- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #33.921
kuzum az yememişsin ki.. 2 dilim kek var neresinden baksan..slm kızlr
bende menümü yazayım bari
kahvaltım
2 dilim ekmeğin kabuğu:))peynir zeytin falan filan çayy
öğlen çeyrek tost,1 dilim ıslak kek
akşam
1 tabak nohut.4 kaşık pilav,salata bol
1 ince dilim kek
kızlar nolcak bizim bu halımiz gün içinde geberiyorum hareket hareket,yürüyüş
e bide azyiyiyorum yani eskiden yediklerimin 4te 1 ni anca yiyorum amaaa çok az kilo veriyorummm
yiter yaaaa sıklıldım bu diyettenn veremiyorm kilo milo o yarım kiloyuda inanın 3 haftada falan anca virdim..:26:
selam cnm.. senin bilgisayar bozulduktan sonra unuttum gece girmeyikimseler yok yine geceleri artık kimse girmiyor girsede yazmadan çıkıyorr bir ben bir melis kaldıkk gececi. :126: kendi kendime donatıyorum artıkın Ne güzeldi eskiden
Sağol canımemeğine sağlık nafcımi
mervecim yazdıklarını okudum cnm
kendi hesabıma bi içsel hesaplaşma yaptım
benim asıl amacım kilomu korumak.. ama aslında koruyamadımyani düştüğüm ve hedeflediğim kilo 52.2'ydi max, şimdiyse 53.2 gösteriyo tartı.. bi kilo fazlam var yani.. kilo verebilmek için kendimi paralamam gerekiyo, çok zor verebiliyorum, o yüzden kilo almamalıyım..
spor deseniz hareketsiz değilim, ama çok soğuk olan günlerde eve tıkıldım.. zaten bu fıtık, siyatik olaylarıyla baya bi yürüyüşü bile kısmıştım.. şimdi yavaş yavaş, kendimi zorlamadan spora biraz daha ağırlık vermeye çalışıcam..
çoğu gün menümü yazmaya utanıyorum çünkü kilo vermeyi hedeflediğim günlerde çok sıkı tutuyordum kendimi.. şimdiyse o günlere nazaran daha fazla yiyorum.. neyse abartsam da yazıcam artık..
inş topikce daha aydınlık listelerimiz olurr
Evet aynen :97:kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum ama gerçekten tablo berbat kaçıyorum bende iyi akşamlar
Kahve makinası olayı çok ilginçmiş yalnız oliş :97:özgecim hoşgeldin
nafcım kahve makinasını sordum
alta su koyuyomuşsun
üstte süzgeç gibi bişi var ona kahve koyuyomuşsun
sonra demlenince köpük altta kalıyo sular üste çıkıyomuş
esspresso oluyomuşş
3 kişiliği 55 tl haliyle cesaret edemedim almaya..
dışarıya giden bi arkadaşıma aldırtabilirim belki
sonra cnm senin aldığın supermatte 109a gerçekten bayıldım
dışardaki rengini daha da çok beğendim
hatta dayanamayıp flormar standında supermatte serisine baktım :86:
örtücülüğü falan çok hoş
seninki kadar güzel olmasa da m119 ve m116 aldım
ev yine oje dolup taşacak
Dİren aygünn dirennnslm kızlr
bende menümü yazayım bari
kahvaltım
2 dilim ekmeğin kabuğu:))peynir zeytin falan filan çayy
öğlen çeyrek tost,1 dilim ıslak kek
akşam
1 tabak nohut.4 kaşık pilav,salata bol
1 ince dilim kek
kızlar nolcak bizim bu halımiz gün içinde geberiyorum hareket hareket,yürüyüş
e bide azyiyiyorum yani eskiden yediklerimin 4te 1 ni anca yiyorum amaaa çok az kilo veriyorummm
yiter yaaaa sıklıldım bu diyettenn veremiyorm kilo milo o yarım kiloyuda inanın 3 haftada falan anca virdim..:26:
Bana göre az bile yemişsin canımcımsabah kalkar kalkmaz sütlü kahve :78:
10:30 gibi anca kahvaltı t. buğday 1 dilim krem peynir,zeytin ezmesi,şekersiz çay
ara yok
öğlen mercimek çorbası (öğle dediğim biraz geçti doğal olarak)1 dilim t. buğday ,browni (sondu zaten bitirdim rahatladım )
ara yok
akşam yeşil salata,2 küçük parça ızgara et ve 4-5 yemek kaşığı püre
:26: yaa bende şu sıralar browni intenseye çok dadandım nasıl kurtulcam elim direk markette ona gidiyor burda tekliside satılmıyor hep üçlü
2011 ' de bende katılıcam inşallah aranıza :78:kimseler yok yine geceleri artık kimse girmiyor girsede yazmadan çıkıyorr bir ben bir melis kaldıkk gececi. :126: kendi kendime donatıyorum artıkın Ne güzeldi eskiden
kuzum az yememişsin ki.. 2 dilim kek var neresinden baksan..
