- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #37.601
ayyy ayağıma helva mı gelcek ninanamıyorumm
güzel olmuştur inş
ne zaman başladın ki cnm haftanın başındayız daha, ne kadar içtin ki?Yok cnm fragmanda gördüm biraz içim gitti
Yaa ben sigara içmeye başladım bu haft
benimki yapıyo yakim getiriyor kızz :82: gece gece kavurtturma bana şimdi
hiç de ses etmiyorum bakalım nası olacak??
aslında pek gurmedir ama elini sürmez başına kalır sonra diye
bugün 4 senede bi ilk oldu hadi hayırlısı
kızzzz delüüükankaaa
ben amaa benii çıldırmayın geen abaşalrımm atmaya resimlerii olişimm,sen bi irmiğin fotosun çek debi att gözümüz doysunnmelis kuzu kim koyuyodu resimleri neyyyynn
benim helva süpriz olacak bakalım güzel olur inş...kokusu gelmeye başladı
tammm canımmm açılır galibaa ama ton farkı var demievet cnm bir iki ton açığı yıka dıkça seninde olacak böyle benim biraz gözüm alıştı herhalde ama ben yakıştırdım tatlım sana
benimki yapıyo ya45 dkdır mutfakta hiç ilişmedimm
kanepeye kuruldum tabağımı bekliyorumhehehe şimdi gördüm maşallah devamıda gelsin iyidir iyidir yapsın sana hizmet
kanepeye kuruldum tabağımı bekliyorum
hep hayalimdibari güzel olsa yaa
olurrrrolişimm[
ben de aynısını söyledim melise
kuzum melisss takma kafana tokadan başkaa
ona da şükür napıyo ki dağıtıyo o kadar??benim ki çok düşkünn midesine girer mutfağa bazen ama çok dağınık ben arkasından mutfağa bir giriyorum 1 saatte çıkamıyorum
evet chanelin yerini tutmaz ama dene derim cnm aradığın nefti yeşile piyasadaki en yakın ton pastel 25buldunmu cnm
kolay gelsin cnm[eşime bişeyler hazırladımmm acıkmışş
kankaaa
oh ohhh bune yaaff canım çektiiii
kolay gelsin cnm[/B]
kiminkine benziyorr kızzzbenim ki çok düşkünn midesine girer mutfağa bazen ama çok dağınık ben arkasından mutfağa bir giriyorum 1 saatte çıkamıyorum
ne zaman başladın ki cnm haftanın başındayız daha, ne kadar içtin ki?
hiç içmemişsin gibi devam etmeye çalışsan cnm çok emek verdin
sıkıntılı zamanlarında bile kendine hakim olabildin düşün yani
ben biraz önce söndirüdmmm ama içmesek daha iy kuşmmmeskisi gibi çok değil aslında eşimin paketinden her gün 3-4 tane alıyorum ama biliyorum bu sonra 5-6 sonrada 1 paketi bulucak
Hastanede yaktım ilk . Yok ama içmiycem Bu gün ama 1 tane içtim yarın almıycam ondanda o da kızıyor sizle yazışırken aldım biraz önce aferin aferin dedi gitti içeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?