- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #38.441
slm culyaamelis kankam olalacım
slm cnmslm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende kendimce diyet yapıyorum ama metobolizmam o kadar yavaşki kilo veremiyorum bununla ilgili önerileriniz varmı
slm culyaa
slm cnm
mesela bi günde neler yiyosun (normalde ve diyet yaparken)
yazarsan yorum yapabilirim ve boyun&kilon&yaşın kaç??
napalım cnm kariyerdeyim ben çok eğlenceliiolişim balımm selamm naptınız bakalım
menüm sabah omlet çay
öglen kaşrlı tost
akşam ıspanak yogurt
çok az yiyosun cnm ama az yemek iyi bişi değil çabuk vermeni de garantilemez32 yaşındayım 1.70 cm 72 kg.sabah kahvaltıda 2 dilim kepekli ekmek zeytin ve az peynir öğlen çorba içiyorum 3 yaşında bir kızım olduğu için düzenli yemek yapmak durumundayım o arada ondan tırtıklıyorum arada bir elma veya armut akşam salata ve mevcut yemekten bir aç kaşık kepeli ekmek ile geçiştiriyorum daha sonra bir meyve ama olmuyor
aslında şu kadar bir zaman diye acelem yok ama çevremdekiler kilolarımı söyledikçe ben daha çok rahatsız olmaya başladım sezeryanla doğum yaptığım için biraz göbeğimde var ama şöyle 7 kilo kadar vermek istiyorumçok az yiyosun cnm ama az yemek iyi bişi değil çabuk vermeni de garantilemez
kilo kolay alınıyo zor veriliyo
öncelikle sabırlı ol şekerim.. zaten kilo fazlan gerçekten fazla değil.. hızlı verdiğin kiloları çabuk geri alırsın ve sonra daha da hızlı geri alırsın.. metabolizman yavaşlar çok pişman olursun.. çok gençsin zaten..
sen ne kadar zamanda kaç kilo vermek istiyorsun ki
cnm çevrendekileri boşver rahatsız olma yani.. gerçekten çok aşırı bi fazlan yok..aslında şu kadar bir zaman diye acelem yok ama çevremdekiler kilolarımı söyledikçe ben daha çok rahatsız olmaya başladım sezeryanla doğum yaptığım için biraz göbeğimde var ama şöyle 7 kilo kadar vermek istiyorum
cnm çevrendekileri boşver rahatsız olma yani.. gerçekten çok aşırı bi fazlan yok..
bünyeden bünyeye değişir.. ama mesela 7 kilom sağlam sağlam gitsin, bi daha geri almayayım dersen bence 3 ayda vermeyi hedefle.. zaten bu şekilde de yaza fit girersin, istediğini de giyersinn
yani sabırlı olmak lazım cnm..
bi de yediklerini çeşitlendir mutlaka, az az ama herşeyden ye.. çorbayla öğün geçiştirme.. ara öğün yap.. mesela ben diyet yaparken 3 kaşık pilav (ama tam kaşık kadar tepeleme değil), 5-6 kaşık kıymalı sebze yemeği, 4-5 kaşık yağsız yoğurt civarında yemek yiyordum her öğün.. sabah kahvaltımı daha kuvvetli yapıyordum.. ara öğünlerde 2 kayısı 5-6 badem veya bi ufak elma vs yiyebilirsin.. en az 2 araöğün yap.. ve yürüyüş yapmaya çalış her gün az az da olsa..
ne demek cnm görüşürüzçoooooooook teşekür ederim gece gece moral verdin bana..şimdi çıkıyorum grş.iyi geceler
slm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza tabi kabul ederseniz
günaydın bebişkomGünaydın kızlarr
Geçmişe bi bakıp geliyorum hemencik
buarada tinkerbelcim eşimi sormuşsun geçen gün yine benim net gitti görmemişim canım.
eşim 7 yıl oldu nakil olalalı,ege ünüversitesinde oldu,şimdi 3 ayda bir kontrolleri var gidiyo,yani sürekli kontrelleri ve ilaçları olacak ömür boyu.
Allah beterinden korusun..
teşekkür ederim canım geçmiş olsun dileklerin içn..
kızlar umarım uğrarsınız bu akşam
biraz muhabbetla kafam dağılsınn :85::85:
menümm
sabah
2 peynirli ev poaçası (80 gr 400 kalori)
6 zeytinn
çeyrek çk şekerli 2 bardak çay
türk kahvesi
ara
bi kayısı
çay bardağı üçü biarada
öğle
1.5 kepçe pilav
yarım dilim ekmek
acı biber turşusu
2 tablet (10 gr) acıbademli bitter çiko
ara
çeyrek çk şekerli çay
akşam
2 kepçe zeytinyağlı kereviz
1 tablet (15 gr) bitter çiko
ç.b üçübiarada
yatmadan önce
yarım portakal
spor
yokk
çoooooooook teşekür ederim gece gece moral verdin bana..şimdi çıkıyorum grş.iyi geceler
slm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza tabi kabul ederseniz
bu arada topiğe de katılabilirsin cnm burda herkes birbirine destek oluyo
hergün menülerimizi yazıyoruz ve de sporumuzu
cuma günleri de kilo bildirimi var saat 4e kadar.. 5de de tablo yayımlanıyo..
ha bu arada demin söylemeyi unuttum.. ben her türlü abur cuburu kesmiştim diyetteyken.. ne kadar kesersen abur cuburu o kadar faydasını görürsün..
günaydın kızlar
dün akşam yemeğim
3 yk pilav
4yk et kavurma
1 bardak ayran
2 saat yürüyüş
20 mekik
bu sabah
3 dilim kadar ekmekten tost (peynirli)
1 bardak ayran
günaydın bebişkom
iiyim sen nasılsın canım
evet sıcacık yataktan çıkması öyle zor ki :97::97:İyiyim bende dadlum ne olsun geldik çalışmaya :97:
evet sıcacık yataktan çıkması öyle zor ki :97::97:
ah ahh uykum var hala klavyeyi yastık olarak görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?