- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #36.781
aynen öyle oldu canım
zaten az bi aklım vardı onuda bu kinci angus aldı götürdü
amaaannnnn erkek değil mi boşver canımmm üzme kendini.şu anda ilk günler.sigara bırakmak,diyete başlamak gibi bişey.ilk başta s-zorlanıyosun sonra iyiki diyosun
hayırlısı olsun miniğim yanolcak ki aptal ben aradım .
beyfendi ayrıldığımızı düşünmüyo kızgın sadece hala.
kızgınlığı geçince karar vercek ilişkinin durumuna.
tam çemkircektim vazgeçtim benim nazarımda bitti ama resmileştirelim dicektim dedim sus zalak.
yüze yüze konuşalım dedim. zira içimde söylenmemiş cok cümle var onları söylemeden hersey biterse (yani bi daha konuşmazsak) içimde kalır.
konuşmamalıymışız şimdi konuşursak bitermiş kavga edermişiz gene (bitti zaten dicedim gene sustum) yüzyüze söylemenin daha mantıklı olacağını düşündüm. çünkü şu raddeden sonra hiçbşi tamir edemez bu ilişkiyi.
sakinleşince arıcak konuşcaz.
bi konuşuyo ki hep ben hatalı hep ben sorunlu. susuyorum dedim sinirliyken konuştuğumda haklıyken haksız oldum hep sakin olucam.
demez mi bana ne zaman haklıydında haksız oldun örnek göster (fena süpanallah dedim sustum)
görüştüğümüzde sakin bi şekilde ilk onu dinlicem, sonra sakin sakin anlatıcam ve hakkımı helal edip hoşçakal dicem. bunu yapmazsak sürekli yüzyüze baktığımız için bende hırcınlaşma hat safhada olucak ve insanlar fark edicek.
aslında bu konusma iyi oldu. 9aylık emeklerimin hepsini bi çırpıda nasıl yok saydıgını gördüm. bir yanlış bi sürü doğruyu götürdü.
2 cümleme fena takmış sürekli söyliyip duruyo (gerçekten ofsayt cümleler)
onlarında mantıklı açıklamasını yapıcam.
sonrasında mı sorunları çözmek yerine kaçtığı için devam edemeyeceğimizi söyliycem. şu an daha görmedim , gördüğümde ne olur normal davraanabilir miyim bilmiyorum (işyeri sınırları içerisinde) .
O yüzden insanlarla birlikteyken yüzyüze gelmeden görüşmeliyiz.
sammyietimizi herkes biliyordu, çok iyi anlaştığımızıda.
birden bire soguk davranmaya baslıyınca dedikoduların önünü alamam. onuda konuşmamız lazım ortak bi yalan uydurup artık mesafeli olduğumuzu insanlara açıklamak gerekiyor.
çünkü artık içten samimi davranamam.
ne yazıyom bende ya.
bi dokun bin ah işit hesabı habire konuşuyom ,yazıyom.
biri bana susmayı öğretsin
top artık onda , ondan haber bekliyorum.
iki sevgili olarak buluşmayacağız (bana göre)
bundan sonra ki özel ilişkilerimde artık daha dikkatli olacağım. ağırdan alıp,az fedakarlık yapıp,sakşn olacağım. Hayatımın merkezi yapmayacağım. bu ilişkidende bu dersi çıkardım
olur kız olmamı hiçVe esas önemli konu cumayı iple cekiyorum. kilo çizelgem değişicek ve acaba 60 altını görebilcemiyim
görmem lazım.
artık hayallerimin yönü değişti.
şubat sonuna kadar (53 kg) aama ocak sonuna 57 görmem lazım.
sonra sınavım olumlu açıklanır inş. onun için kaynak arayışı yapmam lazım (ruhsat alırken ciddi bi rakam lazım)
sonra da ya iş arayışı ya da gözümü karartıp yılın 2.yarısında ofis ve takibinde mecburen araba :)
sınavım olumlu açıklanırsa oraya buraya saldırmam lazım :) iş bulmam müşteri bulmam ve mahkemede ki işleri alabilme durumuma bakmam lazım.
evlilik ve çocugu artık düşünmek istemiyorum ben düşündükce olmuyor , o konuda hayatı akışına bırakmak lazım
nihan yapar bebeyi ben severim olma mı
eve gitmek kulağa ne kadar hoş geliyor.
dünkü gibi yaparım bu akşamda herhalde.
uyurum hemen.
