Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

afiyet olsun canım

ben mi garibim acaba
şu öyle bi çeker zamankiyi seyrederken üzülmüyom ben ya
carolineye aliye kızmıyorum
aksine normal karşılıyorum normal dediysem yaptıklarını değil he taşlamayın beni dünya kötü ya onlarda kötü. kötüler iyiyi düşünmek zorunda değil ki.
eğer onlar olmasa cemile çoğu türk kadını gibi
olanlardan bi haber mutsuz evliliğine sırf cocukları adına devam edicekti.
kocaya bagımlı olarak.
şimdi güçleniyor ya çok hosuma gidiyo
aliyi ezdiği günler gelicek o zaman kahkahalara bogulcam
gerçek bi kadın ooldugunu göstermeye başladı ya
dün tv basında budur budur diyodum

Günaydınlaarrr.. dün uğradım ama sitede çalışma vardı yazamadım bir türlü
Dün sabah : yarım simit ve peynir yedim
öğle : Bir tabak karışık salata, yanında omlet yedim
Arada : Kalan simit ve peynir
akşam: Yine karışık salata,haşlanmış tavuk,birazda ev eriştesi yedim..

Bugün sabah : yarım simit ve peynir. (yine bıkmaya başladım simitten ama iş yerinde başka ne yenebilirki. evden telaşla çıkmaktan ekmek falanda alamıyorum yanıma..)
Bu arada Özge nin oğlunun resimlerini gördüm parti süper olmuş kanımca. Ayrıca Özge de süper di söylemeden geçemedimm.

tabiki bu da bi bakış açısı.ben zaten ali neden cemileyi bıraktı demedim hiç.carolin zillisinin sinsiliklerine uyuz oluyorum.yoksa herşeyde bi hayıor vardır lafı dizidede geçerli.cemile silkelendi kendine geldi.ayaklarının üstünde durmak istiyo.başı dimdik.

bu da bize bi ders olsun.elimizde mesleğimiz var çok şükür.her zaman bunun kıymetini bilip şükredelim.bugün yarın evli bile olsak.aynı şey bizim başımıza gelse.sadece sendeleriz.kaldıgımız yerden dewam ederiz

aynen canım aynen ..
o yüzden evli kadının çalışması taraftarıyım..
sinsi insanlardan hep nefret etmişimdir.
bide ne olursa olsun bi çocuktan hıncını cıkarandan.
boşatmasını anladım
evli adama aşık olmasını anladım
kabul etmesemde anladım
ama bi miniğe eziyeti kaldıramam

gidip su içem azcık

afiyet olsun canım
aslında evden kahvaltılık getirebilsek yanımıza ne güzel olur bende senin gibiyim akşamdan hazırlamaya çalışıcam

özge niye gelmedi daha
topiği ilk ikimizz açardık sabahları

akşam diziyi izlerken misafirim vardı.yengem ve oğlu.oğlu 3,5 yaşında

neyse carolin ineği osmana vurduya bizim efe yerinden sinirli bi şekilde kalktı televizyona vurdu oboppu dedi ağlasak mı gülsek mi anlamadık

izinli ya kuzum
aksam hazırlıyodum üşeniyom artık
sabahta üşeniyom öyle geçiştiriyom
oldum olası kahvaltı kültürüm olmadı zaten

zamane cocukları

evet benimde hazırlamam lazım akşamdan ama üşeniyorum sanırım..

e çocuk bile bilmiş kadının ne mal olduğunu iştee..

izinli ya kuzum
aksam hazırlıyodum üşeniyom artık
sabahta üşeniyom öyle geçiştiriyom
oldum olası kahvaltı kültürüm olmadı zaten

zamane cocukları
iviittt
evet benimde hazırlamam lazım akşamdan ama üşeniyorum sanırım..

e çocuk bile bilmiş kadının ne mal olduğunu iştee..

evet o bile biliyo carolinin oboppu oldugunu

yanımda yok ama karşımda hemen büfe var.ordan alırım olmazsa yaa.yada bi salatalık soyup çıtır çıtır yiyim şimdi.öğleden sonra akşam üstüne doğru acıkırsam alırım tahtadan

O da olur bebiş :97:

afiyet olsun canım

Sağol bebikim

maşallahhh
ben 3 litre su içsem tuvalet kapısının önende yatarım herhalde Bünye alışkın değil su içmeye

Benim alışkın çok şükür

Sarı kepçüğün yaptıklarına çok sinirleniyorum ben bide alinin öyle bi kadını cemileye tercih etmesine uyuz oluyorum :97: Ekber gelse de belalarını bulsalar :97:

dün ben çok komiktim yaaa.koşarak gittim bütün gün tuvalete.15-20 kere gitmişimdir.aşındı mibarek

Günaydın neşe akşamdan soğuk sandviç yapabilirsin cnm yada krem peynir alıp , zeytin ezmesi alıp işyerinde ekmeğe sürüp yiyebilirsin :97: tabi iş yeriniz müsaitse :97:

Erkek milletine ne olursa olsun güvenmiceksin :82:

İzinli ya kuzucum :97:

Fırlamaya bak sen yaaa

naydın kızlar çok yoğunum

Günaydın şekerim

Evet yaa sandviç olur hemde çok güzel oluuur.. bu arada bende bir litreyi öğleye kadar bitirip diğer bir litreyide 5 kadar içiyorum. günde ortalama 2,5 - 3 litre arası su tüketiyorumdur..

herkese merhabalar;bu kilo ile başım her zman dertte oldu.ama hiçbir zaman 75 olmamıştım.pazar günü tartıldım 75 kiloyum.ama bu ara acayip bir iştah var.iştah kesmek için kullandığınız bir kür bir yöntem var mı arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…