Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kevsercim albüm falan göremedim

ama şunu söyleyim cnm
senin saçın hiç boya görmemiş bi saç

o yüzden boyamaya kararlıysan iyi bi renk seçmelisin
çünkü boyanmamış doğal saça renk çok güzel tutuyor
bi kere boyadıktan sonra farklı renge geçmek istersen çok daha zor oluyor
dolayısıyla iyi düşünüp doğru bi renk bulmak lazım..

bu arada saçın ne renk
koyu kumral mı
açık kahve mi??

selam kızzlar benişe başaldım bi drun muhayensihanesinde haftada 4ğün çalşıcam diger zamnlarda

diiger assistan görevli olcakkk öglenerli bende zamn buulldukça girrrim artıkk geçen hafta başaldım tanıdık vasıtasıyla oldu bakalaım ilerleyen zamnlarda ne olur bilmiyorumm şimdilik iy

çok sevindim cnm

olişim kevser nasılsınız kızlarrrrrr
kevser senin şçalrın koyu kahveydi galiba demii boyatcanmı şaçını :97:
iyiyiz cnm ya sen

kevsercim avatarda koyu kahve gibi duruyo? resim eklemek için hani cevap panelindeki ataç simgesine tıkla, A'nın yanındaki, bilgisayardan yükle de, resmi seç, sonra upload tuşuna baş,
resim alta kutucuğu işaretli olarak geçecek, ekle de o kadar.. ataç simgesine bas gerisi kolay cnm

kevser şimdi avtardaki resmin koyu kahve şaçın yavru kuşş

anam senmi geldin esmer şekerimmmm eee diyetysen gel burdan bizleee başla işte

ben hep burdayımm akşmalrı

hem 14. takımdayım hem de bundan soraa buraya da gelcem kankamm yaza nişanım var zayıflamam lazımm gaza getir beni kankam yaaaa

kevsercim sana şunları söyleyebilirim cnm

1. Doğal saça boya çok daha harika tutar.. İşlem görmüş saçın rengini değiştirmek çok daha zordur.. O yüzden boyamadan önce iyi düşünmek lazım..

2. Saç boyasını alıp uyguladığında kutunun üstündeki sonucu almanın garantisi yoktur.. Saçını açmayacaksan ki ilk denemende denemeni tavsiye etmem, anca bi ton açık renge inebilirsin.. mesela saçın koyu kahveyse açık kumrala boyarsan koyu kumral bile olmaz..

3. Saçını kendi renginden koyusuna boyadığında, veya bakır-kızıl vs tonları içern bi boyayla boyadığında bu renklerden dönmek zordur..

4. Kızıl-bakır vs renkler şıp diye akar..

5. Saçının rengini kendi kendine açmaya kalkışırsan genelde turunculaşır..

6. Kısacası saçını hemen boyamaya kalkma şekerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…