Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

2011 e ithafen
Eyyy 2011 Zaten sormadan kafana göre geLiyorsun, efendi gibi gel, efendi gibi git, ıstıkrarlı ol, akıllı ol, sağlam ol, 1 verip 2 alma, insanın canını sıkma, çileden çıkartma. Şunun şurasında 365 gün ömrün var, tüm güzelliklerini ver, ve adabınla çirkinleşmeden git."...Ne milenyumlar gördüm ama bunun gibisini görmedim süperdi" dedirt, yapabilirsin sende o potansiyeli görüyorum ben sen 2011'sin göster farkını

diğer topikte arkadaş paylaştı çok güldüm sizde gülün nen

:92::92::92:

ONUR KONUĞUMUZ
eyllull

ya bu ne hep kafama takılıyor sorcam sorcam unutuyorum kim eylül neye konuk 2011 yılına bunu anlayarak girmek istiyorum

Kız nihan harbi,den eylül kim gı bunu bende merak ediyorum ve aydınlanmış şekilde girmek istiyorum yeni yıla

kız bu arada tebrikler maşallah sana

Ben pazar günü tartı alam ..
eve eşelim diyet listelerimi bulim ..
yürüyüşlerime baslıyım ..
Ocak sonunda kotlarıma girim
şubat sonu 36 beden olim
martta işi ve sevgilimi değişim

sağol canıkom ellerine sağlık
listeyi hazırlayan narin paymaklayını yirim
Ayhhh :78::78:

2011 ' den şöyle bi cevap gelirmiş

yapmıyom len çokta tınn

ONUR KONUĞUMUZ
eyllull

ya bu ne hep kafama takılıyor sorcam sorcam unutuyorum kim eylül neye konuk 2011 yılına bunu anlayarak girmek istiyorum

Kız nihan harbi,den eylül kim gı bunu bende merak ediyorum ve aydınlanmış şekilde girmek istiyorum yeni yıla

kız bu arada tebrikler maşallah sana

Eylül bu listeden ideal kilosuna gelerek ilk mezun olan arkadaşımız :81: merve senin bilmen lazım aslında o dönemlerde sende vardın burada :97:

Özge bana kimse tanımıyor kaldır bence demişti ama ben kıyamıyorum mezun olan arkadaşlarımızı böylece her listede onurlandırmış oluyoruz diye düşünüyorum :97: Bir ara olişte o kısımdaydı :97:

sağol canım merakımı giderdiğin için

Listeyi yorumlarsak eğer ;

Neşe'nin bildirimi 2 haftalık :82:
Çok fazla izinli var
Selence ayrılmak istiyor ? :2: neden ?
Omman ikinci kez listeye girmesine müsade edildiği halde yine bildirimde yok :95:
vs vs vs vs daha uzar gider :97: 2011'de bunların bir kaçına müsade etmiycez :94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…