- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #37.561
bu aralar geceleri daha sık giriyoruz cnm aklında olsunnburdayım cnm benim ara ara geçmişe bakıp okumaya çalışıyorum ama baş edemiyorumçok ara vermişim.
Bir kaç gece baktım ama hiç yazışma yoktu göremedim melisle seninkini kimseler olmuyor artık geceleri sanki . Ara ara giricem cnm Dediğim gibi hedefe varmışım ben koşuşturmaktan tam 52.5 kiloyum yeter bu kadar. Hastalık payı kalsın biraz :9 dimioda. korumaya geçtim becerirsem tabii...
eşinin ve annenin iyileşmesine çok sevindim cnm
evet kendi hasta olmasa da insan çok yıpratıcı bişi hasta bakmak.. üstelik sen en yakınlarından iki kişinin bakımıyla uğraştın cnm.. üzüntüsü de cabası.. ama bi kaç güne kafanı toparlarsın rahatlarsın biraz cnm
1 paket yağ margarin 1 paket irmik
kavuruyosun iyice şerbetli su yapıyomuşsun
1 kg dan az az şekeri suyla kaynatıyomuşsun.
sonra
kavurdugun irmike katıyomuşsun
kaynıyo çekiyomuş
aha yeni tarifide bu
çok sevindim cnmSağol cnm. Çok zor hasta bakmak evet eşim çabuk atlattı allahtan annemde daha zorlandım Hiper tansiyon her an tetikteydik nerdeyse her gün karşıyla ev arası mekik dokudum iki ablamda çalışıyor çocuk var bide onlarda haliyle ben ilgilenmek zorundaydım çok şükür iyi şimdi.
bu aralar geceleri daha sık giriyoruz cnm aklında olsunn
52.5 benden az cnm ki sen benden 8 cm uzunsunnbaya bi zayıflamışsın sen :92:
Aynen bende öylemeliscim zorla da olsa bişeyler ye cnm hiç yemeden olmaz ki :97:
öyle tabiii nafımm akşam yedim çorbaa kuru fasulye felann:)
]
inş olalacımm saglık olsunnn işte naeyapımm buğün yıladım fark etiii gneee açık kumral olduu10 günde çok akmadı demişsin ama bence daha açılırmelisim rengi
[[
[
bebişimm teline mesaj çektimmmKuşum nbr
kuşum kankammm tırkelbell başın saolsunn en son konuştugumzda dan sonramıı vefat etiii yengen başın saolsun cnmm
ya ben yapıyorum ama tane tane olmuyo işteannem bu eski kadın bardak hesabı bilmez ki
ben desen irmik yap desen tuğla yaparım
54 iyi bence de.. evet evde normal kiloya dönersin kanımcaÇok iyi :) gece kafam daha rahat
Evet sabah erkenden kalkmak beni zayıflatıyor
Koşuşturmak da cabası. Hareket ettim zorunlu olarak biliyorsun sporu pek sevmem.Geçen eşimin anneannesii burdaydı çok zayıflamışsın dedi annemlerde yeter artık hastalık payı kalsın kızım dedi Biraz tedirgin oldum açıkcası. Ama evimde doğru düzgün oturuyimm alırım yine hemen 54-54.5 arası gider gelirim ben :)
tanıştınız mı sizzzminik depresif slm :) teşekkür ederim
bebişimm teline mesaj çektimmm
şaçlarıma bak diyeee fark varmı
biliyoorumm iştee onla umut buldummm şaun şaç renklerimiz aynı senleeeeEvet kuzucum
Sen naptınn dert etme şu saçını açılıcak gitgide benimde öyle oldu biliyorsun . Eğer bekleyemiyorsan kk da okumuştum ben bir iki kere yaptım doğal beyaz sabunla daha çabuk akıtıyormuş ama ben fazla cesaret edemedim matlaştırırsa rengini daha kötü olursa diye bir araştır forumlardan kuşum sen mutlaka
10 dak olduuuu kuşummmmGörmedim cnm şimdi mi yolladım içerde tel bakıyıiim
tmm cnm benimki mutfakta kovdu beniirmik helvası nafın vardı denenmiş yazmıştı hatta bende not etmiştim bir bakıyorum deftere
ben de aynısını söyledim meliseEvet kuzucum
Sen naptınn dert etme şu saçını açılıcak gitgide benimde öyle oldu biliyorsun . Eğer bekleyemiyorsan kk da okumuştum ben bir iki kere yaptım doğal beyaz sabunla daha çabuk akıtıyormuş ama ben fazla cesaret edemedim matlaştırırsa rengini daha kötü olursa diye bir araştır forumlardan kuşum sen mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?