Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

aay kızlar 2 gündür çok çok yoruldum.çilek bahçemizi budadık ve ben çok çalıştım sabahtan akşama kadar git gel ,eğil kalk çok hareketli 2 gün geçirdim ve doğru düzgün bişide yemedim yorgunluktan sizce 2 günlük bahçe işi kaç kalori yakmıştır acep.?

AYGÜN2008

Kişinin kilosuna ve bünyesine göre değişir ama 70'li kilolardaki biri ortalama olaran 250 kalori yakar :)

AYGÜN2008

Kişinin kilosuna ve bünyesine göre değişir ama 70'li kilolardaki biri ortalama olaran 250 kalori yakar :)

nasıl yani çok az değilmi,ben 1 saatlik yürüyüşte okadar yakıyorum.koskoca 2 gün yani nerden baksan günde 6 7 saat yapar.
neyse canım teşekkiir edrim cevabın için..

nasıl yani çok az değilmi,ben 1 saatlik yürüyüşte okadar yakıyorum.koskoca 2 gün yani nerden baksan günde 6 7 saat yapar.
neyse canım teşekkiir edrim cevabın için..

250 kalori saat başına :)

6 saat çalıştıysan 1500 kalori eder

1500 kalori, çok güzel keşke ben de yakabilsem :)

menümü yazıyım hafta sonu kimse olmuyoki burdaa

sabah pogaça çayy omlett peynir vs

ögeln krakerr

akşam 2 adet köfte patates kızartmasııı

canım iyiyim kendi adıma sen nasılsın.nafişle en son cuma günü konuştum.daha iyiyim demişti.inşallah yarın sapasağlam döner aramıza..çok özledim onu

öncelikle aramızaa hoşgelidnnben idael kiloma çok yaklaştımm biraz taviz verdim bu akşamm canım bilğin içinn tşklerrr

merhaba kızlarr

melismmm gitmişsin hemencik
geldim kankammm

canım iyiyim kendi adıma sen nasılsın.nafişle en son cuma günü konuştum.daha iyiyim demişti.inşallah yarın sapasağlam döner aramıza..çok özledim onu
merveşimm bende özledim baktımmm yoktuu hasyadıı bidee merak etimmm iylein onsuz sesizz oluyor nafımm

iyiyim canım sen nasılsın

günaydın kızlar

cumartesi akşam
1 kase çorba
1 küçük parça börek ve ayran

2 saat yürüyüş
eve gelince mekik

pazar sabahı
2 dilim ekmek
klasik kahvaltı
ıhlamur

öğlen alman pastası(yarım, küçük parça)
ıhlamur

akşam
1 kase çorba
2yk pilav
1 but 3-4 tane patates kızartması

40 dk yürüyüş

bu sabah 2 dilim ekmek
klasik kahvaltı çay

ben çok kötüyüm pazartesi sendromu sanırım sabah eşimin yanından kalkıp işe gelmek koyuyor valla ya offff

ben çok kötüyüm pazartesi sendromu sanırım sabah eşimin yanından kalkıp işe gelmek koyuyor valla ya offff

bende cumartesi gece hiç uyuyamadım annemde kaldım çocuğun memesinide evde unutmuşum
gece hiç uyumadı bütün gece ayağımda salladım bıraktığım an uyanıyordu gece 4 ten beri ayaktaydım pazarda kartepe ye gittik işte sabah 8 de çıktık ölüyorum uykusuzluktan ve yorgunluktan

ay evet hiç uyuyamamışın ya
kaç yaşındaydı senin oğluş canım
kartepe dediğin yer neresi gezmeye mi gittiniz oraya
bu akşam erkenden yatarsın artık:97:

ay evet hiç uyuyamamışın ya
kaç yaşındaydı senin oğluş canım
kartepe dediğin yer neresi gezmeye mi gittiniz oraya
bu akşam erkenden yatarsın artık:97:

evet bu pazar günü 3 yaşında olcak
kartepe izmitten sonra maşukiye tarafındaymış bende yeni öğrendim
kayak fln yapılıyor uludağ gibi

günaydın abatu
sende habire kaçamak yapıyon he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…