Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

özgecim üzüleceğini bilseydim hiç bahsini açmazdım cnm üzüldüm

kızlar boğazım şişiyo bi şişti mi antibiyoktiksiz atlatamıyorum inş geçer bugün ya

kızlar boğazım şişiyo bi şişti mi antibiyoktiksiz atlatamıyorum inş geçer bugün ya

yooo üzülmedim ki sonuçta ebru şallı akrabam değil
ama ben hiç bir annenin bebeğinin hayatını tehlikeye atacağını sanmıyorum
yani 8 ay beklemişte 1 ay mı bekleyemeyecek
belki böyle bir şey var belki de yok kendi ağzından duymadan inanmak yanlış

Öğle menüm
1 tepeleme kaşık ıpanak yemeği ( yemek kaşığı )
2 parça fırın patates
1 çok çok ufak derisi alınmış tavuk budu
1 dilim tam tahıllı kızarmış ekmek
yoğurt
salata

yazınca ne kadar çok geldi ama çok değil

şimdide çay ve bir tane çilekli elegan şeker yiyorum

ok üzülmediysen problem yok cnm
extra kilolar ve max genişleme 8den sonra oluyo vücut deformasyonu yani
şöyle de bişi var kendisi bunu tabi ki itiraf etmez
insanların ne takıntıları var ne saplantıları var

az yemişsin zaten cnm ıspanağı daha çok yeseydin bari?

boğaz ağrısına narın kabuğu kaynatılınca iyi geliyormuş az önce int okudum cqanım
geçmiş olsun pastilde alabilirsin..
Sağol canım sanada afiyet olsun

Afiyet olsun nihanım
sağol canım
afiyet olsun canım ne güzel çeşit çeşit yemekler
siz bunları ordamı yapıyorsunuz yemek sanayimi getiriyor. yada orda böyle şeyer yapmaya yer varmıı balım

mrbb kızlar ben geldimolişm ben saçımı boyadım aldım renge geri almadılar gözümü karartıp boyadım..dediğin kişiyede ö.m attım ilgilenmedi hiç..bende öğrenmiş olurum deyip boyadım..sen link atmışşınya bu yakışır die onun gibi oldu zaten küllü kumralla alakası olmadı

Bence ebru şallı muhabbetinin uzamasının anlamı yok isteyen inanır istemeyen inanmaz :82:

sağol cnm..valla denemediysen denemem cnm şu maske tecrübesi acı oldu ya
evt maşallah artık daha zengin daha sağlıklı oluyo nafın öğlen menüleri

cnm msj attığın gibi geri dönemeyebilir hemen
benim her mesajıma çok ayrıntılı cevap vermişti küllümango
saat kaçta boyadın kız kevser

kızlaaar albüme ekliyorum bakın
bakıyorum hemen şampuanlamadın di mi saçını boyadan sonra

Bence ebru şallı muhabbetinin uzamasının anlamı yok isteyen inanır istemeyen inanmaz :82:
benim son mesajımdı naf ama son noktayı sen koymuş oldun

Son düzenleme:
kevser hafif kızıllı açık kahve gibi duruyo küllüde kızıllık nası çıktı ki fotodan gördüğüm haliyle tabi

kaşlarını boyadın mı sen cnm sanki renkleri değişik çıkmış burda

güzel olmuş cnm güle güle kullan
bu arada asıl renk bi kaç haftaya çıkar

ayy geçmişi okuyayım dedim üç sayfa döndüüm biraz daha okursam yazamadan çıkçam diye geldim. herkes iyi yine çok şükür. benim diyette son gaz devam ediyor. kayınvalidem ve görümcemde diyette olduğu için olsa gerek. çünkü öğle ve akşam yemeklerini onlarda yiyorum malum bebişim orda eşim geç geliyor hava soğuk nasıl gideyim eve. onlarda diyette olunca evde bana uygun şeyler pişiyor. öğlen biraz ton balıklı marul salatası yedim içinde yok yoktu valla. akşamda tavuk falan yicez sanırım. karbonhidrat diyetindeyim ya canım minnet proteinler... tabii karbonhidratıda alıyorum çünkü hiç almazsam kaslarımdan kaybediyorum diye. sabah yarım simit akşam üzeri yarım simit. e yediğim salatalık domates kaçamak falan toplayınca günlük almam gerekeni alıyorum zati. şimdilik benden bu kadar. buralardayım..

az yemişsin zaten cnm ıspanağı daha çok yeseydin bari?
Payıma o kadar düştü
Sağol kuzucum Biz evden getiriyoruz yemekleri canım getiremediğimiz zamanda mutfağımız var burda malzememiz varsa yapıyoruz. yoksa dışarıdan söylüyoruz :78:

Selam neşecim cuma günü görelim sonucunu da ona göre bende başlıycam biyerlerden :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…