- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #34.901
yılbaşı ocem pastel 32 pırıltılı kırmızı ama resimde azcık farklı çıkmışş
Eki Görüntüle 121565
evrak eksikliği mi? vergi için mi? kiracı mısınız?
bu arada nolursa olsun daha şimdiden sıkma canım canını.. çok çok önemli bi meblağ değilse mümkünse hiç sıkma hattaÜstteki yorumlarını da okudum öncelikle onu belirteyim olişim
Oturduğumuz ev ile ilgili bazı problemler çıkmışta ona canım sıkılmıştı canımbakalım herşey pazartesi netleşecek :97: inşallah Hayırlısı olur :97: evden çıkma durumumuz yok yanlış anlaşılmasın bazı evrak eksikliği nedeni ile ceza gelebilirmiş durum bu yani :97:
Mervee bögkkkızlarrrrrrrrrr seneye görüşürüzzzzzzzzzzz :76::83: :83: :83: :83: :83: :83: :83:
Git git kuzuslm meliscim
eklediğim resim azcık berbat çıkmış ama değiştiremedim maalesef :44:
biraz sonra kaşlarımı aldırmam ve bi şişe şarap almak için çıkmam lazım ama hava çok soğuk ayaklarım geri geri gidiyooo
Naf kuzucum o kadannn yemeği nası yetiştireceksinn hamaratımm
Ben çıkıyorum kızlarOlişş sağol cnm şuan takmıyorum pazartesi olsun hayır olsun bakalım kendinize çok dikkat edin
Herkesin yeni yılını kutluyorum sevgiyle kalın hoşçakalın bide beni özleyin
namanninnnn güle güle cnmMervee bögkk
Git git kuzu
Eksik birkaç malzemem var önce alışveriş sonra yemek ve mezeler sofraAllah yardımcım olsun birde servis yokmuş 18:00 dolmuşuna yetişmem lazım
canın istedigisee çık al olişiimm,,,, resmiii göremedimkiii birazdan bakıcamm ,,,slm meliscim
eklediğim resim azcık berbat çıkmış ama değiştiremedim maalesef :44:
biraz sonra kaşlarımı aldırmam ve bi şişe şarap almak için çıkmam lazım ama hava çok soğuk ayaklarım geri geri gidiyooo
Ben çıkıyorum kızlarOlişş sağol cnm şuan takmıyorum pazartesi olsun hayır olsun bakalım kendinize çok dikkat edin
Herkesin yeni yılını kutluyorum sevgiyle kalın hoşçakalın bide beni özleyin
gyaet hoş olmuş olalalcımyılbaşı ocem pastel 32 pırıltılı kırmızı ama resimde azcık farklı çıkmışş
canlarım herkesin yeni yılı kutlu mutlu olsun
istediğiniz herşey olsun inşallahhhhhhhhhhhh
dün gelemdim kilo bildirimine çok özür dilerim
çünkü evde değildim hberde veremedim kusura bakmayın(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?