Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

melis kankam olalacım
slm culyaa

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende kendimce diyet yapıyorum ama metobolizmam o kadar yavaşki kilo veremiyorum bununla ilgili önerileriniz varmı
slm cnm

mesela bi günde neler yiyosun (normalde ve diyet yaparken)

yazarsan yorum yapabilirim ve boyun&kilon&yaşın kaç??

slm culyaa

slm cnm

mesela bi günde neler yiyosun (normalde ve diyet yaparken)

yazarsan yorum yapabilirim ve boyun&kilon&yaşın kaç??

32 yaşındayım 1.70 cm 72 kg.sabah kahvaltıda 2 dilim kepekli ekmek zeytin ve az peynir öğlen çorba içiyorum 3 yaşında bir kızım olduğu için düzenli yemek yapmak durumundayım o arada ondan tırtıklıyorum arada bir elma veya armut akşam salata ve mevcut yemekten bir aç kaşık kepeli ekmek ile geçiştiriyorum daha sonra bir meyve ama olmuyor

çok az yiyosun cnm ama az yemek iyi bişi değil çabuk vermeni de garantilemez

kilo kolay alınıyo zor veriliyo

öncelikle sabırlı ol şekerim.. zaten kilo fazlan gerçekten fazla değil.. hızlı verdiğin kiloları çabuk geri alırsın ve sonra daha da hızlı geri alırsın.. metabolizman yavaşlar çok pişman olursun.. çok gençsin zaten..

sen ne kadar zamanda kaç kilo vermek istiyorsun ki

aslında şu kadar bir zaman diye acelem yok ama çevremdekiler kilolarımı söyledikçe ben daha çok rahatsız olmaya başladım sezeryanla doğum yaptığım için biraz göbeğimde var ama şöyle 7 kilo kadar vermek istiyorum

cnm çevrendekileri boşver rahatsız olma yani.. gerçekten çok aşırı bi fazlan yok..

bünyeden bünyeye değişir.. ama mesela 7 kilom sağlam sağlam gitsin, bi daha geri almayayım dersen bence 3 ayda vermeyi hedefle.. zaten bu şekilde de yaza fit girersin, istediğini de giyersinn

yani sabırlı olmak lazım cnm..

bi de yediklerini çeşitlendir mutlaka, az az ama herşeyden ye.. çorbayla öğün geçiştirme.. ara öğün yap.. mesela ben diyet yaparken 3 kaşık pilav (ama tam kaşık kadar tepeleme değil), 5-6 kaşık kıymalı sebze yemeği, 4-5 kaşık yağsız yoğurt civarında yemek yiyordum her öğün.. sabah kahvaltımı daha kuvvetli yapıyordum.. ara öğünlerde 2 kayısı 5-6 badem veya bi ufak elma vs yiyebilirsin.. en az 2 araöğün yap.. ve yürüyüş yapmaya çalış her gün az az da olsa..

çoooooooook teşekür ederim gece gece moral verdin bana..şimdi çıkıyorum grş.iyi geceler

bu arada topiğe de katılabilirsin cnm burda herkes birbirine destek oluyo

hergün menülerimizi yazıyoruz ve de sporumuzu

cuma günleri de kilo bildirimi var saat 4e kadar.. 5de de tablo yayımlanıyo..

ha bu arada demin söylemeyi unuttum.. ben her türlü abur cuburu kesmiştim diyetteyken.. ne kadar kesersen abur cuburu o kadar faydasını görürsün..

günaydın kızlar

dün akşam yemeğim
3 yk pilav
4yk et kavurma
1 bardak ayran

2 saat yürüyüş
20 mekik

bu sabah
3 dilim kadar ekmekten tost (peynirli)
1 bardak ayran

Geçmiş olsun aygüncüm

kızlar umarım uğrarsınız bu akşam

biraz muhabbetla kafam dağılsınn :85::85:

Noldu ki :44:

Gözlerim yaşardı kahve azalmış :83:

çoooooooook teşekür ederim gece gece moral verdin bana..şimdi çıkıyorum grş.iyi geceler

Listemize de bekleriz

slm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza tabi kabul ederseniz

Kalıcı bir paylaşım arıyorsan bekleriz cnm

En son bildirim saati 3 liste saati 4 :86: :86: değişmişti ya dadlum :86:

günaydın kızlar

dün akşam yemeğim
3 yk pilav
4yk et kavurma
1 bardak ayran

2 saat yürüyüş
20 mekik

bu sabah
3 dilim kadar ekmekten tost (peynirli)
1 bardak ayran

Afiyet olsun şekerim

günaydın bebişkom

Günaydın fıstıkım nasılsın

Akşam menüm
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
80 gr'lık konserve ton balığı

Ara

6 tane kocaman çilek

Spor:sabah 20dk + akşam 30dk

Bugün
1.5 dilim kızarmış kepekli ekmek
2 ince dilim sucuk
1 ince dilim sosis
1 tk çilek reçeli
3 yeşil zeytin
2 bardak çay

evet sıcacık yataktan çıkması öyle zor ki :97::97:
ah ahh uykum var hala klavyeyi yastık olarak görüyorum

Ben akşam erken yattım 10 gibi filan sabah uykumu almıştım ama sıcacık yataktan çıkıpta işe gelmek hakikaten zor geldi akşam çok yağmur yağdı korktum gökgürültüsünden ya :18: :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…