uzun

sağol cnm :103: içerde vişne çürüğüne dışarda kırmızıya dönüyo çok hoş bi renk

özgecim sakın kızma bana ama kesinlikle spora başlamalısın en kolayı da yürüyüş..

nafcım ödemin türlü türlü sebebi varmış.. arada sırada oluyo ve geçiyosa sanırım önemli bi problemden kaynaklanmıyodur.. kilo aldığını düşünüp canını sıkma yani boşuna..:82:

Ben telefonda demiştim ya sana kırmızı görünüyo diye işte tam olarak onu kastediyodum olişim bide güneşe tut bak nasıl güzel koyu pembe duruyo

Bu sıralar çok tuzlu yiyorum sanırım ondan bide çok yiyorum yok yok toparlanıcam

sen de koysana beğendiğin renkleri.. ayrıca bence kısa bakımlı tırnaklara güzel sürülmüş koyu ojeler kesinlikle çok yakışıyo :82:

Ben telefondan çekiyorum ya yakın çekimlerde pek başarılı değil o yüzden eklemiyorum olişim :97:

Günaydın cnmm tamam not ettim :82:

sağol canımcım
Olala ne güzel çıkmış ellerin yakışmış tenine bu renk cnm
Naf senin bana yolladığın renk çok kibar bir kaç sene evvel bu tonu çok aramıştım. kahveyle kırmızı karışımı gibi bişey Öyle çok cart kırmızı kullanmıyamıyorum çünkü ben ya bordo tonu yada çok bayrak kırmızısı veriyorlardı bu rengi anlattığım zaman Dün bende arkadaşıma giderken sürdüm

Ayyy cnm beğenmene çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…