Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

aygün ve bulket tebrik ederim kızlar
ben bu haftada ikinci olmuşum hiç beklemiyodum
siz kilo alan kızlar birdahaki hafta verirsiniz inşallahhhhhhhh

Bu hafta topiğin yüz karası haftalardan biri bence aynı zamanda toplu regl haftası gibi oldu Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum :81:

Kendime de kocaman bi

Kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
Gülegüle balım
geldim kuşum geldim
daha yeni girdim içeri hemen açtım
hızlı hızlı geldim yetişeyim diye:))
annem diyo niye acele edion

söyleyim hemen 200grm vermişim sadece(
Ben yayınladıktan hemen sonra yazmışsın ama görüp ekledim canım :97: hassasiyetine teşekkürler

kendimize gelelim bi silkelenelim.bence artık eskisi gibi düzenli menü paylaşımı hiçbirimiz yapmıyoruz.yaptıgımız egzersizleri haraketleri yürüyüşleri yazmıoruz.kimse yeşil çay form çay içmiyo.kimse dikkat etmiyo.hepimiz ihmal ettik bu ara.bahaneye gerek yok.sadece ihmal ettim tembelli yaptık itiraf edelim hepimizde.

Hastayım aman beslenmemi kısmayayım numarasına bu hafta tıkındım durdum ondan kilo aldım ama sabah tartıyı gördüğümde kendime geldim bundan sonra düzenli menü paylaşımları ve örnek menülerle karşınızda olucam + spor ile

bende bu aralar çok yiyorum tartım yok diye cesaret alıp.sanki başkası içinmi zayıflamaya çalışıyoruz kızlar yaa.kendimiz için kendimizi kandırmayalım dimi nafım.bundan sonra bende spor yapcam.hiçbişey yapamazsam mekik çekcem akşamları.

Evet canım kendimizi kandırmayalım yarım mekik çek aynı etkiyi gösteriyomuş oliş demişti

Ben çıkıyorum kızlar kendinize dikkat edin iyi tatiller hadi NaF kaçar

emeğine sağlık nafcım i

mervecim yazdıklarını okudum cnm

kendi hesabıma bi içsel hesaplaşma yaptım

benim asıl amacım kilomu korumak.. ama aslında koruyamadım yani düştüğüm ve hedeflediğim kilo 52.2'ydi max, şimdiyse 53.2 gösteriyo tartı.. bi kilo fazlam var yani.. kilo verebilmek için kendimi paralamam gerekiyo, çok zor verebiliyorum, o yüzden kilo almamalıyım..

spor deseniz hareketsiz değilim, ama çok soğuk olan günlerde eve tıkıldım.. zaten bu fıtık, siyatik olaylarıyla baya bi yürüyüşü bile kısmıştım.. şimdi yavaş yavaş, kendimi zorlamadan spora biraz daha ağırlık vermeye çalışıcam..

çoğu gün menümü yazmaya utanıyorum çünkü kilo vermeyi hedeflediğim günlerde çok sıkı tutuyordum kendimi.. şimdiyse o günlere nazaran daha fazla yiyorum.. neyse abartsam da yazıcam artık..

inş topikce daha aydınlık listelerimiz olurr

özgecim hoşgeldin

nafcım kahve makinasını sordum
alta su koyuyomuşsun
üstte süzgeç gibi bişi var ona kahve koyuyomuşsun
sonra demlenince köpük altta kalıyo sular üste çıkıyomuş
esspresso oluyomuşş
3 kişiliği 55 tl haliyle cesaret edemedim almaya..
dışarıya giden bi arkadaşıma aldırtabilirim belki

sonra cnm senin aldığın supermatte 109a gerçekten bayıldım
dışardaki rengini daha da çok beğendim
hatta dayanamayıp flormar standında supermatte serisine baktım :86:
örtücülüğü falan çok hoş
seninki kadar güzel olmasa da m119 ve m116 aldım
ev yine oje dolup taşacak

ve menülerim

sabah
2 küçük dilim peynirli börek
az şekerli türk kahvesi

ara
2 günkurusu kayısı
5 çiğ badem

öğle
2 kepçe tavuklu şehriye çorbası
2 dilim ekmek
4 yk kuru börülce yemeği

ara
yarım simit

akşam
2 kepçe tavuklu şehriye çorbası
yarım simit
8 siyah zeytin
kk beyazpeynir
şekersiz çay

yatmadan önce
1 portakal yemeyi planlıyorum

sporum:
bi bçk saat yürüyüş

Son düzenleme:
slm kızlr
bende menümü yazayım bari
kahvaltım
2 dilim ekmeğin kabuğu:))peynir zeytin falan filan çayy
öğlen çeyrek tost,1 dilim ıslak kek
akşam
1 tabak nohut.4 kaşık pilav,salata bol
1 ince dilim kek
kızlar nolcak bizim bu halımiz gün içinde geberiyorum hareket hareket,yürüyüş
e bide azyiyiyorum yani eskiden yediklerimin 4te 1 ni anca yiyorum amaaa çok az kilo veriyorummm
yiter yaaaa sıklıldım bu diyettenn veremiyorm kilo milo o yarım kiloyuda inanın 3 haftada falan anca virdim..:26:

Tablo genel olarak kötü gerçektende. Bende ne zamandır doğru düzgün beslenmediğim için yazmıyorum menümü kilomu korumayı bırak üstüne hergeçen gün ekleniyor
Kilo veren arkadaşları kutlarım bu arada

sabah kalkar kalkmaz sütlü kahve :78:
10:30 gibi anca kahvaltı t. buğday 1 dilim krem peynir,zeytin ezmesi,şekersiz çay
ara yok
öğlen mercimek çorbası (öğle dediğim biraz geçti doğal olarak )1 dilim t. buğday ,browni (sondu zaten bitirdim rahatladım )
ara yok
akşam yeşil salata,2 küçük parça ızgara et ve 4-5 yemek kaşığı püre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…