Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

öpüyorum kızlar az yok olayım ben ..
hem kendime çok kızgınım şu an , hemde o malum şahsa ..
gidip kahve ve sigara içim.

şu aniden parlama huyumdan bugün itibari ile vvazgeçicem.
hep kaybediyorum hep.
hatalı ben oldum haklıyken.
dilime sahip olma vakti artık

bende çıkıyorum kızlar öğleden sonra görüşürüz
tamam canım görüşürüz:80:
ne oldu ki canım gelince anlat :80:

tamam canım görüşürüz:80:

ne oldu ki canım gelince anlat :80:

nolcak ki aptal ben aradım .
beyfendi ayrıldığımızı düşünmüyo kızgın sadece hala.
kızgınlığı geçince karar vercek ilişkinin durumuna.
tam çemkircektim vazgeçtim benim nazarımda bitti ama resmileştirelim dicektim dedim sus zalak.
yüze yüze konuşalım dedim. zira içimde söylenmemiş cok cümle var onları söylemeden hersey biterse (yani bi daha konuşmazsak) içimde kalır.
konuşmamalıymışız şimdi konuşursak bitermiş kavga edermişiz gene (bitti zaten dicedim gene sustum) yüzyüze söylemenin daha mantıklı olacağını düşündüm. çünkü şu raddeden sonra hiçbşi tamir edemez bu ilişkiyi.
sakinleşince arıcak konuşcaz.
bi konuşuyo ki hep ben hatalı hep ben sorunlu. susuyorum dedim sinirliyken konuştuğumda haklıyken haksız oldum hep sakin olucam.
demez mi bana ne zaman haklıydında haksız oldun örnek göster (fena süpanallah dedim sustum)
görüştüğümüzde sakin bi şekilde ilk onu dinlicem, sonra sakin sakin anlatıcam ve hakkımı helal edip hoşçakal dicem. bunu yapmazsak sürekli yüzyüze baktığımız için bende hırcınlaşma hat safhada olucak ve insanlar fark edicek.
aslında bu konusma iyi oldu. 9aylık emeklerimin hepsini bi çırpıda nasıl yok saydıgını gördüm. bir yanlış bi sürü doğruyu götürdü.
2 cümleme fena takmış sürekli söyliyip duruyo (gerçekten ofsayt cümleler)
onlarında mantıklı açıklamasını yapıcam.
sonrasında mı sorunları çözmek yerine kaçtığı için devam edemeyeceğimizi söyliycem. şu an daha görmedim , gördüğümde ne olur normal davraanabilir miyim bilmiyorum (işyeri sınırları içerisinde) .
O yüzden insanlarla birlikteyken yüzyüze gelmeden görüşmeliyiz.
sammyietimizi herkes biliyordu, çok iyi anlaştığımızıda.
birden bire soguk davranmaya baslıyınca dedikoduların önünü alamam. onuda konuşmamız lazım ortak bi yalan uydurup artık mesafeli olduğumuzu insanlara açıklamak gerekiyor.
çünkü artık içten samimi davranamam.
ne yazıyom bende ya.
bi dokun bin ah işit hesabı habire konuşuyom ,yazıyom.
biri bana susmayı öğretsin
top artık onda , ondan haber bekliyorum.
iki sevgili olarak buluşmayacağız (bana göre)

bundan sonra ki özel ilişkilerimde artık daha dikkatli olacağım. ağırdan alıp,az fedakarlık yapıp,sakşn olacağım. Hayatımın merkezi yapmayacağım. bu ilişkidende bu dersi çıkardım

abatu sen nick mi deiştin cnm bende diom minik kim

Ve esas önemli konu cumayı iple cekiyorum. kilo çizelgem değişicek ve acaba 60 altını görebilcemiyim
görmem lazım.
artık hayallerimin yönü değişti.
şubat sonuna kadar (53 kg) aama ocak sonuna 57 görmem lazım.
sonra sınavım olumlu açıklanır inş. onun için kaynak arayışı yapmam lazım (ruhsat alırken ciddi bi rakam lazım)
sonra da ya iş arayışı ya da gözümü karartıp yılın 2.yarısında ofis ve takibinde mecburen araba :)
sınavım olumlu açıklanırsa oraya buraya saldırmam lazım :) iş bulmam müşteri bulmam ve mahkemede ki işleri alabilme durumuma bakmam lazım.
evlilik ve çocugu artık düşünmek istemiyorum ben düşündükce olmuyor , o konuda hayatı akışına bırakmak lazım

nihan yapar bebeyi ben severim olma mı

hakkında hayırlısı olsun...
teşekkürler merve amin herkes hakkında hayırlısı olsun.
dün benim için çok zor bi gündü, hala zor aklım gidip geliyor. sen dik cümleler kurunca bende dayanamadım kendi adıma özür dilerim.

abatu sen nick mi deiştin cnm bende diom minik kim

ben hep miniciktim :44:
hı hı değiştim kuzum çok şükür :)

bimden almıştım bi ara didi
benim orda ki bimlerde yok
abimde de var ona benzer bişe bozuldu gerçide yengemi tartamamıştır alet
onlarada hediye geldi çok önce onalrda bilmiyo

bende özür dilerim canım.sanırım ikimizinde sinirli ve boş bi anına denk geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…