- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #37.761
neskafeyi mi türk kahvesi fincanına indireyim kuzum?? ninkannsızzzzEn azından t. kahvesi fincanına ya da espresso fincanına düşür boyutunu. Bende çok severim 2 gün zorlandım başım ağrıdı bir kaç gündür rahatım
ben de çok sevindim cnm görüşürüz tekrar öptümmiyigeceler cnm benim iyiki girmişim bu gece karşılaştık melisle senle iyi geldi. Öpüyorum cnm iyi bak kendine
tamam yavru kuşumm bekliyommolişim nescafem sütlü severim bende sana yarın boll kööpüklü bi türk kahvesiiiii yaprım,,,gircem bunalıma hataa başladım canımm dah avarrr cnmm
bu aralar geç gelebiliyorum cnm uğrarsan görüşürüzzolişim kulşumm yapalımm böylee özledikkk gecleriii gelin iştee kızlarrrrrrrrr
Bekleriz canım ara sıra gel sohbete
Ceyar yokken burası bana kaldığı için daha çok geriliyorum ben olişim ya :2:
anladım cnm sen de haklısınn
Noliiiyiii
Çok şükür yarabbimmm
Bende poğaça yapınca çok yumuşak olmuyo :97: mayalı hamurlar güzel oluyo oliş :97:
daha önceki seferlerde mayalı yaptım hep ama istediğim lezzette hiç olmadı.. o zaman yağa karşı antipatim vardı.. az yağ koyuyodum sanırım :44: bu sefer bol tereyağlı yaparım artık
Bende iki gündür seni arasam mı aramasam mı diye düşünüyodum canım :97: Başınız sağolsun canımhastamıydı ?
Tipik anne ölçüsüilk evlendiğim dönemlerde annemden tarif alırdım telefonla arayıp :97: mesela yarım avuç pirinç at ona derdi senin avucuna göre mi bana göremi dediğimde yerdim paparayı
ben hep kendi kendime öğrendim valla anneciğimin yoktu hiç yemek yapmakla arası ..
Hedef 52' iydi senin dimi canım bu cuma gel mezun edelim o zaman seni
Benim tarif vardı ama eşin yapmıştır bile olişim :97:
yaptı kuşum çok da güzel yaptı.. yalnız tüm paketi yaptı ben de birazını komşulara götürdümev helva doldu
2 hafta yenir bu helva
işte aynen bu ölçülerde yaptı
Almazsın inşallah canım
İvitt :81:
Dün yine izledim yine saydırdım aliğğğğyee+ sarı kepçüğe bu dizi beni salon kadını çizgimden çıkartıyor :97: eşim bile ağzına biber sürücem diyo bana :83:
Margarin yerine tereyağı da olur ben öyle yapıyorum kokulu kokulu oluyo2 bardak şeker çok gelebilir az şekerli seviliyosa 1 orta ise 1.5 ideal benim kocişim çok tatlı seviyo
evt tereyağı koymuş cnm bi paket irmiğe 280 gr yağ ve 3 bardak şeker eklemiş ve 3 bardak su şimdi sordumm
Hadi yasıkıldın ondan mı canım :44:
Al benden de o kadar :82: arkasını toplamamak için pek mutfağa girmesini istemiyorum :97:
Güzel değilse bile hevesini kırma ki bidaha yapsın canım
kırar mıyım hiçama şaşırttı beni gol attı
Ohhhh afiyet olsunseninki şekil bile yapmış vallahi :81:
Günaydın bebişim
Günaydın cnmbenimkide diyo bazen ben kızmıyorum bende ona kuzum diyom nasılsa diye
neyyyyn sonunda bitmiş haaagünaydın
kahvaltım gene 2 adet grissini ve krem peynir
aslında ev poacası yicedim ama sabah fırını açtım ne görim
poaçalar bitmiş
Bu arada yarım fincan süt tozlu şekersiz nescafe içtim :97:
Saçlarımı düzleştirdim
yeşil ojelerimi sürdüm
Olişimin aldığı rujlardan birini sürdümmakyaj yaptım
foto koysaydın cnm merak ettimm
hangi ruju sürdün cnm
Kendimi acayip şiş hissediyorum bugün susasamda çok su içmicem :97: karnım davul gibi :97: (yoksa bavulmuydu)
çok sevindim cnm dileklerinin gerçekleşmesini dilerimm1 haftadır sızlanıyorum ve beni dinliyorsunuz ..
özellikle naf'cım hem burda hem msn'de sıkılmadan, of demeden dinledi beni.
üstelik hiç tanımadığınız, yüzünü görmediğiniz,sesini duymadığınız bir insanın gel gitlerini
sabırla dinlediğiniz ve güzel yüreğiniz için teşekkür ederim ..
Az önce kahve içerkene (abi hep mi kahve içerken gelir bu vahiyler)
aklıma bi kurt düştü ..
Çok iyi paralar kazandım 6-7 yıldır ortada hiç bişi yok borç var !
Düşündüm tek suçlu ben çıktım.
Sonra bu aşk bana gelecek vaad ettiği için değil denize düşüp yılana sarılma olayını bilfiil gerçeleştirdiğim için hayatımda.
Suçlu kim ben!
Seçimlerim yanlış ve kimseye kızmaya hakkım yok!
