- 25 Eylül 2010
- 4.705
- 20
- 108
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #36.601
buraya selam ben geldim diyen neredeyse 100 kişiden 99u kayboluyor ortadan bi dk içinde bi daha da uğramıyor..
o yüzden artık bi kaç msj ve süreklilik görmedikçe hoşgeldin bile demiyorum çok kötüyüm galiba ya
Oliş ben not almıştım onları yeni serisi pastelinbenden kaçarmı kız baksana gözlerime
hatta noları pastel 25-69-74-76 :81:
Selam
Ben de selam diyip geldim ama bir kişi haricinde beni kaale alan olmadığı için ne yapacağımı, nereden konuya gireceğimi şaşırdım
Ama bu mesajınla bana atıfta buludun, bak hemen cevap verdim, kapıda bekliyordum çünkü
Tekrar herkese selam :)
benimle ilgili tespitlerin çok doğru olalacım ..cnm çok akıllı bi kızsın duygusalsın da ama dediğin gibi hayat mükemmel değil, doğruyu yaptığımızdan ziyade nası yaptığımız daha önemli oluyo çoğu zaman.. ben susmayı öğrenebildiysem sen de öğrenirsin bence.. aslında çok kolay.. dudakları kapatıp inceden gülümsüyosun o kadar.. ben çok sinirliysem mekanı da terkederimbi hava alıp geleyim derim.. döndüğümde hep daha iyi daha sakin hissederim..
kimbilir belki geçmişin zor geçmesinden gelen bi öfke ve hırçınlığın vardır.. ama düşünsene geçmişimiz kimseyi ilgilendirmiyo.. artık eşşek kadarızzz
evet canım ..bende senin gibiyim ya
bu huyumu hiç sevmiyorum
bi an sinirlenince hiç bişey umrumda olmuyo gözüm görmüyo
durup düşünemiyorum parlıyorum
Oliş ben not almıştım onları yeni serisi pastelinbenden kaçarmı kız baksana gözlerime
benimle ilgili tespitlerin çok doğru olalacım ..
zor bi geçmiş öfke ve hırçınlık ..
ama dediğin gibi kimseyi ilgilendirmiyo ..
daha serinkanlı olmak için elimden geleni yapıcam. bana kazandıracağın inanıyorum.
evet canım ..
sonrada pişman oluyorsun.
çünkü biliyorsun ki sakin bi şekilde dile getirsen hakkını doğru şekilde aramış olacaksın, kimsenin elinde koz olmayacak, daha az insan kıracaksın.
kuzum 85'ede bak derim benim çok hoşuma gitti 413 e benziyor ama daha hoş sanırım. tabi gidip görmeden kesin yorum yapmayayım. blogta gördüm ben.
hadi neeeynn yine atlattın beniiiOliş ben not almıştım onları yeni serisi pastelinbenden kaçarmı kız baksana gözlerime
hoşgeldin şekerim tanıtsana kendiniiSelam
Ben de selam diyip geldim ama bir kişi haricinde beni kaale alan olmadığı için ne yapacağımı, nereden konuya gireceğimi şaşırdım
Ama bu mesajınla bana atıfta buludun, bak hemen cevap verdim, kapıda bekliyordum çünkü
evet hemde çok pişman oluyorum
umarım yeneriz bu huyumuzu
75tir o.. aynısı ama daha kalıcı..benimle ilgili tespitlerin çok doğru olalacım ..
daha serinkanlı olmak için elimden geleni yapıcam. bana kazandıracağın inanıyorum.
evet canım ..
çünkü biliyorsun ki sakin bi şekilde dile getirsen hakkını doğru şekilde aramış olacaksın, kimsenin elinde koz olmayacak, daha az insan kıracaksın.
kuzum 85'ede bak derim benim çok hoşuma gitti 413 e benziyor ama daha hoş sanırım. tabi gidip görmeden kesin yorum yapmayayım. blogta gördüm ben.
merve hani sinemaki koymuyodun artık çok zararlı o ot hele ki sabah akşamnafım bu otları bi tl ' lik 1 tl 'lik alıyorum tek tek.sonra birer tutam birer tutam karıştırıp demliyorum
abatu dövcem seni minikdepresif ne karanlık nick o öyle neeeeeyyyynnnn!!!yeneriz canım .. inşallah
ve ve kullanıcı adım değişti ..
huzurlarınızda ..
abatu değilim artık .. oh be ..
merve hani sinemaki koymuyodun artık çok zararlı o ot hele ki sabah akşam
abatu dövcem seni minikdepresif ne karanlık yük o öyle neeeeeyyyynnnn!!!
ben sana minikcim diyim
kuzum biraz daha ayrıntılı anlat kendini boy kaç kilo kaç yaş kaç evli misin bekar mısın çalışıyo musun vs vs vsNihan ve Olala nazik karşılamanız için teşekkürler
Uzun yıllardır kilo vermeye çalışan bir biçareyim
Başlığa bakıyorum da bu başlıktaki herkes çok formunda, herkes çıtır zaten :80:
Sizden hırslanarak ben de kendime çeki düzen vereyim :) Daha çok yolum var, 20-21 klo kadar.
bence olabilirbişi danıscam bayanlar.
dün aksam yemedim bugünde az yedim tamam ama bi insan 1 günde dünya kilo veremez.
dünden bugüne resmen inceldim.
ama şu vardı aylardır kistti şuydu buydu derken reglimde (toplam 5 aylık reglimde) 1 aylık kanamam oldu olmadı. Acaba vücud bu yüzden şişmiştide sökülünce o şişlik mi indi ?
olabilir mi böle bişi ?
kızlar özge gittimi ya
giderken gdiyorum dedimi benmi kaçırdım :44:
Selam
kızlar be dinlenicem biraz öksürük yapıştı kaldı bi türlü atamadımm
abatu hayat güzel bee
hadi kızlar görüşürüz 6 dan önce giremeyebilirim hala ayıklanacak otlarım var da
naf bugün şevketi bostan yapıcam ama tavukla, kuzu eti o kadar pahalıydı ki uyuz oldum almadım:26:
zaten dondurucum bonfile dolu memleketten.. bakalım nası olacak yemeği
şimdiden iyi akşamlar herkese
benimle ilgili tespitlerin çok doğru olalacım ..
evet canım ..
hadi neeeynn yine atlattın beniii
peki tokundun mu şişesine ellerinleeedahaaa hiiihiii
hoşgeldin şekerim tanıtsana kendinii
nafım bu otları bi tl ' lik 1 tl 'lik alıyorum tek tek.sonra birer tutam birer tutam karıştırıp demliyorum
75tir o.. aynısı ama daha kalıcı..
naf ben 43ü de yeni gördüm o da haki tonlu gül kurusuna kaçan uçuk bi kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?