Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kız 3 aydır kullanmıyodum 1 ay kullancam sonra yine kullanmicam.ve zaten sinamekiyi çok atmıyorum minnacık kullanıyorum.zararlı oldguunu biliyorum hayatım.

Konuya daldım ama eğer kabızlık sorunu çekiyorsan sinameki gibi sindirim sistemini tembelliğe alıştıran bir bitki yerine buğday kepeği yemeyi deneyebilirsin. Ben protein diyeti yaptığım zamanlar kabızlık sorunu yaşamamak için buğday kepeği yiyiyorum. Lif oranı çok yüksek olduğu ve kaliteli karbonhidrat barındırdığı için hem besleyici hem de mükemmel bir kabızlık önleyici.

Sanki daha önceden muhabbet etmiştik diye hatırlıyorum ben :44: karbonhidrat diyetimi yapıyodun canım yanlışmı hatırlıyom :44:

Olabilir çünkü karbonhidrat diyeti yaptım

Aslında larbonhidrat, protein vs hemen hemen her diyete el attım, kendi üzerimde denedim

minik diyebilirsiniz ..
hayalim minik bi hatun olmak değil mi
o yüzden gelmedim mi bu topice
ay ne sevindim ya yüzüm güldü resmen.
üstümden bir yük kalktı sanki

Minik

Bence olabilir :97:

kızlar özge gittimi ya
giderken gdiyorum dedimi benmi kaçırdım :44:

Özgenin interneti gitmiş

canım sürekli kullanmıyorum ki ben.arada sırada kullanıyorum.ara veriyorum.çok şükür yaklaşık bi senedir bıraktıgım dönemlerde hiçbisorun yaşamadım

canım sürekli kullanmıyorum ki ben.arada sırada kullanıyorum.ara veriyorum.çok şükür yaklaşık bi senedir bıraktıgım dönemlerde hiçbisorun yaşamadım

Alışkanlık haline getirilmediği sürece sorun yok zaten :)

Haftada 2-3 kezden fazla kullanılınca sorun yaratıyor ama sanırım sen o sıklıkta kullanmıyorsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…