Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Moralim iyi olişimm içtiğim öksürük şurubu kafa yaptı bende 5 ml yazıyomuş ben kapağı doldurup içtim sonra başım döndü dilim damağım uyuştu ama 2 saat sonra yani şu sıralar etkisi azaldı

Bu arada gülegüle kıllan kız

bu arada sonunda aradığım popo büyüten çamaşırı buldum aldım test ettim onayladımm
üstelik artık soğukta totom donmuyoo

bu arada sonunda aradığım popo büyüten çamaşırı buldum aldım test ettim onayladımm

şuna bak yaa popo büyüten çamaşırmış biz küçültçez diye yırtalım bi taraflşarımızı sen büyütmek için çamaşır al seni bu topikten men ediyorum

sağol şekerim
kapak var mıymış o kadar

sizinkiler daha çok mutlu etti beni olişim
öyle deme kuzu çok özenmiş çocuk üstelik zengin de değil özene bezene yapmış..

:uyduruksmileleregülerkençokdikkatçekenveuyduruksmileleriokurkenheceleyerekokuyanmervesmile:

:bukadaruzunsmileyazanmervearkadaşımasesleniyorumarkadaşımekranayapışmışheceleyeheceleyeokurkenteeeeilkokulzamanlarımadönerekilkokulöğretmenimihatırladımacabayaşıyomudurdiyedüşündümsonradedimkikulaklarıçınlasınçokiyiöğretmendisonrasmileyegüldümvesanabucevabıyazmayakararverdimşimdisenokurkenbanasaydırıyosundurhahahahahahainhastagadınnafsmili: kendimdentiksindim bian

naf valla inandım şurubu götürdüüne

Gülegüle kullan olişim :81:

sağol şekerim
kapak var mıymış o kadar

öyle deme kuzu çok özenmiş çocuk üstelik zengin de değil özene bezene yapmış..

Kapak tahminen 10-12 ml alıyo

bi gelemedim ..
kimsede umursamamış zate :2:

mervecim güzel yıllara tatlım ..

ben angus naptı dogum günümde
heç ..
fe süpa ...

nafffffffffffffff ayyy nefesim kesildi bi an okurken

naf valla inandım şurubu götürdüüne

bi gelemedim ..
kimsede umursamamış zate :2:

mervecim güzel yıllara tatlım ..

ben angus naptı dogum günümde
heç ..
fe süpa ...

Ben msnden yazıyom nasılsa diye şeetmemiştim :78: :yinekonudanyırtannafsmili:

nafffffffffffffff ayyy nefesim kesildi bi an okurken

Ben yazarken kör oluyodum

cem yılmaz gora' da diyodu ya halı için bu halıyı dokuyan çocuk kör oldu diye işte ondan

avondan heyecanla kargomu bekliyorum bugün gelecek

nafcım cumartesi çıkabilirsen kardeşimle izmire gelebilirim cnm
yani şöyle kardeşim izmirden uçağa binecek zaten onu izmire götürürüz arabayla diye tahmin ediyorum
o kadar yolu (2 saat) 2 kere gidip dönmektense izmirde onunla inip onu yolcu edip senle buluşup akşama da otobüse binebilirim
ama hasta olduğun için teklif etmedim daha önceden çünkü dinlenmeye çok ihtiyacın var diye düşünüyorum
yine de aklında olsun cnm

:hastaamahalaespriyapmaktankendinialıkoyamayannafanazardeğdirmeküzereolanmervesmile:

Olişşş haberleşelim o zaman ben iyi olursam mutlaka çıkarım canım

bu arada

öğle
2 kepçe kırık buğdaylı yoğurt çorbası
bi bçk kepçe taze barbunya
yarım porsiyon extra kakaolu puding

ara yapamadım dolgumu bekliyorum

bu arada akşama çok acıkan arkadaşlar
ara öğün yapmamakla iyi yapmıyosunuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…