- 5 Temmuz 2008
- 2.265
- 34
- 683
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #36.201
AYGÜN2008
Kişinin kilosuna ve bünyesine göre değişir ama 70'li kilolardaki biri ortalama olaran 250 kalori yakar :)
nasıl yani çok az değilmi,ben 1 saatlik yürüyüşte okadar yakıyorum.koskoca 2 gün yani nerden baksan günde 6 7 saat yapar.
neyse canım teşekkiir edrim cevabın için..
selam kızlarr yeniii gelen ne çok kişi ler olmuşş inş uzuzn vadede devam ederler hoşgeldiniz
kızlarr naftan haber varmıı nerelerdeeeolişide göremedimm tıklelbll eşi hastaydı ondan giremiyoduu.
özge merve nihanım kevseriymisinz kızlarrr
menümü yazıyım hafta sonu kimse olmuyoki burdaa
sabah pogaça çayy omlett peynir vs
ögeln krakerr
akşam 2 adet köfte patates kızartmasııı
öncelikle aramızaa hoşgelidnnMELİSDENİZ
Patates kızartması ve poğaça aynı günde :)
Diyet yaparken kalorinin yanı sıra karbonhidrat değerini de düşürürsen ve protein ağırlıklı bir liste oluşturursan daha güzel sonuçlar alırsın canım
geldim kankammmmerhaba kızlarr
melismmm gitmişsin hemencik
merveşimm bende özledim baktımmm yoktuu hasyadıı bidee merak etimmm iylein onsuz sesizz oluyor nafımmcanım iyiyim kendi adıma sen nasılsın.nafişle en son cuma günü konuştum.daha iyiyim demişti.inşallah yarın sapasağlam döner aramıza..çok özledim onu
iyiyim canım sen nasılsınselam kızlarr yeniii gelen ne çok kişi ler olmuşş inş uzuzn vadede devam ederler hoşgeldiniz
kızlarr naftan haber varmıı nerelerdeeeolişide göremedimm tıklelbll eşi hastaydı ondan giremiyoduu.
özge merve nihanım kevseriymisinz kızlarrr
günaydın özge sen nasılsın canımgünaydın nihan naber
ben çok kötüyüm pazartesi sendromu sanırım sabah eşimin yanından kalkıp işe gelmek koyuyor valla ya offff
bende cumartesi gece hiç uyuyamadım annemde kaldım çocuğun memesinide evde unutmuşum
gece hiç uyumadı bütün gece ayağımda salladım bıraktığım an uyanıyordu gece 4 ten beri ayaktaydım pazarda kartepe ye gittik işte sabah 8 de çıktık ölüyorum uykusuzluktan ve yorgunluktan
sen bide bennn
selam kızlar geçmişi okudum abatu geçmiş olsun hayatım
herkese iyi akşamlar
ay evet hiç uyuyamamışın ya
kaç yaşındaydı senin oğluş canım
kartepe dediğin yer neresi gezmeye mi gittiniz oraya
bu akşam erkenden yatarsın artık:97:
sağol tatlışım
günaydın fıstıklar
cuma bildirim yapmadım iyi ki yapmamışım dün regl oldum hemde nası sancılı
o narin fücudum şimşiş :2:
ve h.sonu epey kaçamak yaptım
bugün gene ipleri elime aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?