- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #34.101
yılbaşıda geldi zaten kırmızılanmak lazım :82:
evet canım bende tam iyi akşamlar yazıyordumNihanım sende çıkarsın birazdan iyi akşamlar bebişkom
evet canım bende tam iyi akşamlar yazıyordum
süpürgemi garajdan getirsin şöförüm
binip gidicem
neyse benzinede zam gelmiş zate bu süpürgede çok yakıyor
hade ben kaçtım
evet canım bende tam iyi akşamlar yazıyordum
süpürgemi garajdan getirsin şöförüm
binip gidicem
neyse benzinede zam gelmiş zate bu süpürgede çok yakıyor
hade ben kaçtım
Selam kizlar ben geldim ama sanirim herkes paydos etmis yine kimse kalmamis...neyse umarim iyisinizdir....ben bu ara hem cok yogun hem cok yorgun hemde moral acisindan dokuluyorum diyebilirim o yuzden NAF canim beni 1 ayligina listeye ekleme canim izne ayrilmis goster kendime geleyim toparlanayim geri donerim....
cooookkk optum hepinizi kizlar gorusmek uzere......
Selam canım tamam izinli gösteririminşallah düzelirsin biran önce tatlım
saol canim benim insallah ölü gibiyim bu aralar hic birseyden tat alamiyorum artik...eski nesemi ozledim inan....ben arada ugrarim yine selam verir sohbet ederim vakitt bulursam sizlerle sadece listede bulunmayip izin yapayim 1 ay canim...cok optum seni...kendine iyi bak...
kızlar öğlen yemeğimde bi kase mercimek çorbası ve bi tabak bezelye yemeği yedim.bi form çay ve toplamda 4 bardak su içtim.işten çıkana kadar 2 bardak daha içcem.evdede içcem.pet şişe bulundurcam masamda.hiç yoktan 3 tane bitircem ondan.bi tane evde içcem.etti 2 litre.yeter heralde
sağol kevsercim sen nasısınmrb kızlar ben geldim bi bakayım dedim size birazdan çarşıya çıkıcm...buarada olalacm ojenn rengi çok tatlı
makarnaa hayatımın neşesiibenim makarnayla aram yok
çok yiyince midem bulanıyo nedense:101:
ben didim diye yidiysenkilo alırsan beni dövme tememmi
sağol bebik içiyim bi bardak:129:
kızlar
regl oldum
olmasaydım
kırmızı ciciler miiiKuzu naber
Dur bakalımm daha yılbaşı geliyii kırmızı ciciler var
İvittt :81: bide üstüne görenler oluyomuşolabilir mi öyle :97:
amin cnminş abatuşum
olsunda,gelin valla mıncırın öpün ısırın
korunma hiç kıssben sadece yumurtlama dönemlerimde korunmadım
diğer zamanlarda korundum yinde üstüne görme olabilirmi ki
ben yinede cuma test yapsam mı ki
ay yılbaşı gecesine kadar biter inş
yoksa planlarım alt üst olcak
napayım günü belli olsun didim
bidaha ki aya öyle yapmam artık:97:
ay canlarım ya sizleri çok sefiyorum
üzgünken bile tebessüm ettiriyonuz bana valla iyiki varsınız gelin öpçem sizi
uzatın yanaklarınızı
öyle vallaburda her derde deva oluyoz birbirimize ne güzel :87:
hehheee ilk ben sabah yazmıştım kahvaltımın yanında bol suu diyeeeKızlarr birer bardak su için hadi
Oyy yirim :78: o zaman öpimde ısın( daha etkili öpücük için müracaat manistos )
hayalet hayalet gezinmeyinn neeeyyynnyılbaşıda geldi zaten kırmızılanmak lazım :82:
abatuş şimdi çaktım olayı hayırlı olsun sen de mi görünmücenn :44:görüşürüz öptüm canım
hiiihiiii topikçek su içiyorusskızlar öğlen yemeğimde bi kase mercimek çorbası ve bi tabak bezelye yemeği yedim.bi form çay ve toplamda 4 bardak su içtim.işten çıkana kadar 2 bardak daha içcem.evdede içcem.pet şişe bulundurcam masamda.hiç yoktan 3 tane bitircem ondan.bi tane evde içcem.etti 2 litre.yeter heralde
naf daha çıkmadın mı cnmAfiyet olsun canımben 3 litreyi geçtim sanırım an itibariyle :97:
görüşürüz cnmOliş sen geldin ama ben çıkıyorum tatlışkom yarın görüşürüz öptüm
İyi akşamlar kızlarrrrrrrrrr
Hadi NaF kaçar
görüşürüz mervecimhoşgeldin oliş.bende toparlanıp kaçıyorum yavaştan.öptüm seni canım görüşürüz allahın izniyle yarın
olalacım burdamısın bişey sorucm sana ..bugün saç boyası aldım açık küllü kumralnasıl olur sence benm saça hiç düşünmeden bianda onu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?