- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #37.681
ayy tuvaletlerde kaldımmmm yengeeçççç1 litre bitmek üzere.öğlen yemeğimden sonrada diğer 1 litrelik kısma başliceğim
canım öncelikle hoşgeldin.kimse iştah kesecek bi yöntem bilmez sanmıyorum.ki bu zaten sağlıksız bi yöntem olurönce skin ol.sonra sağlıklı beslenerek kalıcı ve yavaş kilo ver.en iyisi bu olur senin için..
benim bi önerim var aşk acısı
Iştahı yok ediyo
alemsin...inan o bile fayda etmedi.işin kötü yanı 26 ocakta bir arkadaşımın doğum günü var,ve bu halde gitmek istemiyorum,ya anlatamam size o kadar moralim bozuk ki
alemsin...inan o bile fayda etmedi.işin kötü yanı 26 ocakta bir arkadaşımın doğum günü var,ve bu halde gitmek istemiyorum,ya anlatamam size o kadar moralim bozuk ki
alem felan değilim.
Ben 1 haftadır yemiyorum hiçbişi
Aşk acısı ya da üzüntü benim iştahımı kesiyor
Bakalım bugün yemeye niyetliyim dün aksam yiyebildim ama görücez
Iştah kapatmak diye bişi olmamalı.
Az ve sık yemeye alışmalı insan.
Yoksa verdiğin kiloları geri alırsın
herkese merhabalar;bu kilo ile başım her zman dertte oldu.ama hiçbir zaman 75 olmamıştım.pazar günü tartıldım 75 kiloyum.ama bu ara acayip bir iştah var.iştah kesmek için kullandığınız bir kür bir yöntem var mı arkadaşlar
benim bi önerim var aşk acısı
iştahı yok ediyo
canım ben 28 kilo verdim.
110 la başladım 82 yim.15 kilom daha var vermem gereken...
ne kadar zamanda verdiimmm.9 ay oldu valla.
diyetisyenlerin şu meşhur ana öğün ara öğün politikasını uyguluyoruz burda hepimiz.az az sık sık yani.ve mutlaka spor.bu kadaarrr
[ı]canım ben 28 kilo verdim.
110 la başladım 82 yim.15 kilom daha var vermem gereken...
Ne kadar zamanda verdiimmm.9 ay oldu valla.
Diyetisyenlerin şu meşhur ana öğün ara öğün politikasını uyguluyoruz burda hepimiz.az az sık sık yani.ve mutlaka spor.bu kadaarrr[/ı]
Hoşgeldin şekerimkendinden yaşam tarzından bahsetsene birazcık bize :97:
İŞİM MASA BAŞI,ÇOK İŞTAHLIYIM,YEMEK YEMEĞİ ÇOK SEVİYORUM,AMA BAZI DÖNEMLER DAHA BİR ABARTIYORUM YEMEK İŞİNİ.HELE SON 15 GÜNDÜR İYİCE SALDIM BIRAKTIM KENDİMİ,DURDURAMIYORUM İNANIRMISIN,NE GELSE ÖNÜME YİYORUM.BOYUM 165,KİLOM 75.ALLAHTAN SUYU ÇOK İÇERİM.NE ÖNERİRSİN BANA
selam arkadaşlar bendede kilo problemi vardı giydiğim hiç bir şey yakışmazdı kıyafet bulamazdım sinirlerim bozuluyordu 2 aydır Figurin zayıflama kapsülü kullanıyorum şimdi çok mutluyum vücuttaki yağların parçalanmasını sağlıyor benim gibi kilo problemi olanlarınız varsa deneyin derim netten depodaniste sitesinden aldım çokta memnun kaldım
selam arkadaşlar bendede kilo problemi vardı giydiğim hiç bir şey yakışmazdı kıyafet bulamazdım sinirlerim bozuluyordu 2 aydır Figurin zayıflama kapsülü kullanıyorum şimdi çok mutluyum vücuttaki yağların parçalanmasını sağlıyor benim gibi kilo problemi olanlarınız varsa deneyin derim xxxxxxxxxxx sitesinden aldım çokta memnun kaldım[/QUOTE
MERHABA,MUTLU OLMAN NE GÜZEL,DARISI BAŞIMA.İŞTAH NE DURUMDA,BR DE 2 AYDA NE KADAR VERDİN?
harika vermişsin.spor ne yapıyorsunuz?günlük yemeniz nasıl?
amin inşallahçok teşekkürederim cevabın için.bu arada yürekten söylüyorum geçmiş olsun.aşk acısını bilirim,2 sene depresyona soktu beni zar zor çıktım,ama şimdi de o iki seneyi boşa geçirdiğime yanıyorum.inşaallah kısa sürede geçer aşk acın,allah karşına senin için çok daha hayırlı olanı çıkarsın.
Hoşgeldin şekerimkendinden yaşam tarzından bahsetsene birazcık bize :97:
Spor spor spor yapmam lazım :82:
Bu arada yarım fincan süt tozlu şekersiz nescafe içtim :97:
Saçlarımı düzleştirdim
yeşil ojelerimi sürdüm
Olişimin aldığı rujlardan birini sürdümmakyaj yaptım
Kendimi acayip şiş hissediyorum bugün susasamda çok su içmicem :97: karnım davul gibi :97: (yoksa bavulmuydu)
[ı]canım şu anda çalışıyorum işim benimde masa başı.ama evde oldugum dönemde tam 6 ay hiç aralıksız günde 1,5-2 saat spor yaptım.sabah kahvaltımı atlamadım (çalışmaya başlayınca düzenim bozuldu)
öğlene kadar bi ara,öğleden sonra bi ara mutlaka yaptım.akşam yemeğimi 6 dan sonraya bırakmadım.ot çayı yeşil çay içtim.meyve yedim.evde uzanırken tv izlerken bile bacaklarımı hareket ettirdim sürekli hareket halinde oldum.şu anda kiloma ve verdiğim kiloma rağmen sarkma buruşuk falan filan yok.taş gibiyim.şişko taş[/ı]
canım kilolu halimi düşündükçe kaçamak yapsamda abartmıyorum.he abarttıım zamanlarda oluyo tabiki ama dengeliyorum hemen sonrasında.ve zaten ara öğün yapıldıgı için sürekli acıkmıyosun.örneğin bi kurabiyeyi 6-7 tane yemek yerine 2 tane ye ara öğün yap.porsiyonlarını küçült.inan bi süre sonra miden alışıyo.ben herşeyi yiyorum.ama abartmadan.maşaallah.ne güzel,valla çok özendim şimdi sana.iştahını nasıl kontrol ediyorsun peki?
merve gördüm ben fotonu feyste
hiçte şişko durmuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?