- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #35.681
bende 2 anketi gördüm birine yetişemedim diğerine yetiştim benim dediğim hala devam ediyor bi bak canımYaw öyle şeyler gördüğünüzde bize de haber versenize katılalım
günaydın merviş tohum günün kutlu olsun kızgünaydınnnnnnnnnnnnn
canım o göz altı morlukları ile ilgili olan krem de cildi temizler şıkkını seçtim ona baktınmı sen yanlışmı ki
hangisi özelliklerinden değildir diyo gözaltı kremi cildi temizlemez ki onu seçtim ama yanlış galiba
Yaw öyle şeyler gördüğünüzde bize de haber versenize katılalım
evet nette baktım şimdi benim işaretlediğim doğru:44:Bana göre doğru şık canım :97: kazen yanıltıyor olabilir
Kız mesaj geliyo bize sana haber verene kadar prolar doluyo foruma zatenilk 15 kişiye diyo ankette o yüzden haber etmedim ben :82:
günaydınnnnnnnnnnnnn
evet nette baktım şimdi benim işaretlediğim doğru:44:
bana mesaj gelmiyo la
ayyyyyy teşekkürler canımmmbende 2 anketi gördüm birine yetişemedim diğerine yetiştim benim dediğim hala devam ediyor bi bak canım
günaydın merviş tohum günün kutlu olsun kız
nice senelere
kızzzz çok sağol datlummmmmmmmmmHappy bırtdoy tuuuuu yuuuuuuu
iyi ki doğdun merveeeeeeeeeee iyi ki doğdun merveeeeeeeeeeeeeeeee
canım nice nice mutlu yıllara inşallahhhhhhhh
sağol bebişimDoğum günün kutlu mervee Nice mutlu sağlıklı yıllara
Günaydınnnnnnnnnnnn yavruşkamm Doğum günün kutlu olsunnnnnnnnn nice sevgi dolu senelere
ayyyyyy teşekkürler canımmm
kızzzz çok sağol datlummmmmmmmmm
sağol bebişim
canımmmmm çok teşekkür ederim.dün geceki mesajında çok güzeldi.ayrıca teşekkür ederim onun içinde
hımm anladım canımMail demek istemiştim :78:
rica ederim bebekayyyyyy teşekkürler canımmm
kızzzz çok sağol datlummmmmmmmmm
sağol bebişim
canımmmmm çok teşekkür ederim.dün geceki mesajında çok güzeldi.ayrıca teşekkür ederim onun içinde
gelirdim tabi cnm ama transit geçicem izmirden dönüşte uğrayabilirim ama evden çıkamazsın ki cnm :78: cumartesi dönücemBana bakmaya mı geliyosun olişş
Regl olmayan normal bildircek
Günaydın cnm
Günaydın cnm
Geçmiş olsun balım :94:
bugün yarım günde çık bari o kadarını da yapsın ceyarGünaydın nihancım
Sabah serviste öksürük krizine girdimgözlerimden yaş geldi atkı,eldiven ne varsa çıkarttım şirkete zor attım kendimi :2: :2:
Yanımda su da yoktuçok şükür şimdi ilaçlarımı içtim yine öksürüyorum sesim yok ama düne yada sabaha göre daha iyiyim :97: sağol canım
hadi ya zaten süreliydi ama kk dan gitmiyordu artık gidiyor heKızlar bizim şirketten interneti süreli yapmışlar 60 dk toplam
16 dk gitti bile
sağol canım benim yaa çok çok teşekkür ederimmervecim doğum günün kutlu olsun cnmm
Eki Görüntüle 122941
Eki Görüntüle 122940
Doğum günün kutlu olsun kuzum,,nice mutlu yıllara,,Allah hayırlı mutlu ömürler nasip etsin
aaaaaaaaaKızlar bizim şirketten interneti süreli yapmışlar 60 dk toplam
16 dk gitti bile
bugün çok işim var
birazdan kaçıyorum
bi aksilik olmazsa ben pbe cuma ctesi yokum
haliyle bildirime gelemicem ve menülerimi yazamıcam
mervecim aklında olsun cnm
nafcım tekrar geçmiş olsunn
mervecim doğum günün güzel geçsin cnm
hadi beni özleyin anacımmm :82:
sabah
az şekerli türk kahvesi
haşlanmış yumurta
kk peynir
3 zeytin
bi bçk ince dilim b. ekmek
bi dene vişne reçel olarak
hadi öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?