- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #34.141
hem 14. takımdayım hem de bundan soraa buraya da gelcem kankamm yaza nişanım var zayıflamam lazımm gaza getir beni kankam yaaaa
o bende de var maalesef cnm..
nayn hala yok balımcım resim felan
benim yemek yapmam lazım cnm
açık kumral istiyorsan saçını açman lazım
sakın açık kumrala boyama o zaman saçının renginde pek bi değişiklik olmaz boyadığınla kalırsın
boyayınca da saç rengi doğal halindeki gibi tutmuyo boşuna boyamak kötü o yüzden
ben illa çabalıcam evde en azından koyu kumral istiyorum dersen
küllümangoya özel mesaj at
saçının rengini ve elde etmek istediğin rengi yaz
mümkünatı varsa o doğrusunu söyler cnm
kevsercim yazdıklarımı okudun muuu
oku hepsini şekerim 2-3 mesaj yazdım geri sflarda
bu arada saçında kına mı var flaşlıda kızıllı çıkmış??
kevsercim sana şunları söyleyebilirim cnm
1. Doğal saça boya çok daha harika tutar.. İşlem görmüş saçın rengini değiştirmek çok daha zordur.. O yüzden boyamadan önce iyi düşünmek lazım..
2. Saç boyasını alıp uyguladığında kutunun üstündeki sonucu almanın garantisi yoktur.. Saçını açmayacaksan ki ilk denemende denemeni tavsiye etmem, anca bi ton açık renge inebilirsin.. mesela saçın koyu kahveyse açık kumrala boyarsan koyu kumral bile olmaz..
3. Saçını kendi renginden koyusuna boyadığında, veya bakır-kızıl vs tonları içern bi boyayla boyadığında bu renklerden dönmek zordur..
4. Kızıl-bakır vs renkler şıp diye akar..
5. Saçının rengini kendi kendine açmaya kalkışırsan genelde turunculaşır..
6. Kısacası saçını hemen boyamaya kalkma şekerim..
kevsercim sen onları bi oku
anca okuyorum canm kına yok.net çok yavaş...seni tutmuyayın canm boyamıcam zaten tekrr göürüşürz
problem olmaz heralde cnm aldığın yerden başka bişiye değiştirirsincanm dediklerini göze alıcm keşke almadan önce sorsaydım sana muhtemelen buda tutmucak
kevsercim sen onları bi oku
saçının doğal renginden açık bi ton elde etmek istiyorsan boyayla ancak bi ton kırarsın rengini
resimlerden açık kahve gibi geldi ama resimler yanıltabiliyo
boya kataloglarındaki tutamlarla karşılaştır saçını en iyi sen anlarsın
bi tondan fazla açmak istersen (mesela saçın koyu kahveyken açık kahve bi ton, ordan koyu kumral bi ton, açık kumral da 3 hatta 4 ton açığı öyle hesapla) açıcı kullanmam lazım.. fakat saç açıldığında turunculaşıyo tak diye sararmıyo yani.. o dengeyi tutturmak zor iş.. ben hiç o kadar açmadım saçımı..
küllümango diye bi üye var KKda ona ÖM atarsan yardımcı olacaktır sana bu konuda..
ayyyh ne zormuş.. yani ton seçerken anca koyu kumral tonuna inebilirsin.. sonuç genelde daha koyu çıkar kutudakinden.. forumun saç boyama kısmına resim ekleyip fikir alabilirsin..
palette deluxe'ün kahve tonları baya zengin.. ordaki 7li numaralara boyayabilirisn.. o seriye bi bak kozmetikçiye gittiğinde..
açık renk boyalarla toplamda bi tondan fazla kıramazsın.. sen en iyisi küllümangoya sor cnm güven bana.. çok kişi danışıyo ona yadırgamaz.. bana da yardımcı olmuştu sağolsun.. benim arkadaş listemde ordan bulabilirsin..of canm cidden zormuşya..ben direk açmak istemiştim şte..oda turunculaştıracak dediğin gibi.benm 1ton olarak sırayla boya kullanmm gerekiyodu..hiç düşünmedm sen deyince aklıma geldi bisorayım orayada canm
kevsercim ben kaçtım cnmsakın saçını 6lı renklerin üsüne boyama daha koyu olabilir
selam kızzlar benişe başaldım bi drun muhayensihanesinde haftada 4ğün çalşıcam diger zamnlarda
diiger assistan görevli olcakkk öglenerli bende zamn buulldukça girrrim artıkk geçen hafta başaldım tanıdık vasıtasıyla oldu bakalaım ilerleyen zamnlarda ne olur bilmiyorumm şimdilik iy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?