yediklerin 1950 kalori civarı cnm.. zaten günlük kalori ihtiyacımız 2000.. bi kilo yaklaşık 7000 kaloriymiş.. yani günde -50 kaloriyle 140 günde ancak bi kilo veriliyyo da beş ay yapıyo..
selam cnm.. senin bilgisayar bozulduktan sonra unuttum gece girmeyimelisin de sesi çıkmıyo
ve itirafımı yapayımm
bu akşam ilk kez bir maksimusun hepsini mideye indirdimm :44: :18::94:
bende iç hesaplaşma yaptım kemdi kendime.inşallah bundan sonra silkeleniriz.emeğine sağlık nafcımi
mervecim yazdıklarını okudum cnm
kendi hesabıma bi içsel hesaplaşma yaptım
benim asıl amacım kilomu korumak.. ama aslında koruyamadımyani düştüğüm ve hedeflediğim kilo 52.2'ydi max, şimdiyse 53.2 gösteriyo tartı.. bi kilo fazlam var yani.. kilo verebilmek için kendimi paralamam gerekiyo, çok zor verebiliyorum, o yüzden kilo almamalıyım..
spor deseniz hareketsiz değilim, ama çok soğuk olan günlerde eve tıkıldım.. zaten bu fıtık, siyatik olaylarıyla baya bi yürüyüşü bile kısmıştım.. şimdi yavaş yavaş, kendimi zorlamadan spora biraz daha ağırlık vermeye çalışıcam..
çoğu gün menümü yazmaya utanıyorum çünkü kilo vermeyi hedeflediğim günlerde çok sıkı tutuyordum kendimi.. şimdiyse o günlere nazaran daha fazla yiyorum.. neyse abartsam da yazıcam artık..
inş topikce daha aydınlık listelerimiz olurr
ve itirafımı yapayımm
bu akşam ilk kez bir maksimusun hepsini mideye indirdimm :44: :18::94:
slm mervecim nbr
iyiyim canım senden naber.ya iş yerine bazen peynir falan getiriyorum bazen.ama her sabah uğraşamıyorum yamervecim sabahları biraz daha sağlam kahvaltı etsene peynir falan
aferin kız sanaben kaçıyorum
bugün de bir-bir bçk saat bisiklete binmeyi planlıyorum
menüm:
sabah
az yağda 2 yumurta
bi dilim b. ekmek
az şekerli türk kahvesi
ara
2 günkurusu kayısı
5 çiğ badem[/B]
mervecim sana da iyi pazarlar cnm
Burdaydım ama işe dalmışım olişim iyi pazarlarnafcım geldim ama yakalayamadım seni iyi pazarlar cnm
Bende özledim bisiklet sürmeyi yaaben kaçıyorum
bugün de bir-bir bçk saat bisiklete binmeyi planlıyorum
menüm:
sabah
az yağda 2 yumurta
bi dilim b. ekmek
az şekerli türk kahvesi
ara
2 günkurusu kayısı
5 çiğ badem[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?