- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #38.421
böğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
iyi akşamlar canımmİyi akşamlar kızlar bende çıkıyorum yarın görüşürüz öptüm
Hadi NaF kaçar
kendinize iyi bakınnnn mucksssssssss
geçmiş olsun aygünnbuarada tinkerbelcim eşimi sormuşsun geçen gün yine benim net gitti görmemişim canım.
eşim 7 yıl oldu nakil olalalı,ege ünüversitesinde oldu,şimdi 3 ayda bir kontrolleri var gidiyo,yani sürekli kontrelleri ve ilaçları olacak ömür boyu.
Allah beterinden korusun..
teşekkür ederim canım geçmiş olsun dileklerin içn..
kızlar umarım uğrarsınız bu akşam
biraz muhabbetla kafam dağılsınn :85::85:
yok bişi cnm darlandım biraz sonra geçti neyseay cnm bnm ne oldu hayırdır:26:
selam canım iyiyim sen
kimse olmayınca kapatmıştım dün
iyiyim bende ama karşılaşamadık bi türlü dün
okadar geldim gitim tırkelebelde dün öglen burdaydıı olsun nihanım gene konşuşuruzzz
]
[
[
ğüle ğüle kuulznn mervecimkızlar cumartesi yine pazardaydım neler aldıgımı hemencik yazıyorum
-tay üstüne giymeye tunik (üst gömlek gibi,göğüsden oturtmalı,dizden bi karış yukarda,yeşil gri siyah kareli) --5 tl--
-elbise ( diz hizasında,hem külotlu çorap ve çizmeyle,hem tayt ve babetle giyilebilir.düz kahverengi,yaka kısmında ve etek kısmında petrol mavisi çizgiler var.yakasındada tatlı bi kurdela var
)---10 tl---
-tayt---5 tl---
-2 tane külotlu çorap---tanesi 2,5 tl---
-öce ---1 tl ---
-2 parfüm (açık parfümlerden aldım sürekli kullanıyorum herkes bayılıyo kokusuna) ---tanesi 5 tl---
-2 yüzük bi bileklik ---3 tl---
-3 tane siyah kase (şekerlik olarak kullanılcak,2 si eve biri çeyize ---1,5 tl---)
-2 tane beyaz kupa gibi ama keseyede benzeyen değişik bişeyonlarda şekerlik olarak kullanılcak biri eve biri çeyize ---1 tl---
pişti şekerim ama lüplemekten resim çekemedim
güzel oldu hafif oldu, minifırınım altını biraz kavurdu.. ama ev poaçasından çok pastane poaçası gibiydiacaba maya koymuyolar mı ev poaçasına ya da yaş mı koyuyolar?? onlar daha yoğun dokulu oliyiii
falı da yolla bakarım cnm
cimcik makarnası ne ki
yolarım özeldenmi yolimm bi ara saol olişim:)cimcik makanasıı kurdele işteennem cimcik derr pogaçalr ğüzel olmuştur umarım
melis kankam olalacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?