- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #34.521
naf ne oldu
msn inde kapalı neden ağladın
günaydın culya nabersin bi güne daha baladık dimi:97:
slm özegecim :97:çok kötü ya herşey de beni buluyor offff
[/I]
hyr olsun cnm ne oldu
selam
Günaydın nihancımbaşım ağrıyo birazcık benim dün ağla ağla canım çıktı ondan herhalde
Selam cnm :80:
Günaydın nihancımbaşım ağrıyo birazcık benim dün ağla ağla canım çıktı ondan herhalde
Selam cnm :80:
ay ben sadece alirızanın ölüm sahnesini ve sonrasını gördümMsn açılmıyo sabah açtım bi sonra pat dedi gitti
Yaprak dökümünün finaline ağladım cnm yaizlemiyodum ama son 15 dakikası beni kahretti
bende bunu bekliyordum üç gündür kurduğumuz muhabbetevet yaa nihancım ne zaman akşam olcak
Yaprak dökümünün finaline ağladım cnm :2:evet yaa nihancım ne zaman akşam olcak
slm özegecim :97:
neden ağladın nafcım :97::97:
Eşim öylece bakakaldıay ben sadece alirızanın ölüm sahnesini ve sonrasını gördüm
ben hüzünlü ve stresli şeyler izlemiyorum artık
gerçek hayat zaten zor bide ağlamaklı şeyler izleyip ağlamııyım
yaprak dökümü topiğinde okudum yazını delüü eşin de ne oliyii demiştir erkekler genelde duygusuz oldukları için
İlişki derkenbende bunu bekliyordum üç gündür kurduğumuz muhabbetsadece bu
akşam olsada gitsek
ilişkimiz monotonlaştı culyacım renk katalım biraz
Yaprak dökümünün finaline ağladım cnm :2:
Eşim öylece bakakaldıağlamaktan tıkandım film sonuçta ama etkiledi beni
bide ben ağladım ağladım sonra benim böcüğüm yanıma geldi sarıldı banaşirinlik yaptı sen yeden ağladınn duygusal kujum benim didi bana
İlişki derken
Msn açılmıyo sabah açtım bi sonra pat dedi gitti
Yaprak dökümünün finaline ağladım cnm yaizlemiyodum ama son 15 dakikası beni kahretti
Seninki yakışıklıda bizimkiler değilmi hıhhhöyttttttttttt ikimizde kızız behem bnm çok yakışıklı bi aşkım varrr ondan yakışıklısı yokk ölürüm ölürüm aşkıma
kız ben seyretmedim bi ara arasana beni anlat neler oldu diye
şirinliğin sonu nereye vardı acabaYaprak dökümünün finaline ağladım cnm :2:
Eşim öylece bakakaldıağlamaktan tıkandım film sonuçta ama etkiledi beni
bide ben ağladım ağladım sonra benim böcüğüm yanıma geldi sarıldı banaşirinlik yaptı sen yeden ağladınn duygusal kujum benim didi bana
İlişki derken
delüüü
hadi nen benimde yakışıklı kocikim var öğle arası yemeğe gittiğimde bol bol öpçemhöyttttttttttt ikimizde kızız behem bnm çok yakışıklı bi aşkım varrr ondan yakışıklısı yokk ölürüm ölürüm aşkıma
Seninki yakışıklıda bizimkiler değilmi hıhh
[/B][/COLOR]
şirinliğin sonu nereye vardı acaba
delüüü
hadi nen benimde yakışıklı kocikim var öğle arası yemeğe gittiğimde bol bol öpçem
özledim
Şirinliğin sonunda ben gözlerim şiş bi şekilde koltukta uyuyakalmışımşirinliğin sonu nereye vardı acaba
delüüü
hadi nen benimde yakışıklı kocikim var öğle arası yemeğe gittiğimde bol bol öpçem
özledim
Günaydın şekerim :92:herkeseee Günaydınnn :82:
amanda aman kzıdı banaherkese kendisinn ki yakışıklı işteee
öp öp olan var olmayan var kızım özledim diom gözüme doka soka yazıo öpcem die
Şirinliğin sonunda ben gözlerim şiş bi şekilde koltukta uyuyakalmışımkocişimde beni güç bela uyandırıp yatağa yatırmış sabah hiçbişey hatırlamıyodum
Günaydın şekerim :92:
amanda aman kzıdı bana
çok kızdım nihan çokama ben 139 gün sora göstercem sana öpmek nasıl oluoo bende öpcem aşkımı
kız bana niye gösteriyonçok kızdım nihan çokama ben 139 gün sora göstercem sana öpmek nasıl oluoo bende öpcem aşkımı
az kaldı kızım sabah sabah karartma gene içimimende 139 gün sonraçokmu var daha nee
kız bana niye gösteriyon
öp tabi kız benimkide askerden geldiğinde bi sarıldıydım ah ah ne günlerdi be yaşlandık:97:
bak benim gazıma geldin bundan en karlı çıkacak kişi senin aşkiton he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?