Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

özgecim şimdi çıkıyom sonra beyin fırtınası yaparım doğum günü partisine ama benden çok değişik atraksiyonlar çıkmaz sanırımm :80:
ha bu arada doğumgününe büyükler mi gelecek.. yani özünde büyüklere mi yönelik olacak.. yoksa çocuklara özel bişi mi düşünüyosun o zaman oğlun daha çok eğlenebilir? ya da iki ayrı odada bi çocuklara bi büyüklere özel bişiler düşünebilirsin.. çünkü sonuçta oğlunun doğumgünü onun mutluluğu önemli..

naf kitabıma baktım da istemediğim kadar ot yemeği ve salatası varrrr hatta keşke ebegümeci falan diğerlerinden de alsam bile dedimm sonraki sefere artık tecrübe olduu:82:

sağol özgecim teşekkürler.valla sende git bi ara valla süper oluyo kuzuuu

olişim evet kalabalıktı ilk gittiğimde ama önü akşamdı sonradan rahat oldu.asıl alışverişi akşam yaptım.ımm saat 3 ten 7 ye kadar pazardaydık çok gezdik kız her tezgaha atladık.ay bu da güzel bu da güzel derken halamın kızına aldıklarımızla birlikte 150ye yakın para harcamışım ben bedenimi biliyorum.aşşa yukaru olur,dar olanı zayıflayınca giyerim bol olanı daralttırırım dedim ama hepsi sanki mağazadan alınmış gibi cuk oturdu

tmm cnm

şimdi kitaba baktım da radika ve hindiba farklı otlarmış aslında
radikanın yaprakları daha dişliymiş ve daha az acıymış çiçekleri sarı papatyalarmış
hindiba çok daha acıymış çiçekleri maviye çalarmış
otların resimleri ve özellikleri bile açıklanmış :82:

tam olmasına sevindim mervecimm
evt azar azar diyosun ama hooop uçuyo para

canım genelde büyüklere yönelik olacak
ama birkaç çocukta olacak tabii
bence bi hesapla cnm kaç büyük ve kaç çocuk gelir diye düşünüyosun
ona göre plan yaparız

bir de çocuklar ve büyükler birarada olunca bence günden bi farkı pek olmaz onları oyalayacak bişi tasarlarsan daha hoş olabilir

ya daha kimleri çağıracağımı bile bilmiyorum
herkes birbirine gerçirilmiş zincir gibi şunu çağrıyım diyorsun sonra aa onu çağırınca şunu da çağırmalıyım diyorum bi bakıyorum 30-35 kişi olmuş
çocuklar 3-4 tane olur gibi zaten bizimkinin okadar çok oyuncakları varki onları hiç düşünmüyorum bile
büyükleri memnun etmek zor

ben de kilo vermek istiyorum bana da yardımcı olur musunuz acaba?

Kaçıp gitmeyeceksen olur

Sen bana bigün cevap virme bak napıcam ben sana gel öpte barışalım

:82: konu başlığını görünce daldım
Gel şekerim aşkolsun

Ne güzel işte canım

Çocuğun arkadaşlarını ve ailelerini bide kendi ailelerinizi çağır yeter bence :97:

sende bi bana cvp vermedin
:tehtidüzerinetırsıpbarışanvenafıöpennihansmili:

ben evi süsledim canım. balon vardı doğum günün kutlu olsun yazısı vardı. iki tane hayvan figürlü fener vardı. yiyecekleri salona getirmedim ben sevmiyorum pek öyle. ama oğlunun sevdiği karakterde tabak ve bardak alabilirsin hem sana bulaşık çıkmaz. pastayı ablamla birlikte yaptık ama yapamazsan şeker hamurlu pasta tavsiye ederim. erkek için ben10 olur, örümcek adam olur,araba şekilli birşey olur bu sen çoğaltabilirsin..çocuklara kağıttan şapkalar var mesela onlarda çok güzel ben kızıma melek kanadı istedim ama o kadar küçüğünü bulamadım.ikram edeceğin şeyler için vakit var daha düşünürüz.. benim menüm çok çeşitli değildi. pasta, sarma, mayalı hamurdan küçük pizzalar, tuzlu kıtır,birde kalp şekilli kurabiye vardı. ama burda aralık 2009 annelerinin çok fena menüleri vardı. tarifini bilmiyorum ama birinde külah şeklinde bi tatlı vardı mesela çocukların çok hoşuna gider. külahı kendin yapıyorsun içinede muhallebi gibi birşey dolduruyorsun sanırım. birde domatesin içini oyup (portakalda olur)lor peyniri ve yeşilliklerle doldurmuşlardı. portakal yaparsan yani onu oyup değerlendirirsen içine tatlı muhallebi yapabilirsin. görüntü olarak süper oluyorlar. ben o gün kayınvalidecimin Ankaradan aldığı triko elbisemi giydim. saçlarım fönlüydü o kadar. valla kolay gelsin canım aklıma geldikçe yazarım sana..biraz düşüneyimm

Pastayı nasıl bişey yaptırcaksın ?

Kendinmi yapıcaksın bebik ?

bide alternatif sunayım

mercimek köftesi
sosisli milföylü çubuklar
rus salatası
sigara böreği

sağol canım o süslemelerden fenerlerden bende aldım süsleyeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…