öğlen menüm:
yarım kase çorba
5-6 kasık patatesli tavuk.
marul salatası
2 dilim ekmek.
midem hazmetmeye çalışıyo çok geldi ggaliba
sağol inşallah kısa sürede atlatırım ve bundan sonra ki hayır kıymet bilir biri olur. ulen sen bi doğur mıncıklamak için koşa koşa gelirimhayırlısı olsun miniğim ya
erkekler böyle nankördür maalesef ve çoğu erkek için geçerli
umarım değerini bilen emeklerini gören yaptığın iyilikleri unutmayan biri girer hayatına
olur kız olmamı hiçinş canım ya
doğumda gelcen amaona göre
çok güzel sonunda yedin bişeyler aç durulurmu hiç
afiyet olsun bence çok değil:82:
ebatlarını sorsamselam kızlar
öğlen menüm
yarım tabak yahni
1 dilim ekmek
selam kızlar
öğle yemeğim
yarım kase mercimek çorbası
1 adet kadınbudu köfte ve ayran
minikçim hakkında hayırlısı olsun cnm çabuk atlatacaksın eminim sen güçlü bi kızsın
merviş prenses demişsin ayyy çok sağol kıssss
bu arada benim internet sürem hala gidiyo ben yine çıkıyorum görüşürüz kızlar
tamam sen mıncıkla yeterkisağol inşallah kısa sürede atlatırım ve bundan sonra ki hayır kıymet bilir biri olur. ulen sen bi doğur mıncıklamak için koşa koşa gelirim
ebatlarını sorsam
sağol canım.
afiyet olsun bu arada.
ve şirketine kızmaya başladım iyice
süreliymişbi halt var sanki süre koyuyolar :95:
afiyet olsunselam kızlar
öğle yemeğim
yarım kase mercimek çorbası
1 adet kadınbudu köfte ve ayran
minikçim hakkında hayırlısı olsun cnm çabuk atlatacaksın eminim sen güçlü bi kızsın
merviş prenses demişsin ayyy çok sağol kıssss
bu arada benim internet sürem hala gidiyo ben yine çıkıyorum görüşürüz kızlar
tamam sen mıncıkla yeterki
ebatları sabah yazdığım gibi yevrumm
1 tane etin büyüklüğü
kuşbaşı büyüklüğünde (ama 2 tane kuşun başını düşün)işte o büyüklükte bi 7-8 tane et parçası
Herkese tünaydın
Kadının biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış,kadın lambayı kum...ların içinden çıkarmış, ovalamış.Lambadan cin çıkmış ve;
-'Sadece bir dilek hakkın var, iyi düşün öyle dile' demiş.Kadın hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak:
-'Bütün dünyada zulmün, savaşın, açlığın bitmesini istiyorum.Bu harita...daki ülkeleri görüyor musun? Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını, her yere barışın gelmesini diliyorum' diyivermiş.Cin haritaya bakmış ve dehşetle;
- 'Tanrı askına Kadın! Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar.Tamam, işimde iyiyim ama o kadar da değil! Bunu yapılabileceğimi sanmıyorum.Başka bir dilekte bulun' diye bağırmış. Kadın birkaç dakika düşünmüş ve ;
- 'Hayatım boyunca doğru bir erkek bulamadım. Bilirsin; hem ince düşünceli, hem dürüst, hem karizmatik , hem eğlenceli biri, sevecen, ilgili ve ömür boyu sadık olacak erkek diliyorum' demiş. Cin derin derin bir iç çekmiş:
-Uzat şu kahrolası haritayı.. :)
1,5 saatmıydı toplamdakızlar bu arada internet sürem 1 saat 20 dk olmuş her an internetsiz kalabilirim haberiniz olsun
Hay ben sürenin bin kunduzzzzzzzzzzzz
o fıkrayı biliyom her okuduğumda gülerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?