Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

işte bi sonraki gün tartılsaydın almamış oldugunu görcektin aslında canım.fazla kaçırmadıysan o tartıda görüğünde sudur yani

Anladım bebik

bu aksam bakıcam inşallah kısmetse yani nasip
bakmam ilazım
normal diyeti değilde
haftaya şok diyetlerimi uygulucam 3 günde aşa yukar 750-1 kg arası oli tabi yürüyşle desteklersen

Uygula bakalım etkisi nasıl olcak :97:

Geçmiş olsun neşe

Merhaba cnm :80:

ben yemeğe iniyorum kızlar

Afiyet olsun bebik

ben kaçtım kızlar görüşürüz ..
bi yığın iş bekliyo masada

Kolay gelsin cnm :79:

Öğle menüm
Yarım dilim pizza ( Dün kocişim yapmıştı )
çeyrek gevrek
1 kk peynir
2 zeytin
çay

abatucum bak canım evet nete gördüğüm herhangi bişey olabilir ama ben bunu aylarca uyguladım hiçbi zararını görmedim.oyüzden uyguluyorum hala.ayrıca bundada 3 ana öğün ve aralar var.içine istediğin her sebzeyi doğrayabiliyosun.yani aradaki tek fark,içine koydugun şeyler yağsız ve tuzsuz oluyo ki,asıl amaç bu zaten...hemde haftada sadece 1 yapıyorum ben bunu.

merabalar:80:

ara 1 yeşil elma

Öğle yemeğim
1 porsiyon yaprak sarma
1 kase mercimek çorbası

1lt suyuda bitirebilcem inşallah

Yengeççç kız nolmuş senin avatarına ilk gördüğümde korktum ama çok şirin he :81:

Bide bir porsiyon yaprak sarmada kaç tane var acaba

kızlar bende yemekten önce 2 bardak su içtim.sonra bi kase şehriye çorbası ve bi tabak patates yemeği yedim sadece.ekmek yok.şimdi çay içiyorum.yanımda form çay getirmedim iş yerinde var diye ama.burdaki de bitmiş.neyse yarın tam teşekküllü gelcem.bugün yanımda elmalı soda ve yeşil elma getirdim.saat 4-5 arası elmamı yerim.4 gibide sodamı içerim.akşam evde sadece meyve yicem.mekikte çekcem.

Yengeççç kız nolmuş senin avatarına ilk gördüğümde korktum ama çok şirin he :81:

Bide bir porsiyon yaprak sarmada kaç tane var acaba

bu avatar geldi diğer avatarı yedi

bi porsiyonda kaç tane vardı hııııım:44: bi 8 tane vardı herhalde büyük büyük sarılmış :78:

geoldimm

bebiş kasıklarım ağrıyo
regliyim :2:
anladımm ağrı kesici aldın mı

hoşgeldin oliş nasılsın canım

öğle yemeğim
1 dilim ekmek
1 yumurta
biraz peynir
selam nihancım
hoşbulduk cnm iyiyimm :82:
afiyet olsunn

temin ısırganları ayıklarken beyin fırtınası yaptım vee hatırladımm
ısırgan, hindiba(radikaydı galiba), şevketi bostan ve de karışık ot almışım.. karışıkta her şey var arapsaçı falan da..
yalnız ayıkla ayıkla bitmiyo..
ne önerirsin cnm nası pişireyim..
bugün galiba radikayı pişiricem.. şevketi bostanı da yarın pişiririm.. ama karışık ot ve ısırganı dondurucuya atıcam.. o yüzden sanırım onlarda çok seçme şansım yok??:44:

yalnız zahmetli iş bunları ayıklamak :82:

olala hoş geldin cnm
merve geçmiş olsun benim elimin üstüne lekeler oldu kırmızı kırmızı çok kötü duruyor umarım sende olamz
slm cnm hoşbulduk..
ben bisiklete binerken bazen kaza yapıyodum.. her yerim iz dolmaya başlamıştı.. o zaman öğrendim.. bepanten iyileşmeyi hızlandırıyo nispeten izi hafifletiyo.. bi de kabuklu yara ise eğer medikasol diye bi krem var o da iz kalmamasını sağlıyo..

benim patrona regliyim eve gidicem diyemem ki
temam sıcak su torbası koymam laptopumu koyarım kasıklarıma
ya da angusumun ellerini
çok fena sızlıyo ya günümün içine zıçtı
abatu bazen erkek gibi espri yapıyon
evt sıcak su torbası ben de uyguluyorum bazen

bu aksam bakıcam inşallah kısmetse yani nasip
bakmam ilazım
normal diyeti değilde
haftaya şok diyetlerimi uygulucam 3 günde aşa yukar 750-1 kg arası oli tabi yürüyşle desteklersen
çok az yerken yürüyüş yapmak eziyet ama bu kadar yükleneceğine bence normal zamanda yürüyüş yap :26:

sağol canım sende rahatsızsın sanırım dimiii??? noluyo böyle herkese yaa. kızım atlattı ben yakalandım. sanada geçmiş olsun canım.
evet topikçek sıraylan hasta olduk.. geçmiş olsun neşe..

ben kaçtım kızlar görüşürüz ..
bi yığın iş bekliyo masada
görüşürüz cnm

Öğle menüm
Yarım dilim pizza ( Dün kocişim yapmıştı )
çeyrek gevrek
1 kk peynir
2 zeytin
çay

afiyet olsun cnm

merabalar:80:

ara 1 yeşil elma

Öğle yemeğim
1 porsiyon yaprak sarma
1 kase mercimek çorbası

1lt suyuda bitirebilcem inşallah
yengeç porsiyonda kaç sarma vardı
ve de sarmalar ince ve kısa mıydı yoksa kalın ve uzun mu

kızlarr cumartesi halamın kızıyla sosyete pazarına gittim.bakırköy pazarı.istanbuldakiler bilir.

ayyy çok verimli bi alışveriş oldu.her aldığımı bayıla bayıla aldım
-yakası fırfırlı bordo renk bluz.5 tl ye aldım kalın hemde güzel.hiç bu renk bişeyim yoktu.üstünede beyaz,üzerinde bordo ve siyah yazıları olan günün modasına uygun bi eşap aldım
-omuzları büzgülü,yakasının çaprazında kocaman gri puantiyeli bi kurdelası olan siyah bi triko aldım yine 5 tl
-gül kurusu,yakasında puldan kelebekler olan düşük omuzlu bi badi aldım altına boğazla badiyle giyicem 5 tl
-hem kola takmalı hem çapraz takmalı çanta istiyodum bayadır,dolmuşlarda kolay oluyo diye.siyah yumuşacık derisi olan kocaman bi çanta aldım.hem elle tutmalı,hem kola takmalı,hem çapraz takmalı 10 tl
-boyuna takılan ince,kenarları oyalı şal gibi bişeyler varya kızlar takıyolar bu ara,ondan aldım 2,5 tl

-k.çorap
-3 tane yüzük
-parfüm
-arkadaşımın doğum günü için:renkli büyük şallardan,bikaç küpe bileklik kolye yüzük falan.
tekbirden de eşarp aldım

sağlıklı bi iinsana bence zararı yoktur cnm.. ama ben hayatta dayanamazdım

kimse bana cevap vermiyo bari kendi mesajıma cevap vereyim havada kalmasın

afiyet olsun nihancım
ben vermiştimm neynnn

bu avatar geldi diğer avatarı yedi

bi porsiyonda kaç tane vardı hııııım:44: bi 8 tane vardı herhalde büyük büyük sarılmış :78:
1.6 porsiyon o zamannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…