- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #36.741
kaçamak yapçağın zaman bana söle ben sana bi tokt yapıştırırım
bida yapmazsın hemşom
benim olmadığım zaman naf minik olala özgede bu görevi memnuniyetle üstlenirler kanımca
tamam canım iyi parlamalarBen parlamaya gidiyom kızlarazcuk çalışayım işe geldik ayıp olmasın öğle yemeğimi de yer öyle gelirim öptüm sizi
Ben parlamaya gidiyom kızlarazcuk çalışayım işe geldik ayıp olmasın öğle yemeğimi de yer öyle gelirim öptüm sizi
memlekette zayıf görsünler diyemi mervişbir ay sonra memlekete gidiyom len işi sıkı tutmam lazımdoymasamda doymuş numarası yapıyom mideme çaktırmıyom
tamam ilk tokat benden kaçamak yapmadan atayımdatmm kaçamak yaparsam hemen enseye bi tokat atınbak atmazsanız hap içmeye başlarım
memlekette zayıf görsünler diyemi merviş
çok kandırma kız mideni küser bide:18:
tamam ilk tokat benden kaçamak yapmadan atayımdayapmaya cesaret edeme
nasrettin hoca hesabı oldu bu
Kizlar oncelikle verdiginiz tepki icin ve bilincli davrandiginiz icin cok tesekkur ederim. Yalniz sizden ricam ilgili mesajdan alinti yapmadan direk kotu icerige basmaniz sonrasinda tek tek ilgili mesajlari silmemiz bize ciddi yuk getiriyor tek yapmaniz kotu icerige basmak.
Tekrar bilincli davrandiginzi icin tesekkur ederiz
memlekette zayıf görsünler diyemi merviş
çok kandırma kız mideni küser bide:18:
tamam ilk tokat benden kaçamak yapmadan atayımdayapmaya cesaret edeme
nasrettin hoca hesabı oldu bu
tamam patron.Kizlar oncelikle verdiginiz tepki icin ve bilincli davrandiginiz icin cok tesekkur ederim. Yalniz sizden ricam ilgili mesajdan alinti yapmadan direk kotu icerige basmaniz sonrasinda tek tek ilgili mesajlari silmemiz bize ciddi yuk getiriyor tek yapmaniz kotu icerige basmak.
Tekrar bilincli davrandiginzi icin tesekkur ederiz
yazıyo çizelgemde kızelin ne ağırmış kız kaç kilosun sen
incelirsin inş dahadabeni en son bu halimden 4-5 kilo fazlayken görmüşlerdi az daha incelmem lazımkkimse için deil kendim için kız
ay Allahım yakızlar kötü içeriye bastığımızı unuttum kazenin geldiğini görünce dedim kazen de zayıflamaya geldi galiba
ay Allahım yadelüü
sana her tokat attığımda arkadan öpçem çünkü 1 ay önce şaka yapmıştım yanlış anlamıştın hatırladınmı
yazıyo çizelgemde kız
56 kiloyum daha da düşmüşümdür umarım
incelirsin inş dahada
bi bakıma kendin için bi bakımada hava atmak için kızım
ne oldu kız neden kötü içeriğe bastınız ne oldu ben kaçırdım galiba
sürekli hap kullanın diyenler varya.onlara kötü içeriğe bastık canım.kazen de teşekkür etti
hatırlamadım :95::95:
hepimiz basmışız demekkisürekli hap kullanın diyenler varya.onlara kötü içeriğe bastık canım.kazen de teşekkür etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?