- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #36.341
tamam sana küsmedimmerve cim ne güzel şeyler almışsın ayy bende mi gitsem bi cumartesi
nihan küsme kıssssss banaaaaaaaaaa
ohhhh verimli alışveriş yapmışın merveeeekızlarr cumartesi halamın kızıyla sosyete pazarına gittim.bakırköy pazarı.istanbuldakiler bilir.
ayyy çok verimli bi alışveriş oldu.her aldığımı bayıla bayıla aldım
-yakası fırfırlı bordo renk bluz.5 tl ye aldım kalın hemde güzel.hiç bu renk bişeyim yoktu.üstünede beyaz,üzerinde bordo ve siyah yazıları olan günün modasına uygun bi eşap aldım
-omuzları büzgülü,yakasının çaprazında kocaman gri puantiyeli bi kurdelası olan siyah bi triko aldımyine 5 tl
-gül kurusu,yakasında puldan kelebekler olan düşük omuzlu bi badi aldım altına boğazla badiyle giyicem5 tl
-hem kola takmalı hem çapraz takmalı çanta istiyodum bayadır,dolmuşlarda kolay oluyo diye.siyah yumuşacık derisi olan kocaman bi çanta aldım.hem elle tutmalı,hem kola takmalı,hem çapraz takmalı 10 tl
-boyuna takılan ince,kenarları oyalı şal gibi bişeyler varya kızlar takıyolar bu ara,ondan aldım 2,5 tl
-k.çorap
-3 tane yüzük
-parfüm
-arkadaşımın doğum günü için:renkli büyük şallardan,bikaç küpe bileklik kolye yüzük falan.
tekbirden de eşarp aldım
............
yeni gördüm balım sağol olişim
ben de ortaköye taşınan eski etiler pazarına gidicem.. kaç yıldır sürüyomuş dava pazarcılar kazanınca ortaköye aldılarmerve cim ne güzel şeyler almışsın ayy bende mi gitsem bi cumartesi
kızlar bende yemekten önce 2 bardak su içtim.sonra bi kase şehriye çorbası ve bi tabak patates yemeği yedim sadece.ekmek yok.şimdi çay içiyorum.yanımda form çay getirmedim iş yerinde var diye ama.burdaki de bitmiş.neyse yarın tam teşekküllü gelcem.bugün yanımda elmalı soda ve yeşil elma getirdim.saat 4-5 arası elmamı yerim.4 gibide sodamı içerim.akşam evde sadece meyve yicem.mekikte çekcem.
kimse bana cevap vermiyo bari kendi mesajıma cevap vereyim havada kalmasın
afiyet olsun nihancım
bu avatar geldi diğer avatarı yedi
bi porsiyonda kaç tane vardı hııııım:44: bi 8 tane vardı herhalde büyük büyük sarılmış :78:
geoldimm
temin ısırganları ayıklarken beyin fırtınası yaptım vee hatırladımm
ısırgan, hindiba(radikaydı galiba), şevketi bostan ve de karışık ot almışım.. karışıkta her şey var arapsaçı falan da..
yalnız ayıkla ayıkla bitmiyo..
ne önerirsin cnm nası pişireyim..
bugün galiba radikayı pişiricem.. şevketi bostanı da yarın pişiririm.. ama karışık ot ve ısırganı dondurucuya atıcam.. o yüzden sanırım onlarda çok seçme şansım yok??:44:
yalnız zahmetli iş bunları ayıklamak :82:
kızlarr cumartesi halamın kızıyla sosyete pazarına gittim.bakırköy pazarı.istanbuldakiler bilir.