Biteceğini bile bile bi ilişkiye, beni zora sokacağını bile bile alışverişe devam ettim.
O zaman oturup bunların kahrını çekmeliyim.
Tabi ki dozunda ve kendimi yok etmeden.
Ya eski irademe geri dönüyorum ya anlık bişi inşallah anlık değildir.
Ben acı cekmekten,sıkıntı cekmekten ve mutsuzluktan yeterince sıkıldım.
Dileğim güzel bi iş, ve iyi bir eş ..
Tabi ki hayırlısı ama hayırlısının gelmesi için elimden geleni yapacağım artık..
güzel yüreklerinizi hayatıma kattığı içinde kk ya teşekkürler
katılıyorumm nihanasağol canım sanada afiyet olsun balım
sağol mervişim
eğer kredi kartı kullanıyorsan miniğim ilk onları iptal ettirmekle başla işe derim ben
birde özel hayatınla ilgili ilerde hayatına çok iyi ve seni anlayan biri çıkıcak buna inanıyorum
ve bu ünlerin acısını çıkarcan çok mutlu olcan inş canı gönülden istiyorum bunu
Tamam gelsinde bakalım nasıl bişeymiş :97:
Bende pahalı oje almıcam artık :Allahımsensöylediğimdengeridöndürüputandırmadiyennafsmili:
yani çok çok beğenmezsem almıcam :97: bakım ürünü alabilirimay sustum
:Busmilileriokucamdiyeşekildenşekilegiriyorumamaçoktagülüyorumdiyennafsmili:
naf sana oce yatırım hesabı açıcammGenelde beğenmediğim olmuyo ama aşık olduklarımı alıcam bundan sonra hıı pahalı ojelerden bahsediyoz ona göre yanlış anlaşılmasın
:zatenkarnımağrıyodutamoldudiyenaynızamandabenisempatikbulannihanarkadaşımıseviyorumdiyennafsmili:
taktın kız fala
oliş bakıyormuş ya kahve fincanın resimlerini çekip gönder minikçm
falcıya para verme kız para tuzağı hepsi boşver canım
:82: timam culyacım
bırak kız ömeri falcı ayağına gelsinnÖmercim götürüyo aksam falcıya
kız arkadaslarım sevmiyo yoldaş bulamadım seni aradım diyom
bende sevmem ama sen istersen yanında gelirim dedi
kendimi toparladıktan sonra ben bu cocuga bi şans verebilirim.
benim için çabalıyo.
iyi biri.
tutkulu aşkların bi halta yaradığı yok
minik sabredemedin mi yineemahalleden geçenlerde c.tesi akşamı cıkarcak beni ümitlenmesin diyodum ya o şahıs
kısa donlu halini biliyom ben bunun aynı mahallede büyüdük o benden 2 yaş küccük emme idare edicez
hadi yaaahu hu ben geldim..pcm servise gidicek kızlarya 30 gün demişlernolucak bilemiyrm artık
oyyyyyNeyi varmış ki bilgisayarının cnm :97:
neyi yokkituşları çıktı tuşsuz yaıom şuanda..ekrann menteşeleri çıktı kapak kapanmıo kablolar dışında..kamerann lastikleri çıktı.sayfa titriyo .gören çocuk elinde sanacak..hırpalamadımda hiç aç kapa dayanmadı nafcm bu modeli ilk çıktı zaman almıştm asus..dandik yapmışlar şimdide adam 30gün süre verdi arada bi gelmeye çalışıcm artık.özellikle bildirimlere kaçırmam
hem de 3 çeşittmeyveli kek - kakaolu kek ve de poğça yaptım
ama ben yemiycem belki ucundan acık yirim
slm cnm iyiyim sen nasısın
günaydın kızlar nasılsınız.bugün benim lapa günüm.sabah gelince lapamı pişirdim.ama daha yiyemedim.birazdan bankaya gidicem çünkü.artık gelince yerim.öğlene yakın olur zaten.öğlen yerine sayarım
günaydın nihancımgünaydın kızlar
dün akşam yemek yemedim günüm vardı
kibrit kutusu kadar börek
4 yk kısır
2 yk havuçlu kabaklı salata
3 kib.kutusu kadar tiramisu
2 saat yürüyüş
bu sabah yarım talaş böreği
çay peynir zeytin
msn'im yok ama öm atarım sana cnmdün akşamda yidim
yağda kaşarlı ve salamlı yumurta
sıkı durun 4 dilim kepek ekmeeeeeeeeeeeeee
sabah 2 adet grissini krem peynirle.
ömerle falcıya gitmedim
olişim akşam sana fincanın fotolarını atam
msn'n varsa ordan bana özet geçersin
ömere şans olayına gelince ona daha cok var
ilk önce kalbimin soğuması lazım
günaydın yengeçgünaydınnn :124:
Sabah kahvaltım
1 küçücük ev poğçası :78:
ince bi dilim meyveli kek :78:
şekersiz çay
Suyumuda içmeye başladım
Şafakta 118:76: :118: :122::103::83:
Kafayı yedim zannımca
günaydın merveegünaydın kızlar nasılsınız.bugün benim lapa günüm.sabah gelince lapamı pişirdim.ama daha yiyemedim.birazdan bankaya gidicem çünkü.artık gelince yerim.öğlene yakın olur zaten.öğlen yerine sayarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?