Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Günaydın kızlar :80:

Akşam
1 kepçe kurufasulye
1 dilim beyaz ekmek
bol salata
2 parça kabak tatlısı

ara
1 ufak muz
1 mandalina

Sabah
yarım domates
1 kk peynir
3 zeytin
1 dilim tam tahıllı ekmek
çay

günaydın naf iyimisin birazdaha

Günaydın nihancım
Sabah serviste öksürük krizine girdim gözlerimden yaş geldi atkı,eldiven ne varsa çıkarttım şirkete zor attım kendimi :2: :2:

Yanımda su da yoktu çok şükür şimdi ilaçlarımı içtim yine öksürüyorum sesim yok ama düne yada sabaha göre daha iyiyim :97: sağol canım

sen izin almamışmıydın patrondan

ay canım ya kıyamam
ilaçlar etkisni bugün yarın göstermeye başlar
izin almıştın sanki

sen izin almamışmıydın patrondan

Perşembe,cuma,cumartesi canım :97:

ay canım ya kıyamam
ilaçlar etkisni bugün yarın göstermeye başlar
izin almıştın sanki

İnşallah canım ya biran önce etki etsin :97: :duaedennafsmili: (dua eden smileyi de kaldırdılar :95: )

Bugün maaş günü maaşları halledeyim yarın yokum canım

günaydın kızlar sabah kahvaltım gene fix yarım simit ve 2 bardak şekersiz çay

Perşembe,cuma,cumartesi canım :97:

İnşallah canım ya biran önce etki etsin :97: :duaedennafsmili: (dua eden smileyi de kaldırdılar :95: )

Bugün maaş günü maaşları halledeyim yarın yokum canım
Evet onuda kaldırdılar ne çok kullanırdım:97:

kız ölüyom korkudan napimmm
kız hemen yaptırsana geç kalınırsa daha kötü olursa ya la ne kadar erken o kadar iyi ihmal etme
günaydın kızlar sabah kahvaltım gene fix yarım simit ve 2 bardak şekersiz çay
günaydın culya afiyet olsun:97:
arada çorba iç için kurucak kız

Bu arada KK ' da yapılan ödüllü anketten krem kazanmışım inşallah hecha şansımı etkilemez :97:

Bu arada KK ' da yapılan ödüllü anketten krem kazanmışım inşallah hecha şansımı etkilemez :97:
evet gördüm sabah tebrikler canım
bende geç kalmıştım diğerine oy kullandım ama oda doğru değil galiba kazen zoruda tuzak var dimiş
bende düşmüşüm galiba:97:

evet gördüm sabah tebrikler canım
bende geç kalmıştım diğerine oy kullandım ama oda doğru değil galiba kazen zoruda tuzak var dimiş
bende düşmüşüm galiba:97:

Sağol canım :79: ben bitanesine daha katılmıştım ama hangisi hatırlamıyom onda da yetişememiştim zaten :97:

Sağol canım :79: ben bitanesine daha katılmıştım ama hangisi hatırlamıyom onda da yetişememiştim zaten :97:
canım o göz altı morlukları ile ilgili olan krem de cildi temizler şıkkını seçtim ona baktınmı sen yanlışmı ki

hangisi özelliklerinden değildir diyo gözaltı kremi cildi temizlemez ki onu seçtim ama yanlış galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…