Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Bizim evimiz olsada keşke otursak
ben kucana yatsam
ben susim yoksa +30 olcak topik

günaydınlarrrr
sabah kahvaltım
1 dilim kepekli ekmekle kahvaltı yaptım
domates,peynir, zeytin, reçel
şekersiz çay.
regl oldum canım çoook tatlı istiyooo :78::78:

afiyet olsun yeme tatlı matlı
muz ye muzu ez yoğurtla karıştır mikemmel oliyi

sanırım diyete başlamadan önce yaptğım hataları kendıme itiraf etmem gerekiyor
1. HATA SABAH KAHVALTISI: uykuyu kahvaltıya tercih ediyorum ya evde kaşarlı tost yıyıp çıkıyorum yada buroya gelınce poğaca yıyorum. ama artık karar verdim bir gun k fleks tarzında bişey yıyıp diğer gun domates salatalık peynır tarzı kahvaltı yapacam dönüşümlü olarak. sütü zaten bol bol içerim.

2. HATA ÖĞLE YEMEĞİ: malesef buro yakınlarında ev yemeklerı yapan bı yer yok mecburen fastfood yıyoruz. lahmacun, pide, ekmek arası döner, tantuni falan.. et ve ekmek yani

3. HATA SU İÇMEMEK: su içmeyi unutuyorum bazen akşam oluyor ve ben bugun hiç su içtim mi diye soruyorum kendıme. sanırım bı ped şişeye su doldurup yanımdan ayırmamam gerekecek.

4. HATA HAMUR İŞİ : eşime sürekli kek börek poğaca yapasım gelıo. yapmayı da çok seviyorum. e halıyle yıyorum da o hemencecik yakıyo ama ben yakamıyorum

olumlu yönler ise; eşim kızartma sevmez oyuzden kızartma pek yemeyız. sürekli sebze pişer evde ve az yağ kullanırım. yemeğin yanında pek ekmek yemem( zaten öğlen yarım ekmek gidio daha ne yıyeyim). bulgur pilavı pirinç pılavından daha bol pişer evimizde. ve fazla olmasa da gun boyu yürürüm. evinle durak arası 250 - 300 mt. gun boyu da bankalar-devlet daireleri kostururum. çalıştığım yer 3 katlı hıç çıkmazsam 20 kere iner çıkarım. çok hareketsiz değilim yanı .

ama eksiler artıları götürecek sanırım

arkadaşlar karnım çok acıktı yaa :26:
kahvaltıyla duruyorum
kahvaltı yaptığımdan beri canım hçi bişey çekmedi yiyemedim
şimdide acıktım
akşama ıspanak yapcam eşim pazara gitti alışveriş yapmaya
onu bekliyorum...
o zamana kadar ne yiyebilirim aklıma hiç bişey qelmio :26:

Kuruyemiş türü şeyler yiyebilirsin. Özellikle fındık ve badem hem şekerini yükseltip daha çok acıkmana neden olmaz hem de tok tutar

bu arada nickinin altındaki rakamlar kiloların mı canım?
79dan 60kg mı düştün???
ben şuan 78im ve idealim 60

çok saol canım kuru yemiş var
ayrıca kavrulmuş fındığımda var yiyeyim bari
tşk ederim

bu arada nickinin altındaki rakamlar kiloların mı canım?
79dan 60kg mı düştün???
ben şuan 78im ve idealim 60

Rica ederim ne demek, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

Nickimin altındaki rakamlar sırasıyla hedeflerim

Şu an hala kilo verme aşamasındayım. 100'lü rakamlardan 80'lere kadar gelebildim.

Daha çok yolum var

hedef kilomuz aynı canım
inşallah idealimize ulaşırız

selam kızlarr yeniii gelen ne çok kişi ler olmuşş inş uzuzn vadede devam ederler hoşgeldiniz

kızlarr naftan haber varmıı nerelerdeeeolişide göremedimm tıklelbll eşi hastaydı ondan giremiyoduu.

özge merve nihanım kevser iymisinz kızlarrr

menümü yazıyım hafta sonu kimse olmuyoki burdaa

sabah pogaça çayy omlett peynir vs

ögeln krakerr

akşam 2 adet köfte patates kızartmasııı

MELİSDENİZ

Patates kızartması ve poğaça aynı günde :)

Diyet yaparken kalorinin yanı sıra karbonhidrat değerini de düşürürsen ve protein ağırlıklı bir liste oluşturursan daha güzel sonuçlar alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…