Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

nayn hala yok balımcım resim felan

benim yemek yapmam lazım cnm

açık kumral istiyorsan saçını açman lazım
sakın açık kumrala boyama o zaman saçının renginde pek bi değişiklik olmaz boyadığınla kalırsın
boyayınca da saç rengi doğal halindeki gibi tutmuyo boşuna boyamak kötü o yüzden

ben illa çabalıcam evde en azından koyu kumral istiyorum dersen
küllümangoya özel mesaj at
saçının rengini ve elde etmek istediğin rengi yaz
mümkünatı varsa o doğrusunu söyler cnm

kevsercim yazdıklarımı okudun muuu

oku hepsini şekerim 2-3 mesaj yazdım geri sflarda

bu arada saçında kına mı var flaşlıda kızıllı çıkmış??

tamm olalacım çok çok sağolusun ben araştırayım bi

saçın açık kahve gibi duruyo

hep topluyosun keşke açsaydın

kına varsa saçında sakın boyama

hatta bana sorarsan hiç boyama ama aç saçlarını açık kullan yani

canm dediklerini göze alıcm keşke almadan önce sorsaydım sana muhtemelen buda tutmucak

anca okuyorum canm kına yok.net çok yavaş...seni tutmuyayın canm boyamıcam zaten tekrr göürüşürz
kevsercim sen onları bi oku

saçının doğal renginden açık bi ton elde etmek istiyorsan boyayla ancak bi ton kırarsın rengini
resimlerden açık kahve gibi geldi ama resimler yanıltabiliyo
boya kataloglarındaki tutamlarla karşılaştır saçını en iyi sen anlarsın

bi tondan fazla açmak istersen (mesela saçın koyu kahveyken açık kahve bi ton, ordan koyu kumral bi ton, açık kumral da 3 hatta 4 ton açığı öyle hesapla) açıcı kullanmam lazım.. fakat saç açıldığında turunculaşıyo tak diye sararmıyo yani.. o dengeyi tutturmak zor iş.. ben hiç o kadar açmadım saçımı..

küllümango diye bi üye var KKda ona ÖM atarsan yardımcı olacaktır sana bu konuda..

ayyyh ne zormuş.. yani ton seçerken anca koyu kumral tonuna inebilirsin.. sonuç genelde daha koyu çıkar kutudakinden.. forumun saç boyama kısmına resim ekleyip fikir alabilirsin..

palette deluxe'ün kahve tonları baya zengin.. ordaki 7li numaralara boyayabilirisn.. o seriye bi bak kozmetikçiye gittiğinde..

canm dediklerini göze alıcm keşke almadan önce sorsaydım sana muhtemelen buda tutmucak
problem olmaz heralde cnm aldığın yerden başka bişiye değiştirirsin

yalnız sakın o renge boyama kesinlikle tutmaz çünkü

dediğim gibi palette deluxe serisinin renklerine bi gözat..

ve çok güzel bi yüzün ve çok hoş saçların var.. benim öyle saçlarım olsa açıp açıp salınırdım.. aç accık saçlarını

of canm cidden zormuşya..ben direk açmak istemiştim şte..oda turunculaştıracak dediğin gibi.benm 1ton olarak sırayla boya kullanmm gerekiyodu..hiç düşünmedm sen deyince aklıma geldi bisorayım orayada canm

kevsercim ben yemek pişireyim kaçıyorum cnm o renge boyama sakın

bu arada mesela 7.34 diye bi renk var benim beğendiğim lorealin kuaför boyalarından saçın açık kahveyse iyi bi sonuç elde edebilirsin.. veya 6.34le.. daha koyu olur ama hoş olur.. bal kahve diye mi ne geçiyo.. netten nosunu yaz saç boyası loreal falan yaz fikrin olur renk hakkında..

of canm cidden zormuşya..ben direk açmak istemiştim şte..oda turunculaştıracak dediğin gibi.benm 1ton olarak sırayla boya kullanmm gerekiyodu..hiç düşünmedm sen deyince aklıma geldi bisorayım orayada canm
açık renk boyalarla toplamda bi tondan fazla kıramazsın.. sen en iyisi küllümangoya sor cnm güven bana.. çok kişi danışıyo ona yadırgamaz.. bana da yardımcı olmuştu sağolsun.. benim arkadaş listemde ordan bulabilirsin..

melisçim işin hayırlı uğurlu olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…