Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sorum damardan olcak istersen cevap verme ama
ayrıldığını söyleyince ne yaptı
bide bugün gördün mü hiç
ayrıldıktan sonra yniii

ayrılık konuşması olmadı
dün çok güzel geçirdik günü defalarca konuştuk mesajlaştık ..
dışarda bi işte şu an ..
aksam konustuk ..
eve çık ama yayılma lütfen 15-20 dk'ya ordayım dedi ..
kulaklık almış bana telefonum için istemiştim :) o benden ister ben ondan .. seviyoruz birbirimizden bişi istemeyi.
Gelme dedim 15-20 dakika görüşüp gidiceksin (iş kıyafetiyle rahat edemez) o kadarı yetmicek bana tamam dedi konuştuk biraz sonra ben arıza çıkardım kavgaya dönüştürdüm (haklı nedenlerim vardı ama yeri değildi) sonra uzlaştık ama içimden aşkım ,canım demek gelmedi kırılmıştım. Konuşuruz yarın dedik ,uyandırıyım mı seni dedi (her sabah o uyandırır 5 aydır) hayır dedim bu şekilde kapatmayalım aklım sende kalıcak sanki hiçbişi çözülmemiş gibi dedi. Biz bu ilişkiyi yoktan yarattık,hergün yukarıya dogru gidiyor,aşkımızda geçirdiğimiz zamanda emeğimizde aynı sorunları getirme önümüze konuları basitleştirme yapma bunu bize dedi tam uzlaşmışken (söylediği bi kaç kelime, acımasızca beni eleştirmesi , arada yaptığım anlayışsızlıklar yüzünden beni halden anlamayan ilan etmesi,ki ne kadar fedakar oldugumu blir ve söyler)kavgaya dönüştü ve kaptıldı telefon. Ne kadar kavga etsekte uzlaşmadan kapatmazdık.
Bugün ben aradım dayanamadım özür dilerim tarzım için dedim (söylediklerim için değil kabalaştığım için) o da herşeyin koptuğunu ima etti bunu zaten bildiğimi ve onun için aramadığımı belirttim bi veda mesajı cektim.
sabahtan beri ses seda yok.
görmedim sanırım 5-10 gün görmem . dışarda ki işi sürer.
devamı nasıl olur, karşılaştığımızda ne yaparım bilmiyorum.
Ve bu kadar tezatken, bu kadar ayrı dünyaların insanıyken nasıl bu kadar cok sevebiliyorum onuda bilmiyorum.
Bu sefer bu kararın arkasında durmalıyım. Sessizliğim hakim olmalı ona karşı.
dün kızgınlıkla bitsin o zaman dediğimde arkasında duramıycn sözler söyleme. Gidip gidip geliyorsun dediğinde (haklı) dönüştüğüm kadın hosuma gitmedi.
Anlatabildim mi sıktım mı bilmiyorum ..
sabır ve dayanacak güç sitiyorum bu sefer ..
sorunların çözülmesini değil ..

selam bebişlerrr

hava güzeldi yürüyüşümü yaptım geldimm

body shop'da yılbaşı hediye setlerinde ve diğer bi çok seride %50 indirim vardı...

2 haki (nefti) tonlu oje gördüm ilk kez 413den farklı.. pastel 25(413ün yeşile dönüğü) ve pastel 43(haki gül kurusu gibi)
bi de supermatte M122 aldım açık renk..
çok beğeniyorum bu supermatte serisini..

pastel 25 alacaklar listemde.
birde 85 de güzel geldi gözüme.
evde yazmıstım hangilerin alacağımı tırnak bloglarına bakmıştım h.sonu.
güle güle kullan,sürüştür olala.
benimkilerde düzene giriyor düzenli koruma ürünleri kullanıyorum belki ondandır.
nivea bitti.
şimdi mavalanın ürününü kullanıyorum.

kızma bana cnm ama içimden bi ses yine birlikte olacaksınız diyor...

eskiden hissettiklerim ve düşündüklerim dilimden dökülürdü..
en gel olamazdım.. hatta bunun açıklık, dürüstlük olduğunu düşünürdüm..
sonra bi kaç büyük pişmanlık yaşadım bu huyumdan ötürü..
artık çoğu zaman önce düşünüp, sonra ya konuşuyorum..
ya da duygularım çok tazeyse ve kuvvetliyse yutkunuyorum sadece.. yanlış bişi yapmamak için sessiz kalıyorum..
galiba böylece artıık daha serinkanlı hareket ediyorum.. çünkü konuşmak o kadar kolay ki..

