Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

amaaannnnn erkek değil mi boşver canımmm üzme kendini.şu anda ilk günler.sigara bırakmak,diyete başlamak gibi bişey.ilk başta s-zorlanıyosun sonra iyiki diyosun

iyi ki diyeceğim günleri iple çekiyorum. bi an önce gelir inşallah

ben yemeğe gideyim dün en son öğlen çorba içmiştim.
açlıktan bayılmadan zorla bişiler sokim ağzıma

bizimde patronlar yemekte şu anda.onlar çıksın ben incem.
sonrada yaklaşık 2 saatlik bi fotokopi serüvenim var.sonrada yeminliye gitcem gümrük çıkış beyannamelerimi görütcem.ordanda eve giderim direk.

eve gitmek kulağa ne kadar hoş geliyor.
dünkü gibi yaparım bu akşamda herhalde.
uyurum hemen.

öğlen menüm:
yarım kase çorba
5-6 kasık patatesli tavuk.
marul salatası
2 dilim ekmek.

midem hazmetmeye çalışıyo çok geldi ggaliba

hayırlısı olsun miniğim ya
erkekler böyle nankördür maalesef ve çoğu erkek için geçerli
umarım değerini bilen emeklerini gören yaptığın iyilikleri unutmayan biri girer hayatına
olur kız olmamı hiçinş canım ya
doğumda gelcen ama ona göre

çok güzel sonunda yedin bişeyler aç durulurmu hiç
afiyet olsun bence çok değil:82:

selam kızlar
öğle yemeğim
yarım kase mercimek çorbası
1 adet kadınbudu köfte ve ayran

minikçim hakkında hayırlısı olsun cnm çabuk atlatacaksın eminim sen güçlü bi kızsın
merviş prenses demişsin ayyy çok sağol kıssss
bu arada benim internet sürem hala gidiyo ben yine çıkıyorum görüşürüz kızlar

sağol inşallah kısa sürede atlatırım ve bundan sonra ki hayır kıymet bilir biri olur. ulen sen bi doğur mıncıklamak için koşa koşa gelirim
selam kızlar
öğlen menüm

yarım tabak yahni
1 dilim ekmek
ebatlarını sorsam

sağol canım.
afiyet olsun bu arada.
ve şirketine kızmaya başladım iyice
süreliymiş bi halt var sanki süre koyuyolar :95:

tamam sen mıncıkla yeterki

ebatları sabah yazdığım gibi yevrumm
1 tane etin büyüklüğü
kuşbaşı büyüklüğünde (ama 2 tane kuşun başını düşün)işte o büyüklükte bi 7-8 tane et parçası

afiyet olsun

Kadının biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış,kadın lambayı kum...ların içinden çıkarmış, ovalamış.Lambadan cin çıkmış ve;
-'Sadece bir dilek hakkın var, iyi düşün öyle dile' demiş.Kadın hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak:
-'Bütün dünyada zulmün, savaşın, açlığın bitmesini istiyorum.Bu harita...daki ülkeleri görüyor musun? Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını, her yere barışın gelmesini diliyorum' diyivermiş.Cin haritaya bakmış ve dehşetle;
- 'Tanrı askına Kadın! Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar.Tamam, işimde iyiyim ama o kadar da değil! Bunu yapılabileceğimi sanmıyorum.Başka bir dilekte bulun' diye bağırmış. Kadın birkaç dakika düşünmüş ve ;
- 'Hayatım boyunca doğru bir erkek bulamadım. Bilirsin; hem ince düşünceli, hem dürüst, hem karizmatik , hem eğlenceli biri, sevecen, ilgili ve ömür boyu sadık olacak erkek diliyorum' demiş. Cin derin derin bir iç çekmiş:
-Uzat şu kahrolası haritayı.. :)

evet okumuştum daha önce ama her okuduğumda gülüyorum
kızlar bu arada internet sürem 1 saat 20 dk olmuş her an internetsiz kalabilirim haberiniz olsun
1,5 saatmıydı toplamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…