- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #35.801
pardon canım:78:
ama cevaplamadı hanfendü daha:97::97:
kız naf bende anlamadım su gibi süre gidiyordu
şimdi gitmiyor
Hey maşallahhhhhhhh:düşüpbayılannafsmili:
Aygüncümm kepçenin ebatları nedir tarif edermisin canım
evetpuhahaha gördün mü
sen sorarsın da ben cevaplamam mı hiçççç
Cevaplamış kuzu senmi görmedin ki :44:
iviitt cevaplamış
Kızz sizi korkutmak için yapmışlardır59:57 - 59:58 - 59:59 - 01:00 anaa hala netteyim diyesiniz hayatınıza ekşın gelsin diye yapmışlardır bence
Cevaplamış kuzu senmi görmedin ki :44:
Kızz sizi korkutmak için yapmışlardır59:57 - 59:58 - 59:59 - 01:00 anaa hala netteyim diyesiniz hayatınıza ekşın gelsin diye yapmışlardır bence
şimdi çiçekçi geldi kocamaannnn bi buket çiçeklekucağıma zor sığdırdım içinde gül orkide papatya her çeşit çiçek var.odayı koku sardı
oooşimdi çiçekçi geldi kocamaannnn bi buket çiçeklekucağıma zor sığdırdım içinde gül orkide papatya her çeşit çiçek var.odayı koku sardı
kız sigarayı bırakma topiklerinde yazılarım var oralardan okuyabilirsin canım..ben ilk günleri biraz zor atlattım ama sonuçta oldu yani,istedikten sonra gerisi geliyo canım..aygüncüm bu ilk günleri nasıl atlattın canım yaaaa bana akıl ver
Hey maşallahhhhhhhh:düşüpbayılannafsmili:
Aygüncümm kepçenin ebatları nedir tarif edermisin canım
4temi çıkçan:97::97:son yarım saat
evet canım ondansevgilinden mi
yazıyoooo
not yazıyomu
doğum günün kutlu olsun mervee,nice mutlu senelere canım sevdiklerinlee...
evet 4 te
sen çıkarken benimde 1 saatim kalcak:97:evet 4 te
ne dil çıkarıyon kız koparırım heyazıyo
özge senin şu bilgi işlemdeki arkadaşın sana kıyak geçti sanırım
standart kepçedir
Bide msni açsaydı eli değmişken kız söylesene :81:yok canım zaten bütün siteler süreliydi 60 dk dolunca hiç bir yere giremiyorsun
ama kk da süre gitmiyordu sonradan gitmeye başladı
şimdide gitsem mi gitmesem mi düşünüyor
bu arada kızlar bizim şirkette kk kapalı bilgiişlemden biri sağolsun benimkini açtı
belkide o sınırsız yapmıştır sonradan bilemiyorum yaniii
kızlar öğleni yidim,bi kase ezogelin çorbası,bi tabak patlıcan yemeği,4-5 kaşık buldur pilavı
müdürümün verdiği browni
şimdi çiçekçi geldi kocamaannnn bi buket çiçeklekucağıma zor sığdırdım içinde gül orkide papatya her çeşit çiçek var.odayı koku sardı
kız sigarayı bırakma topiklerinde yazılarım var oralardan okuyabilirsin canım..ben ilk günleri biraz zor atlattım ama sonuçta oldu yani,istedikten sonra gerisi geliyo canım..
küçük kepçe leyyn..
son yarım saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?