- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #33.801
hmm tam güneş ışığında daha göremedim çıkınca dikkat ederimmBen telefonda demiştim ya sana kırmızı görünüyo diyeişte tam olarak onu kastediyodum olişim bide güneşe tut bak nasıl güzel koyu pembe duruyo
Bu sıralar çok tuzlu yiyorum sanırım ondan bide çok yiyorumyok yok toparlanıcam
anladımm yok mu foto makinası evde felanBen telefondan çekiyorum ya yakın çekimlerde pek başarılı değil o yüzden eklemiyorum olişim :97:
slm yavru kuşgünaydıııın
sağol cnmsağol canımcım
Olala ne güzel çıkmış ellerin yakışmış tenine bu renk cnm
Naf senin bana yolladığın renk çok kibar bir kaç sene evvel bu tonu çok aramıştım. kahveyle kırmızı karışımı gibi bişey Öyle çok cart kırmızı kullanmıyamıyorum çünkü ben ya bordo tonu yada çok bayrak kırmızısı veriyorlardı bu rengi anlattığım zaman Dün bende arkadaşıma giderken sürdüm
Kilo bildirimimi yapıyım 53.9 çıktım İyi aşure yemişim bu hafta
Fotoğraf makinam yok canım profesyonel bişey istiyorum ama önce laptop işi hallolsun ondan sonra alıcam :97:hmm tam güneş ışığında daha göremedim çıkınca dikkat ederimm
tuzdan olabilir ama çok yediğini sanmıyorummbugün tuzu çok azalt bakalım yarına etkisi olacak mı
masajın da faydası olabilir kendi kendine yapabilirsin..
bi de maydonoz taze zencefil falan yarıyo diyolar
Bugün dikkat edeyim bakalım nolcak :97: bu sıralar maydonoz da yemedim yemem lazım aslında :97:
anladımm yok mu foto makinası evde felanveya şirketin
slm yavru kuş
hemde çok çok güzel bir renk...Ayyy cnm beğenmene çok sevindim
slm canımhmm tam güneş ışığında daha göremedim çıkınca dikkat ederimm
tuzdan olabilir ama çok yediğini sanmıyorummbugün tuzu çok azalt bakalım yarına etkisi olacak mı
masajın da faydası olabilir kendi kendine yapabilirsin..
bi de maydonoz taze zencefil falan yarıyo diyolar
anladımm yok mu foto makinası evde felanveya şirketin
slm yavru kuş
sağol cnm
numarası neyy pekii
günaydın cnm
Nihancım hastaydı nasıl oldu acaba :97:nihan ve merve gelmediler daha :44:
haftayı iyi enerjiyle kapatalım barii şöyle kalabalık kalabalıkk
hemde çok çok güzel bir renk...
slm canım
baktım şlimdi 102 numaraymış. Benim ellerim beyaz olduğu için çok açık kırmızı yada bordo tonları çok gitmiyor basit kaçıyor gibi geliyor tam anlamıyla kahve kırmızı karışımı bu
anladım cnmFotoğraf makinam yok canım profesyonel bişey istiyorum ama önce laptop işi hallolsun ondan sonra alıcam :97:
tmm bakarım renginehemde çok çok güzel bir renk...
slm canım
baktım şlimdi 102 numaraymış. Benim ellerim beyaz olduğu için çok açık kırmızı yada bordo tonları çok gitmiyor basit kaçıyor gibi geliyor tam anlamıyla kahve kırmızı karışımı bu
Şimdi dikkat ettim o ojeden bende yokhemen almam lazım kendime de
günaydın cnm nasılsın fizik tedaviye başladın dimii
bana demin kodlar çıktı ama hiç dışarı atmadıbeni site dışarı atıyor her seferinde yeniden şifre giriyorum nedenkinee.. :26:
anladım cnm
tmm bakarım rengine
aslında beyaz tene yakışabilir o tonlar giydiğine bağlı olarak
ben bazen allah ne verdiyse sürüyorum da
İlk giriş yaptığında beni hatırla demişmiydin cnm ?beni site dışarı atıyor her seferinde yeniden şifre giriyorum nedenkinee.. :26:
buda iyiydi nasıl atladın bu rengii
evet canım bugün 4 seans
burdaymışsınn
seans başına ne kadar veriyosun cnm
seanslar ne kadar sürüyo
neler yaptırıyolar
kaç seans gideceksinn
ve de memnunmusunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?