ayyy çok verimli bi alışveriş oldu.her aldığımı bayıla bayıla aldım
-yakası fırfırlı bordo renk bluz.5 tl ye aldım kalın hemde güzel.hiç bu renk bişeyim yoktu.üstünede beyaz,üzerinde bordo ve siyah yazıları olan günün modasına uygun bi eşap aldım
-omuzları büzgülü,yakasının çaprazında kocaman gri puantiyeli bi kurdelası olan siyah bi triko aldımyine 5 tl
-gül kurusu,yakasında puldan kelebekler olan düşük omuzlu bi badi aldım altına boğazla badiyle giyicem5 tl
-hem kola takmalı hem çapraz takmalı çanta istiyodum bayadır,dolmuşlarda kolay oluyo diye.siyah yumuşacık derisi olan kocaman bi çanta aldım.hem elle tutmalı,hem kola takmalı,hem çapraz takmalı 10 tl
-boyuna takılan ince,kenarları oyalı şal gibi bişeyler varya kızlar takıyolar bu ara,ondan aldım 2,5 tl
-k.çorap
-3 tane yüzük
-parfüm
-arkadaşımın doğum günü için:renkli büyük şallardan,bikaç küpe bileklik kolye yüzük falan.
tekbirden de eşarp aldım
merve cim ne güzel şeyler almışsın ayy bende mi gitsem bi cumartesi
özgecim duydunmu hiç bilmiyorum ama karadut şurubu vardır eczanelerde. valla her derde deva cinsinden birşey. bağoz ağrısına ağız yarasına falan çok iyi gelir. birde çocuklara hem direnç verir hemde böyle hastalıktan korur işte. haftada üç gün falan bir tatlı kaşığı versen yeterli olur. ben kullanıyorum..
tamam öpgel öpim ozaman bi
etiler pazarına amma çok giderdim lisedeyken
ortaköye mi taşınmış oooooo ortaköyün neresi kız oliş
evet çizelgem ilerledi uğur getirdin galiba inşallah daha çok ilerlediğini görürüz
Ben uğursuzmuydum yani
sanırım son durağın ötesi ama emin değilimetiler pazarına amma çok giderdim lisedeyken
ortaköye mi taşınmış oooooo ortaköyün neresi kız oliş
evet çizelgem ilerledi uğur getirdin galiba inşallah daha çok ilerlediğini görürüz
hmmmm tmm cnm not ettimmAfiyet olsun canım
Nihan sen söyleyince farkettim ben düşünmüşüm ama yazmamışımyemek yapmadınmı yımırta yidin yazcaktım
8 tane iyiymiş afiyet olsun canım
Radikayı haşla canım güzelce o acı olur bol limonlu zeytinyağlı salatasını yaparsın
şevketi bostan ben hiç pişirmedim ama kemikli kuzu etiyle yemeğini yapıyolar :78:
karışık otlarıda çok az haşlayıp kavurabilirsin üstüne de yumurta kırarsınyada çökelekli böreğini yaparsın ısırgandan da peynir ekleyip gözleme yapabilirsin çok güzel olur
Ohhhhhhh gülegüle kullan mervecim cicilerini
Evdesin git tabibiz çalışıyos
hayır lennn
epeydir değiştirmiyorduk ya çizelgeyi ondan şeettim
benim aklımada bişey gelmiyoki şuan ne zaman doğum günüKIZLAR
FİKİR VERSENİZE OĞLUŞUM DOĞUM GÜNÜNDE NELER YAPABİLİRİM
her konuda ama kendi kıyafetimden tut süslemeye kadar herbişeyyy için değişik fikirlerinizi bekliyorum
ayyy topik yıkılıyoooo :92:
Olala,neseli45,nightwinglover,oyelken+,idealist,sedabiyo,doga3,yengec123,merve_52+,
ama ben ot ayıklamaya dönücemm
görüşmek üzre kızlaaaaar
sanırım son durağın ötesi ama emin değilim
amin cnm inş
hmmmm tmm cnm not ettimmsağolasınn
o zaman şevketi bostana et alayım yarın
şimdi hatırladımda güneydoğu tarafında da yapıyolar onu netten arayıp bulurum tarifini
radikayı da ilaç niyetine yutarım artıkın acı acı :86:
aa naf şimdi hatırladım bana girit yemekleri diye kitap gelmişti hediye ona da bakiim sonunda işime yarar belki bi keree
benim aklımada bişey gelmiyoki şuan ne zaman doğum günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?