- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #36.821
kg alıyordum geçen hafta bi hızla rejim yaptım ama şu an regl olduğum için biraz bozdum
Selam mehaycım ben iyiyim sen nasılsın canımliste yapıldı merve yaptı sağolsun 7 ocak saat 15:00 de
iyi bari canim toparlanmissin bu asamada kendine gelmek cok onemli toparlanmazsan motivasyonun tamamen bozuluyor diyet miyet kalmiyor....ama su cizelgeni duzeltsen be canim hic belli degil kac kilo oldugun...
mehayyy hoşgeldin kız sabırsızlıkla bekliyoruz seni.özledik valla...
Selam mehaycım ben iyiyim sen nasılsın canımliste yapıldı merve yaptı sağolsun 7 ocak saat 15:00 de
naf merve görüşürüz kızlar
bende çıkıcam şimdi sürem bitmesin
hadi yaa belli olmuyor mu
görüşürüz canımnaf merve görüşürüz kızlar
bende çıkıcam şimdi sürem bitmesin
canım evet kurallar var.topiğin birine ait olup olmamasıyla alakalı deil hayatımbende sizi ozledim inanki iyice dinleneyim motivasyonumu toparlayayim donucem 1 subatta burdayim yeniden...bugun selam vermek icin girdim....
bende iyiyim naf im sizleri merak ettim bir bakayim dedim...liste hangi sayfada ???sen biraktinmi liste isini??? biktinmi yoksa :)) en fazla ben dayanabildim sanirim bu topikte 4 sene surekli liste yaparak rekor kirdimbu arada topik kurallari falan carpti gozume onlar neyin nesi???topik kimseye ait degilki kural varsa liste kurallari olabilir bu benmi yanlis anladim yoksa canim???
olala kız ben çizelgeyi mahvetmişim anammmm hiç söylemiyon sende
bende sizi ozledim inanki iyice dinleneyim motivasyonumu toparlayayim donucem 1 subatta burdayim yeniden...bugun selam vermek icin girdim....
bende iyiyim naf im sizleri merak ettim bir bakayim dedim...liste hangi sayfada ???sen biraktinmi liste isini??? biktinmi yoksa :)) en fazla ben dayanabildim sanirim bu topikte 4 sene surekli liste yaparak rekor kirdimbu arada topik kurallari falan carpti gozume onlar neyin nesi???topik kimseye ait degilki kural varsa liste kurallari olabilir bu benmi yanlis anladim yoksa canim???
görüşürüz canım
canım evet kurallar var.topiğin birine ait olup olmamasıyla alakalı deil hayatımsonuçta diyet topiği ve sohbetten hariç herkes menülerini yazmalı,zamanında bildirim yapmalı fala filan...bunlar olması gerekenlerdi onun için bu şekilde kurallar yaptık.listeyide naf hastaydı bi günlüğüne ben yaptım.
kaç kilo vermek istediğin görünüyo sadece.kaçtan kaça düşmek istediğin görünmüyo bebikim prensesim aşkitom
listenin duzenli bir sekilde islemesi acisindan bu sekilde kurallar koyulabilir tabi yani liste kurallari olabilir ama ben topik kurallari diye gordum cok sacma geldi...yani vakti olmayan hergun girip yazamayanda olabilir ne olacak o zaman alinmayacakmi topige ???kimse kural koyamaz topige...listenin disiplini acisindan liste icin kurallar olabilir tabi ona bisey diyemem...görüşürüz canım
canım evet kurallar var.topiğin birine ait olup olmamasıyla alakalı deil hayatımsonuçta diyet topiği ve sohbetten hariç herkes menülerini yazmalı,zamanında bildirim yapmalı fala filan...bunlar olması gerekenlerdi onun için bu şekilde kurallar yaptık.listeyide naf hastaydı bi günlüğüne ben yaptım.
kaç kilo vermek istediğin görünüyo sadece.kaçtan kaça düşmek istediğin görünmüyo bebikim prensesim aşkitom
Listeyi bırakmadım cnm o hafta hastaydım yoktum merve yaptı sağolsuntopik kuralları derken bizimle paylaşıma katılacak listeye girecek arkadaşlar için geçerli o kurallar listede yoksa sorunda yok yani
haaa tamam simdi oldu ben yanlis anlamisim demekki bebisim....çok geçmis olsun ne oldu canim yaa???
Naf cim beni 1 subattan itibaren listeye eklersin canim...Ama olduki vakit bulamayip hergun giremezsem yada hergun menulerimi yazamazsam cikarim listeden liste disinda yaparim diyetimi ...subattan itibaren 1-2 hafta deniyeyim bakalim firsat bulabilecekmiyim bulamazsam dedigim gibi yapariz canim....
Olsun cnm ben değiştiririm liste kuralları yaparım onusalgın var sanırım canım öksürük,boğazlar gitti benim sesim kesildi 5 gün ayakta geçirdim 4 gün yattım daha yeni toparlanıyorum hala biraz öksürük var :97: sağol bebikim :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?