Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kaçamak yapçağın zaman bana söle ben sana bi tokt yapıştırırım
bida yapmazsın hemşom
benim olmadığım zaman naf minik olala özgede bu görevi memnuniyetle üstlenirler kanımca

tmm kaçamak yaparsam hemen enseye bi tokat atın bak atmazsanız hap içmeye başlarım

bir ay sonra memlekete gidiyom len işi sıkı tutmam lazım doymasamda doymuş numarası yapıyom mideme çaktırmıyom
memlekette zayıf görsünler diyemi merviş
çok kandırma kız mideni küser bide:18:
tmm kaçamak yaparsam hemen enseye bi tokat atın bak atmazsanız hap içmeye başlarım
tamam ilk tokat benden kaçamak yapmadan atayımda yapmaya cesaret edeme

nasrettin hoca hesabı oldu bu

elin ne ağırmış kız kaç kilosun sen

Kizlar oncelikle verdiginiz tepki icin ve bilincli davrandiginiz icin cok tesekkur ederim. Yalniz sizden ricam ilgili mesajdan alinti yapmadan direk kotu icerige basmaniz sonrasinda tek tek ilgili mesajlari silmemiz bize ciddi yuk getiriyor tek yapmaniz kotu icerige basmak.

Tekrar bilincli davrandiginzi icin tesekkur ederiz

biz teşekkür ederiz patronnn

Son düzenleme:

beni en son bu halimden 4-5 kilo fazlayken görmüşlerdi az daha incelmem lazım kkimse için deil kendim için kız

tamam patron.
teşekkürler

kızlar kötü içeriye bastığımızı unuttum kazenin geldiğini görünce dedim kazen de zayıflamaya geldi galiba

kızlar kötü içeriye bastığımızı unuttum kazenin geldiğini görünce dedim kazen de zayıflamaya geldi galiba
ay Allahım ya delüü
sana her tokat attığımda arkadan öpçem çünkü 1 ay önce şaka yapmıştım yanlış anlamıştın hatırladınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…