- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #35.841
özgecim bence bilgi işlemde bi koruyucu meleğin var cnm çok şanslısın çok sevindimm
nafcım bi türlü dinlenememene üzüldüm ama moralin iyi gibi
merve sevgilinin davranışını çok takdir ettimçiçeklerin çok güzel belli ki
resmini çekip koysana cnm
ben dişçiye gittim randevum sarkınca planlarım bozuldu eve döndüm
bu arada sonunda kaşlarımı aldırdım ama sağ ve sol biraz farklı oldu :89:
merve kız bizim pastaların çiçeklerin pabucu dama mı atıldı neyn
bu arada sonunda aradığım popo büyüten çamaşırı buldum aldım test ettim onayladımm
üstelik artık soğukta totom donmuyoo
sağol şekerimMoralim iyi olişimm içtiğim öksürük şurubu kafa yaptı bende5 ml yazıyomuş ben kapağı doldurup içtim sonra başım döndü dilim damağım uyuştu ama 2 saat sonra yani şu sıralar etkisi azaldı
Bu arada gülegüle kıllan kız
öyle deme kuzu çok özenmiş çocuk üstelik zengin de değil özene bezene yapmış..sizinkiler daha çok mutlu etti beni olişim
:uyduruksmileleregülerkençokdikkatçekenveuyduruksmileleriokurkenheceleyerekokuyanmervesmile:
kuzum benim popo istersem 80 kg olayım büyümüyo kişuna bak yaa popo büyüten çamaşırmışbiz küçültçez diye yırtalım bi taraflşarımızı sen büyütmek için çamaşır al seni bu topikten men ediyorum
naf valla inandım şurubu götürdüüne:bukadaruzunsmileyazanmervearkadaşımasesleniyorumarkadaşımekranayapışmışheceleyeheceleyeokurkenteeeeilkokulzamanlarımadönerekilkokulöğretmenimihatırladımacabayaşıyomudurdiyedüşündümsonradedimkikulaklarıçınlasınçokiyiöğretmendisonrasmileyegüldümvesanabucevabıyazmayakararverdimşimdisenokurkenbanasaydırıyosundurhahahahahahainhastagadınnafsmili:kendimdentiksindim bian
Gülegüle kullan olişim :81:bu arada sonunda aradığım popo büyüten çamaşırı buldum aldım test ettim onayladımm
üstelik artık soğukta totom donmuyoo
sağol şekerim
kapak var mıymış o kadar
öyle deme kuzu çok özenmiş çocuk üstelik zengin de değil özene bezene yapmış..
:bukadaruzunsmileyazanmervearkadaşımasesleniyorumarkadaşımekranayapışmışheceleyeheceleyeokurkenteeeeilkokulzamanlarımadönerekilkokulöğretmenimihatırladımacabayaşıyomudurdiyedüşündümsonradedimkikulaklarıçınlasınçokiyiöğretmendisonrasmileyegüldümvesanabucevabıyazmayakararverdimşimdisenokurkenbanasaydırıyosundurhahahahahahainhastagadınnafsmili:kendimdentiksindim bian
naf valla inandım şurubu götürdüüne
bi gelemedim ..
kimsede umursamamış zate :2:
mervecim güzel yıllara tatlım ..
ben angus naptı dogum günümde
heç ..
fe süpa ...
nafffffffffffffffayyy nefesim kesildi bi an okurken
Ben msnden yazıyom nasılsa diye şeetmemiştim :78: :yinekonudanyırtannafsmili:
Ben yazarken kör oluyodum
cem yılmaz gora' da diyodu ya halı için bu halıyı dokuyan çocuk kör oldu diyeişte ondan
slm şekerimbi gelemedim ..
kimsede umursamamış zate :2:
mervecim güzel yıllara tatlım ..
ben angus naptı dogum günümde
heç ..
fe süpa ...
avondan heyecanla kargomu bekliyorum bugün gelecek
nafcım cumartesi çıkabilirsen kardeşimle izmire gelebilirim cnm
yani şöyle kardeşim izmirden uçağa binecek zaten onu izmire götürürüz arabayla diye tahmin ediyorum
o kadar yolu (2 saat) 2 kere gidip dönmektense izmirde onunla inip onu yolcu edip senle buluşup akşama da otobüse binebilirim
ama hasta olduğun için teklif etmedim daha önceden çünkü dinlenmeye çok ihtiyacın var diye düşünüyorum
yine de aklında olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?