Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Yok cnm fragmanda gördüm biraz içim gitti
Yaa ben sigara içmeye başladım bu haft
ne zaman başladın ki cnm haftanın başındayız daha, ne kadar içtin ki?

hiç içmemişsin gibi devam etmeye çalışsan cnm çok emek verdin
sıkıntılı zamanlarında bile kendine hakim olabildin düşün yani

[

ben de aynısını söyledim melise

kuzum melisss takma kafana tokadan başkaa [/QUOTE]
olurrrrolişimm
[
kızzzz delüüü
melis kuzu kim koyuyodu resimleri neyyyynn
benim helva süpriz olacak bakalım güzel olur inş... kokusu gelmeye başladı
ben amaa benii çıldırmayın geen abaşalrımm atmaya resimlerii olişimm,sen bi irmiğin fotosun çek debi att gözümüz doysunn
[

evet cnm bir iki ton açığı yıka dıkça seninde olacak böyle benim biraz gözüm alıştı herhalde ama ben yakıştırdım tatlım sana
tammm canımmm açılır galibaa ama ton farkı var demi

[

ben de aynısını söyledim melise

kuzum melisss takma kafana tokadan başkaa
olurrrrolişimm
[

kızzzz delüüü

ben amaa benii çıldırmayın geen abaşalrımm atmaya resimlerii olişimm,sen bi irmiğin fotosun çek debi att gözümüz doysunn
[

tammm canımmm açılır galibaa ama ton farkı var demi[/QUOTE]

benim ki çok düşkünn midesine girer mutfağa bazen ama çok dağınık ben arkasından mutfağa bir giriyorum 1 saatte çıkamıyorum
ona da şükür napıyo ki dağıtıyo o kadar??

evet chanelin yerini tutmaz ama dene derim cnm aradığın nefti yeşile piyasadaki en yakın ton pastel 25

[eşime bişeyler hazırladımmm acıkmışş
kolay gelsin cnm

eskisi gibi çok değil aslında eşimin paketinden her gün 3-4 tane alıyorum ama biliyorum bu sonra 5-6 sonrada 1 paketi bulucak
Hastanede yaktım ilk . Yok ama içmiycem Bu gün ama 1 tane içtim yarın almıycam ondanda o da kızıyor sizle yazışırken aldım biraz önce aferin aferin dedi gitti içeri

ben biraz önce söndirüdmmm ama içmesek daha iy kuşmmm

kızlar helva çok lezizdi tam tahmin ettiğim gibi benimkiyemekten anlıyo ama elini sürmüyo işine gelmediği içinn

tüm apartmana yetecek kadar helvamız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…