Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ohhhh verimli alışveriş yapmışın merveeee hepsini güle güle kullan cnm.. çok kalabalık mıydı pazar kaç saat gezdin kızzz ben denemeden emin olamıyorum nası duracağından kıyafetlerin pazarda zorlanıyorum o yüzdenn

yeni gördüm balım sağol olişim

merve cim ne güzel şeyler almışsın ayy bende mi gitsem bi cumartesi

nihan küsme kıssssss banaaaaaaaaaa
ben de ortaköye taşınan eski etiler pazarına gidicem.. kaç yıldır sürüyomuş dava pazarcılar kazanınca ortaköye aldılar

özge çizelgedeki kalbin sağa doğru epey ilerlemiş maşallah darısı abatunun böcüüne :92:

özgecim duydunmu hiç bilmiyorum ama karadut şurubu vardır eczanelerde. valla her derde deva cinsinden birşey. bağoz ağrısına ağız yarasına falan çok iyi gelir. birde çocuklara hem direnç verir hemde böyle hastalıktan korur işte. haftada üç gün falan bir tatlı kaşığı versen yeterli olur. ben kullanıyorum..

etiler pazarına amma çok giderdim lisedeyken
ortaköye mi taşınmış oooooo ortaköyün neresi kız oliş
evet çizelgem ilerledi uğur getirdin galiba inşallah daha çok ilerlediğini görürüz

Afiyet olsun canım

kimse bana cevap vermiyo bari kendi mesajıma cevap vereyim havada kalmasın

afiyet olsun nihancım

Nihan sen söyleyince farkettim ben düşünmüşüm ama yazmamışım yemek yapmadınmı yımırta yidin yazcaktım

bu avatar geldi diğer avatarı yedi

bi porsiyonda kaç tane vardı hııııım:44: bi 8 tane vardı herhalde büyük büyük sarılmış :78:
8 tane iyiymiş afiyet olsun canım

Radikayı haşla canım güzelce o acı olur bol limonlu zeytinyağlı salatasını yaparsın
şevketi bostan ben hiç pişirmedim ama kemikli kuzu etiyle yemeğini yapıyolar :78:
karışık otlarıda çok az haşlayıp kavurabilirsin üstüne de yumurta kırarsın yada çökelekli böreğini yaparsın ısırgandan da peynir ekleyip gözleme yapabilirsin çok güzel olur

Ohhhhhhh gülegüle kullan mervecim cicilerini

merve cim ne güzel şeyler almışsın ayy bende mi gitsem bi cumartesi

nihan küsme kıssssss banaaaaaaaaaa

Evdesin git tabi biz çalışıyos

ayyy topik yıkılıyoooo :92:

Olala,neseli45,nightwinglover,oyelken+,idealist,sedabiyo,doga3,yengec123,merve_52+,

ama ben ot ayıklamaya dönücemm

görüşmek üzre kızlaaaaar

yok canım hiç duymadım ilk kez duyuyorum
sen ne için veriyorsun kızına

evet çizelgem ilerledi uğur getirdin galiba inşallah daha çok ilerlediğini görürüz

Ben uğursuzmuydum yani

KIZLAR

FİKİR VERSENİZE OĞLUŞUM DOĞUM GÜNÜNDE NELER YAPABİLİRİM
her konuda ama kendi kıyafetimden tut süslemeye kadar herbişeyyy için değişik fikirlerinizi bekliyorum

sanırım son durağın ötesi ama emin değilim
amin cnm inş

hmmmm tmm cnm not ettimm sağolasınn
o zaman şevketi bostana et alayım yarın
şimdi hatırladımda güneydoğu tarafında da yapıyolar onu netten arayıp bulurum tarifini
radikayı da ilaç niyetine yutarım artıkın acı acı :86:

aa naf şimdi hatırladım bana girit yemekleri diye kitap gelmişti hediye ona da bakiim sonunda işime yarar belki bi keree

ooo girit yemeğidir zaten şevketi bostan mutlaka vardır tarifi canım kemiksiz etle de yapıyolar haberin olsun

Radikaya bol limon ekleyince acılığını alıyor ama hiçbişey eklemeden yenmez çok acı oluyo :96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…