- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #37.741
Ben geldim :80:
Nihanım gitmiş yetişemedim iyi akşamlar bebişim
Merve kız salp sevmiyorum ama senin yüzünden canım salep istiyi :97: gidip yapsam mı acaba :97:
hoşgeldin canım.git yap valla.sıcacık tarçınlı tarçınlı ohhh misssssss ben bitirdim bilem
Öğlen yimeğim
1 kase mercimek çorbası
1 tabak tavuk sote
1 kase yoğurt
arada 3 tane mavi -yeşil büskivi
toplam 2 ltre sudahada içmem herhalde
Öğlen yimeğim
1 kase mercimek çorbası
1 tabak tavuk sote
1 kase yoğurt
arada 3 tane mavi -yeşil büskivi
toplam 2 ltre sudahada içmem herhalde
kız bugün sen beni geçmişsin.ben daha 1,5 lt içtim.birazdan 2.litreye başlicam
hu hu ben geldim..pcm servise gidicek kızlarya 30 gün demişlernolucak bilemiyrm artık
nafımm afiyet olsun kuzummmmm
yengeç bende bugün iştahım çok açık ama saleple bastırdım kendimi.akşama misafirliğe gidicem.çayın yanında çerez çemez oluyo mutlaka biliyosun.2 litreyide orda tamamlaarım
kevserrr 1 ay mııanaamm nettin gıı
30 gün mü
Sağol bebişimama ben salepi sevmediğime kanaat getirdim bana göre değil böyel sütlü şeyler
aynen kızlarya bir ay dediler..okadar uzun sürermi ya..duyunca aynenböyle oldum bende..
mesela sütlü nescafeyi bende sevmem ama salepte süt tadı almadım hiç
nafımm afiyet olsun kuzummmmm
yengeç bende bugün iştahım çok açık ama saleple bastırdım kendimi.akşama misafirliğe gidicem.çayın yanında çerez çemez oluyo mutlaka biliyosun.2 litreyide orda tamamlaarım
kevserrr 1 ay mııanaamm nettin gıı
benim iştahım eve gidip tv karşısına geçince açılıyo maleseff.
Ben kaçıyorum gidim evimede yimek yiyim
Neyi varmış ki bilgisayarının cnm :97:
neyi yokkituşları çıktı tuşsuz yaıom şuanda..ekrann menteşeleri çıktı kapak kapanmıo kablolar dışında..kamerann lastikleri çıktı.sayfa titriyo .gören çocuk elinde sanacak..hırpalamadımda hiç aç kapa dayanmadı nafcm bu modeli ilk çıktı zaman almıştm asus..dandik yapmışlar şimdide adam 30gün süre verdi arada bi gelmeye çalışıcm artık.özellikle bildirimlere kaçırmam
Neyi varmış ki bilgisayarının cnm :97:
neyi yokkituşları çıktı tuşsuz yaıom şuanda..ekrann menteşeleri çıktı kapak kapanmıo kablolar dışında..kamerann lastikleri çıktı.sayfa titriyo .gören çocuk elinde sanacak..hırpalamadımda hiç aç kapa dayanmadı nafcm bu modeli ilk çıktı zaman almıştm asus..dandik yapmışlar şimdide adam 30gün süre verdi arada bi gelmeye çalışıcm artık.özellikle bildirimlere kaçırmam
sıkıyosa kaçır lennn
benim iştahım eve gidip tv karşısına geçince açılıyo maleseff.
Ben kaçıyorum gidim evimede yimek yiyim
sıkıyosa kaçır lennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?