- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #36.621
kuzum biraz daha ayrıntılı anlat kendini boy kaç kilo kaç yaş kaç evli misin bekar mısın çalışıyo musun vs vs vs
bence olabilir
bu sefer gerçekten kaçtımmgörüşürüzz
kız 3 aydır kullanmıyodum 1 ay kullancam sonra yine kullanmicam.ve zaten sinamekiyi çok atmıyorum minnacık kullanıyorum.zararlı oldguunu biliyorum hayatım.
hastaydı belki yine çıktıyok demedi
belki işi yogunlaşmıştır.
Sanki daha önceden muhabbet etmiştik diye hatırlıyorum ben :44: karbonhidrat diyetimi yapıyodun canım yanlışmı hatırlıyom :44:
minik diyebilirsiniz ..
hayalim minik bi hatun olmak değil mi
o yüzden gelmedim mi bu topice
ay ne sevindim ya yüzüm güldü resmen.
üstümden bir yük kalktı sanki
bişi danıscam bayanlar.
dün aksam yemedim bugünde az yedim tamam ama bi insan 1 günde dünya kilo veremez.
dünden bugüne resmen inceldim.
ama şu vardı aylardır kistti şuydu buydu derken reglimde (toplam 5 aylık reglimde) 1 aylık kanamam oldu olmadı. Acaba vücud bu yüzden şişmiştide sökülünce o şişlik mi indi ?
olabilir mi böle bişi ?
kızlar özge gittimi ya
giderken gdiyorum dedimi benmi kaçırdım :44:
hastaydı belki yine çıktı
Konuya daldım ama eğer kabızlık sorunu çekiyorsan sinameki gibi sindirim sistemini tembelliğe alıştıran bir bitki yerine buğday kepeği yemeyi deneyebilirsin. Ben protein diyeti yaptığım zamanlar kabızlık sorunu yaşamamak için buğday kepeği yiyiyorum. Lif oranı çok yüksek olduğu ve kaliteli karbonhidrat barındırdığı için hem besleyici hem de mükemmel bir kabızlık önleyici.
canım sürekli kullanmıyorum ki ben.arada sırada kullanıyorum.ara veriyorum.çok şükür yaklaşık bi senedir bıraktıgım dönemlerde hiçbisorun yaşamadım
Olabilir çünkü karbonhidrat diyeti yaptım
Aslında larbonhidrat, protein vs hemen hemen her diyete el attım, kendi üzerimde denedim
Heheee doğru hatırlıyomhoşgeldin sefa getirdin bidaha gitme hep kal olur mu :93:
Heheee doğru hatırlıyomhoşgeldin sefa getirdin bidaha gitme hep kal olur mu :93:
Nazik karşılaman için teşekkür ederim
Hoş buldum :)
az kaldı canım bol bol uyu akşamaolabilir canım ..
18,30 olsada bende kaçsam ..
uyumak istiyorum bol bol
Alışkanlık haline getirilmediği sürece sorun yok zaten :)
Haftada 2-3 kezden fazla kullanılınca sorun yaratıyor ama sanırım sen o sıklıkta kullanmıyorsun.
bana demedin böle hiç
hoşgeldin arkadasım ..
nickin uzun ve karışık benim gibi yaşlı bi insan için
kısaca ne diyim ben sana ?
bana demedin böle hiç
hoşgeldin arkadasım ..
nickin uzun ve karışık benim gibi yaşlı bi insan için
kısaca ne diyim ben sana ?
Minik tıytılımyirim yirim
Ben neden kilo veremiyom anladım paso birilerini yiyom be yaa
gördünmü hemşommnafcım sen inceciksin neyine rejim yapıon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?