- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #35.661
günaydın naf iyimisin birazdaha
Günaydın nihancım
Sabah serviste öksürük krizine girdimgözlerimden yaş geldi atkı,eldiven ne varsa çıkarttım şirkete zor attım kendimi :2: :2:
Yanımda su da yoktuçok şükür şimdi ilaçlarımı içtim yine öksürüyorum sesim yok ama düne yada sabaha göre daha iyiyim :97: sağol canım
ay canım ya kıyamamGünaydın nihancım
Sabah serviste öksürük krizine girdimgözlerimden yaş geldi atkı,eldiven ne varsa çıkarttım şirkete zor attım kendimi :2: :2:
Yanımda su da yoktuçok şükür şimdi ilaçlarımı içtim yine öksürüyorum sesim yok ama düne yada sabaha göre daha iyiyim :97: sağol canım
sen izin almamışmıydın patrondan
ay canım ya kıyamam
ilaçlar etkisni bugün yarın göstermeye başlar
izin almıştın sanki
bişey yapmamıştı cnm
röntgen istemişti
Röntgeni çektirip gitsene tekrar kuzu sende ihmal ediyosun dövcem he
kız ölüyom korkudan napimmm
günaydın kızlar sabah kahvaltım gene fix yarım simit ve 2 bardak şekersiz çay
Perşembe,cuma,cumartesi canım :97:
İnşallah canım ya biran önce etki etsin :97: :duaedennafsmili: (dua eden smileyi de kaldırdılar :95: )
Bugün maaş günü maaşları halledeyim yarın yokum canım
kız hemen yaptırsana geç kalınırsa daha kötü olursa ya la ne kadar erken o kadar iyi ihmal etmekız ölüyom korkudan napimmm
günaydın culya afiyet olsun:97:günaydın kızlar sabah kahvaltım gene fix yarım simit ve 2 bardak şekersiz çay
evet gördüm sabah tebrikler canımBu arada KK ' da yapılan ödüllü anketten krem kazanmışıminşallah hecha şansımı etkilemez :97:
[ı]günaydın kızlar sabah kahvaltım gene fix yarım simit ve 2 bardak şekersiz çay[/ı]
evet gördüm sabah tebrikler canım
bende geç kalmıştım diğerine oy kullandım ama oda doğru değil galiba kazen zoruda tuzak var dimiş
bende düşmüşüm galiba:97:
bu arada kk ' da yapılan ödüllü anketten krem kazanmışımInşallah hecha şansımı etkilemez :97:
canım o göz altı morlukları ile ilgili olan krem de cildi temizler şıkkını seçtim ona baktınmı sen yanlışmı kiSağol canım :79: ben bitanesine daha katılmıştım ama hangisi hatırlamıyom onda da yetişememiştim zaten :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?