Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

puhahaha gördün mü
sen sorarsın da ben cevaplamam mı hiçççç
evet sağol canım

Cevaplamış kuzu senmi görmedin ki :44:

Kızz sizi korkutmak için yapmışlardır 59:57 - 59:58 - 59:59 - 01:00 anaa hala netteyim diyesiniz hayatınıza ekşın gelsin diye yapmışlardır bence

yok canım zaten bütün siteler süreliydi 60 dk dolunca hiç bir yere giremiyorsun
ama kk da süre gitmiyordu sonradan gitmeye başladı
şimdide gitsem mi gitmesem mi düşünüyor
bu arada kızlar bizim şirkette kk kapalı bilgiişlemden biri sağolsun benimkini açtı
belkide o sınırsız yapmıştır sonradan bilemiyorum yaniii

şimdi çiçekçi geldi kocamaannnn bi buket çiçekle kucağıma zor sığdırdım içinde gül orkide papatya her çeşit çiçek var.odayı koku sardı

aygüncüm bu ilk günleri nasıl atlattın canım yaaaa bana akıl ver
kız sigarayı bırakma topiklerinde yazılarım var oralardan okuyabilirsin canım..ben ilk günleri biraz zor atlattım ama sonuçta oldu yani,istedikten sonra gerisi geliyo canım..
Hey maşallahhhhhhhh :düşüpbayılannafsmili:
Aygüncümm kepçenin ebatları nedir tarif edermisin canım

küçük kepçe leyyn..

standart kepçedir

Bide msni açsaydı eli değmişken kız söylesene :81:
kızlar öğleni yidim,bi kase ezogelin çorbası,bi tabak patlıcan yemeği,4-5 kaşık buldur pilavı

müdürümün verdiği browni

Pasta yokmu merveeeee

şimdi çiçekçi geldi kocamaannnn bi buket çiçekle kucağıma zor sığdırdım içinde gül orkide papatya her çeşit çiçek var.odayı koku sardı

kız sigarayı bırakma topiklerinde yazılarım var oralardan okuyabilirsin canım..ben ilk günleri biraz zor atlattım ama sonuçta oldu yani,istedikten sonra gerisi geliyo canım..

küçük kepçe leyyn..

Ne kadar küçükk tmm tmm sustum :83:

Benim bugün son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…