Son düzenleme:
abatu mesajla mı ayrıldın yani

dünkü konuşmalar , kavgalar ayrlıgın belirtisiydi zaten.
sadece vedası eksik kalmıştı.
benimle bi süre birebir yüzyüze gelmemek için 40 takla atar .
yani yüzyüze görüşme kısa bi zaman zarında yapamıycaz.
göz göze gelirsem dayanamam diye düşünür.
tabi karşılaşırızda ikimiz yalnız olmayız asla.
o yüzden yazmam gerektiğini aslında söylemem gereken.
gözlerine bakarak.
yazdım bende.
yanlış bi seçim olabilir ama yaptım işte.

sen zaten arkADASIMsın ama resim yok profilde :95::95:

Ne bağırıyon bee :2: :2: var işte sen görmüyosundur :2:
bağırma nen korktum:18:
albümü var nafın kız nasıl yok hep orda duruyii

hediyeeleri var sadece be :84::84:
Var resmim yaa :82:
kız bir sürü albüm var orda albülerin tümüne tıkla
şimdi üşenmicem atlıcam arabaya gelcem göstercem
çayı söle geliyomm

sanırım bunlar pastelin yeni ürünleri abatucum daha önce piyasada görmedim bu renkleri ki sıkı takip ederim :82:

bu sefer zannetmiyorum canım ama hayırlısı olsun.

çok haklısın olala.
konuşmak çok kolay.
özellikle ben sinirlendiğimde onu çok hırpalıyorum (haklıysam bile haksız oluyorum)
o ise susar ,düşünür konuşur .. (haksızken bile haklı olabilir)
sanırım yaptığını yapmayı öğrenmem gerek ..
ani kararlar bana hep zarar verdi.
iş içinde , özel hayattada ..
konuştum,karar verdim uyguladım. doğruydu yaptıklarım ama yöntemim hatalıydı.
eski şirketimde 5 yıllık kıdemimi,yıllık izinlerimi,maaş alacağımı bi anlık kavgada sinirle (patronla yapılan,ayların birikimide vardı tabi,zorluklar stres,imkansızlıklar) yaktıım ve ceketimi alıp cıktım.
halbu ki biraz akıllı davranıp haklı sebeple sözleşmemi fesh etsem borçsuz olacaktım.
bu konuda sürekli telkin etmeliyim kendimi.
eğitmeliyim.

buraya selam ben geldim diyen neredeyse 100 kişiden 99u kayboluyor ortadan bi dk içinde bi daha da uğramıyor..

o yüzden artık bi kaç msj ve süreklilik görmedikçe hoşgeldin bile demiyorum çok kötüyüm galiba ya

hiiihiii ivitt çok hediyesi var nafınn

:2: :2:

Gülegüle kullan canım

Bende patavatsızdım ama biraz toparladım kendimi :97:

selam fıstıklarr ben geldim beni de alabilirmisiniz aranızaaa

Hoşgeldin alırız tabiki ama bende varım diyip gitmiceksin :97:

cnm çok akıllı bi kızsın duygusalsın da ama dediğin gibi hayat mükemmel değil, doğruyu yaptığımızdan ziyade nası yaptığımız daha önemli oluyo çoğu zaman.. ben susmayı öğrenebildiysem sen de öğrenirsin bence.. aslında çok kolay.. dudakları kapatıp inceden gülümsüyosun o kadar.. ben çok sinirliysem mekanı da terkederim bi hava alıp geleyim derim.. döndüğümde hep daha iyi daha sakin hissederim..

kimbilir belki geçmişin zor geçmesinden gelen bi öfke ve hırçınlığın vardır.. ama düşünsene geçmişimiz kimseyi ilgilendirmiyo.. artık eşşek kadarızzz

bende senin gibiyim ya
bu huyumu hiç sevmiyorum
bi an sinirlenince hiç bişey umrumda olmuyo gözüm görmüyo
durup düşünemiyorum parlıyorum

sanırım bunlar pastelin yeni ürünleri abatucum daha önce piyasada görmedim bu renkleri ki sıkı takip ederim :82:

dogrudur canım sürekli takip etmiyorum ben
ara ara uğrar gözüme hos gelenleri alırım.
tırnaklarım ilk defa bu kadar uzun süre (1,5 aydıır diyebilirim) uzun kaldı ..
bakımlarını ihmal etmeyeceğim için alacağım ojeleri araştırıyorum ..
yeni favorim matlar ..

sen %1desin şekerim.. ben o gelip gidenlerin kilo verebildiğini sanmıyorum hiç..

naf pastelin o tonları chanelin ojelerine benziyor flormarda yok

Oliş ben not almıştım onları yeni serisi pastelin benden kaçarmı kız baksana gözlerime

hatta noları pastel 25-69-74-76 :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…