- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #34.841
İç gitsinben ya kendim yapcam yada bizim burda fırın var müthiş yapıyolar ve çok uygun.onlardan alırım.kızlarrrrr akşama arkadaşım halamın kızı ve bi arkadaş daha,belki komşunun kızıda gelirse 5 kız olcaz.esra (kankam)votka alalım meyve suyuna katar içeriz diyo napim sizce
Tamam cnm not ettim :82:slm kızlr
öncelikle yeni yılımız kutlu,mutlu,huzurlu,hayırlı,sağlıklı geçsin inşallah..
kilom aynı nafımm
kahvaltım
1 dilim ekmek 1 kk peynir 2 zeytin az çokokrem çay
ara 1portakal
70 dakika tempolu yürüyüşş..
bebis alisti gibi ama ben alisamadim
julia hala senden kilo bildirimi bekliyorum ?kızlar yaaa sanki şafak sağdan sağdan baya sıkıştırmaya başladı geçmio günler ya askerimi çok özledim ben
Teşekkürler cnmHepinizin yeni yilini kutlar, 2011 yilinin size basta saglik , huzur ve bol kazanç getirmesini dilerim kizlar...IYI SENELER HEPINIZE
kızlar benim internette sorun var giremiyorum
zaten beni merak eden de olmamış
2 haftaya göre az geldi bana bu bildirim amaayy ben geldiim. dün o kadar yemişim kiii tartı beni mahfetti ama olsun yinede kilo vermişim bu haftaki bildirimim 79,700
Yerimde değildim işte geldim burdayımmmmm :80: :80:bu arada naff nerelerde?kız benim bildirimimi aldınmı acep..?:26:
almadıysan bidaha söyliyim kilom aynı canım..
saçmalama nenkızlar benim internette sorun var giremiyorum
zaten beni merak eden de olmamış
bence jullya alışamadı daha zayıflama topikine,baksanıza nafcağızım sabahtan beri bildirim bekliyi ondan.
culya bırak kız şafak panosunu bildirim yap garii..
bu arda şafak kaç..?
bence jullya alışamadı daha zayıflama topikine,baksanıza nafcağızım sabahtan beri bildirim bekliyi ondan.
culya bırak kız şafak panosunu bildirim yap garii..
bu arda şafak kaç..?
Julia hedef kilon kaç ????62.7yim cnmtop topu 300gr vermişim şafak 138
Son dakikaya kalan bildirimlere sinir oluyorum :82: yeni yılda daha ciddi ve acımasız düzenlemeler getiricem liste hakkında :94:
Tmmcnm ya bugün o kadar yoğundum ki bi oturamadım doru dürüst pc başına kusura bakma
55 cnm
Tmm
Tmm cnm not aldım :82:
ivet naf yeni yılda hiç acıma
özellikle bana acıma
bi gün bile ne yediğimi yazmsam vur totoma totoma
bugün mantı yidim sufle yidim ..
yarın yeni bi başlangıc yapmam lazım ..
dün fotoları karıştırırken bi fotomu gördüm 36 beden oturdum ağladım :2:
Bazı katı kurallar getirmek lazım yoksa herkes salmış kendini gidiyor :95: :95: 2011' de topiğimiz canlanacak , herkes kilo verecek, yaptım olacak
Bazı katı kurallar getirmek lazım yoksa herkes salmış kendini gidiyor :95: :95: 2011' de topiğimiz canlanacak , herkes kilo verecek, yaptım olacak
Başka kim varsendemi brütüs
delü:86: :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?